5 millors VPNs per Popcornflix perquè pugueu veure-la a qualsevol lloc

Captura de pantalla de la pàgina d'inici de Popcornflix


Popcornflix ofereix gratuïtament transmissions de pel·lícules i programes de televisió de llarga durada. Llançat el 2011, no requereix cap subscripció, tot i que els anuncis són compatibles. Malauradament, hi ha qui no pot accedir a Popcornflix ja que només està disponible als Estats Units i al Canadà. Afortunadament, hi ha una solució! Si utilitzeu una d’aquestes 5 millors VPN per Popcornflix, podreu veure Popcornflix a l’estranger sense cap problema.

Es coneix que els serveis de streaming com Popcornflix, Netflix i Hulu tenen restriccions geològiques sobre el seu contingut. Si no esteu als Estats Units o al Canadà, probablement trobareu el missatge d’error següent a Popcornflix:

Aquest vídeo no està disponible al vostre país. Tornar a la llista… ”

Per sort, hi ha una solució a aquest problema concret. Si utilitzeu una de les millors VPN per a Popcornflix, podeu transferir Popcornflix des de l’estranger des de qualsevol lloc. Corts per a la xarxa privada virtual, una VPN xifra el trànsit del vostre dispositiu i l’encamina a través d’un altre servidor, de manera que s’amaga la vostra ubicació real. Així, podríeu utilitzar una VPN per reproduir Popcornflix mitjançant la vostra ubicació a EUA o Canadà.

Cobrirem cada VPN que desbloquei Popcornflix en detall. Si no voleu llegir tot l’article, aquests són els cinc millors VPN de Pocornflix:

 1. ExpressVPN: Velocitats ràpides per a la transmissió, desbloqueja molts llocs de streaming.
 2. NordVPN: Elecció VPN amb el millor pressupost.
 3. Cyberghost: Una altra VPN de bon pressupost amb velocitats ràpides.
 4. IPVanish: Popular entre els torrenters i els usuaris de Kodi.
 5. PrivateVPN: Velocitats ràpides i bones per streaming.

Si bé hi ha moltes VPNs al ​​mercat, no totes són d’alt nivell. De fet, les VPN poden variar molt quant a velocitat, seguretat i atenció al client. Per trobar les millors VPN per a Popcornflix, hem buscat aquelles que compleixin els criteris següents:

 • Una gran xarxa amb servidors a tot el món
 • Connexions ràpides i estables per a transmissions ininterrompudes
 • No hi ha registre de la vostra informació personal
 • Bona seguretat i xifrat
 • Atenció al client ràpid i eficient

Com reproduir Popcornflix a l’estranger amb una VPN

Si no teniu experiència amb l’ús d’una VPN, no us preocupeu. En realitat, és molt fàcil instal·lar i utilitzar una VPN per desbloquejar Popcornflix i altres continguts geo-bloquejats. Seguiu aquests passos:

 1. Registreu-vos a una de les VPN que es mostren a continuació (recomanem ExpressVPN.)
 2. Baixeu i instal·leu el programari VPN. Assegureu-vos de seleccionar la versió adequada per al sistema operatiu.
 3. Connecteu-vos a un dels servidors basats en EUA o VPN basats en Canadà.
 4. Prova un dels vídeos de Popcornflix. És un lloc gratuït sense registrar-se. És possible que hàgiu de refrescar la pàgina per tal que els canvis de VPN tinguin efecte.
 5. Gaudeix de les pel·lícules i programes de televisió que s’ofereixen!

Millors VPNs per Popcornflix

Aquí teniu la nostra llista dels 5 millors VPNs de Popcornflix:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN és un proveïdor de serveis més destacat, ja que actua bé en tots els fronts. Amb més de 2.000 servidors VPN disponibles a 94 països, no tindreu cap problema a utilitzar ExpressVPN per reproduir Popcornflix o de fet qualsevol altre servei important com Netflix, Hulu, BBC iPlayer o Amazon Prime Video. ExpressVPN ofereix un excel·lent rendiment amb amplada de banda il·limitada.

A més de ser extremadament ràpid sense cap tipus de buffering i poc o sense retard, ExpressVPN és extremadament fàcil d’utilitzar. El disseny senzill significa que és poc probable que necessiteu molta ajuda. Malgrat això, el servei de xat en viu està disponible les 24 hores del dia. Hem provat el temps de resposta al servei d’atenció al client i hem trobat que serà tan ràpida com 15 segons.

La seguretat que s’ofereix amb ExpressVPN també ens deixa molt impressionats. De fet, es va marcar 18/19 a la nostra completa privadesa & Full de càlcul de seguretat. Alguns dels elements de seguretat existents són el xifrat AES de 256 bits, la protecció contra filtracions DNS i un interruptor de matança. A més, ExpressVPN no conserva cap registre d’activitats, cosa que permet la privadesa total.

ExpressVPN ofereix aplicacions per a tots els sistemes operatius principals, inclosos Windows, Mac, iOS i Android. Les extensions del navegador estan disponibles per a Chrome, Firefox i Safari. Altres dispositius compatibles inclouen Apple TV, Fire TV, Smart TV, PlayStation i Android TV box.

Pros:

 • Té velocitats ràpides per streaming
 • Desbloqueja Hulu, Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • Té servidors en 94 països
 • Ofereix un servei privat i segur

Contres:

 • Una mica més car que alguns rivals

MILLOR PER ESTREMAR: Express VPN és la nostra primera opció per a la transmissió en temps real. És ràpid, fiable i molt fàcil d’utilitzar i desbloqueja fàcilment una gran varietat de serveis de streaming.

Llegiu la nostra ressenya completa de ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN és un altre fantàstic. Amb una de les xarxes de servidors més grans de totes les VPN, NordVPN és un servei VPN potent que cal considerar. Té més de 5.000 servidors de 62 països, gairebé 2.000 dels quals es troben als Estats Units. A banda de poder seleccionar un servidor per país, els usuaris també poden triar el tipus de servidor que s’adapti a les seves necessitats, ja sigui una VPN doble o una IP dedicada. Aquesta VPN funciona no només amb Popcornflix en streaming, sinó també Netflix, Hulu i BBC iPlayer.

L’aplicació té un disseny senzill, fent que sigui particularment fàcil d’utilitzar. És possible protegir simultàniament fins a 6 dispositius amb un sol compte NordVPN. Quan es tracta de seguretat, NordVPN és allà amb els millors. NordVPN té, bàsicament, una política de registres zero sense emmagatzemar els registres d’ús ni els registres de sessió, de manera que la informació personal us sigui privada. Altres funcions de seguretat inclouen el xifrat AES de 256 bits, un interruptor automàtic i la protecció contra filtracions DNS

NordVPN ofereix aplicacions fàcils d’utilitzar per a Windows, MacOS, iOS i Android, així com extensions per a navegadors Chrome i Firefox. Si bé és compatible amb Linux, s’ha de configurar manualment.

Pros:

 • No rastreja les dades personals
 • Proporciona una connexió xifrada segura i segura
 • Connecta fins a sis dispositius alhora

Contres:

 • L’aplicació d’escriptori és una mica feixuga

SERVEI DE COST BAIX: NordVPN ofereix una gran relació qualitat-preu. Per un preu baix, obté accés a un gran nombre de servidors, excel·lents capacitats de desbloqueig i una excel·lent gamma de funcions de seguretat.

Llegiu la nostra ressenya completa de NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

CyberGhost és una VPN fàcil d’utilitzar, cosa que la fa particularment bona per a aquells que utilitzin una VPN nova. Conegut per oferir un servei constant i fiable, CyberGhost té al voltant de 3.000 servidors. Si bé podeu seleccionar un servidor específic, també podeu fer que CyberGhost faci el treball per vosaltres, tant el país com la ubicació del servidor específica es poden simular automàticament, assignant el servidor més ràpid disponible. També hi ha una amplada de banda i un trànsit il·limitats, cosa que el fa excel·lent per reproduir Popcornflix.

Si voleu instal·lar una VPN en els vostres diferents dispositius connectats a Internet, CyberGhost us permet tenir 7 connexions simultànies a fins a 7 dispositius, això és més que la majoria de les altres VPN del mercat. Quan es tracta de seguretat, CyberGhost va ser l’única empresa del 2018 que va obtenir una puntuació perfecta a la nostra fitxa de notes de privacitat i seguretat VPN. Amb una protecció AES de 256 bits, protecció contra filtres DNS i IP i una política estricta de registres, és una VPN molt segura. Si teniu cap problema, també hi ha assistència de xat en directe 24 hores / 24, que hem trobat molt ràpida.

Les aplicacions estan disponibles per a Windows, MacOS, iOS i Android. La configuració manual és necessària per a Linux.

Pros:

 • Velocitats decentes i fiables
 • Ofereix suport per xat en viu les 24 hores
 • Té una garantia de devolució de 45 dies

Contres:

 • Té problemes per desbloquejar alguns llocs de streaming

GRAN ELECCIÓ PER A COMENÇADORS: Les aplicacions de Cyberghost són extremadament intuïtives. Té velocitats ràpides i funciona amb diversos llocs de streaming i ofereix un servei privat i segur.

Llegiu la nostra ressenya completa de CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish és una altra VPN bona per desbloquejar Popcornflix. Disposa de més de 1.000 servidors anònims en més de 60 països i és una opció popular entre els usuaris de Kodi. El que més ens agrada sobre IPVanish és que és extremadament fiable amb una connexió molt estable. Combinat amb una velocitat respectable, això permet una transmissió de qualitat de Popcornflix amb un amortiment mínim o retard. També convé assenyalar que hi ha una amplada de banda il·limitada, dades i canvi de servidor.

La configuració d’IPVanish és ràpida i senzilla mentre que la interfície és molt fàcil d’utilitzar. Amb una única subscripció, podreu connectar fins a 10 dispositius simultanis alhora – més que cap altra VPN d’aquesta llista. Amb tranquil·litat, es proporcionen les diverses característiques de seguretat que inclouen el xifrat de 256 bits, la protecció contra filtracions DNS i lPv6 i un interruptor de matança. A més, IPVanish té una política estricta de registre zero.

Les aplicacions IPVanish estan disponibles per utilitzar-les a Windows, MacOS, iOS i Android. Linux requereix una configuració manual.

Pros:

 • Protegeix la vostra privadesa
 • Velocitats molt ràpides
 • Connecteu fins a deu dispositius alhora

Contres:

 • No treballarem amb tots els serveis de streaming
 • No teniu cap xat en directe les 24 hores del dia

SERVEIS D’ESTRAMEN DE DESENVOCAMENT: PrivateVPN desbloqueja fàcilment molts dels serveis de streaming populars. Tot i que només té accés a un nombre reduït de servidors, PrivateVPN encara pot donar-vos accés a Netflix BBC iPlayer, Hulu i molt més.

Llegiu la nostra ressenya completa de PrivateVPN.

Puc veure Popcornflix amb una VPN gratuïta?

Si bé una VPN gratuïta pot semblar una bona idea, per algunes raons no les recomanem. Una de les raons principals és que Les VPN gratuïtes normalment ofereixen un baix rendiment. Això s’espera perquè atreuen molts usuaris i tenen massa pocs servidors. Afegiu-hi a aquests límits de dades i límits d’amplada de banda i és probable que experimenteu una reproducció molt maca.

A part de transmissió de qualitat lenta i de mala qualitat, Les VPN gratuïtes sovint són menys segures. Com que són gratuïts, han de trobar altres maneres de guanyar diners i això inclou freqüentment el manteniment de registres de la vostra activitat en línia i la publicació de correu brossa amb anuncis. Se suposa que les VPN protegeixen la nostra privadesa i anonimat, de manera que les VPN gratuïtes que utilitzin aquestes pràctiques van en contra.

Finalment, Les VPN gratuïtes de vegades contenen programari maliciós. En lloc d’assumir el risc, el millor és anar amb un proveïdor VPN provat i de confiança que posi el client en primer lloc. Assegureu-vos de veure els que ofereixen xifratge i no conserveu els registres de la vostra activitat personal en línia, com els anteriors!

Què puc veure a Popcornflix?

Podeu veure pel·lícules de llarga durada i programes de televisió a Popcornflix. Alguns dels títols disponibles inclouen:

 • Zodíac
 • Monstre
 • Detectors
 • Els criminals baixos dels Estats Units
 • Noi vell
 • Dial M per a l’assassinat
 • La noia amb el tatuatge del drac
 • Només per riure
 • The Weird Al Show
 • El terror d’Amityville
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me