5 millors VPNs per TF1 perquè pugueu veure-la a qualsevol lloc

5 millors VPNs per TF1 perquè pugueu veure-la a qualsevol lloc


L’estació de televisió francesa TF1 transmet tones de millors vídeos en directe i sota demanda de França. El problema és, com molts serveis de streaming de vídeo en línia, TF1 limita l’accés als del seu propi país. De manera que, si voleu veure la TF1 a Austràlia, el Regne Unit, Alemanya o els EUA, us quedarà bloquejat. En aquest article, cobrirem les millors VPNs per TF1 per desbloquejar alt del seu contingut.

Una VPN us pot portar a la TF1 des de l’estranger fent que sembli que estigueu a França encara que no ho siguis. Una VPN xifra tot el trànsit d’Internet i l’encamina a través d’un servidor en una ubicació remota, França, en aquest cas. Això canvia la vostra adreça IP per mostrar-la al lloc web TF1 com si estigués a França.

A continuació trobareu un munt de detalls sobre cadascun dels proveïdors que presentem, però en cas que només tingueu temps per fer un resum, aquí teniu la nostra llista dels millors VPNs per TF1:

 1. ExpressVPN La nostra primera opció per TF1. Amb servidors súper ràpids a França i a tot el món, aquest proveïdor no té cap problema per desbloquejar gairebé qualsevol contingut en streaming que pugueu pensar. Aplicacions privades i segures. Inclou garantia de devolució de 30 dies.
 2. NordVPN A França hi ha molts servidors capaços de desbloquejar el contingut francès més popular. Un proveïdor de pressupost amb fortes funcions de seguretat.
 3. CyberGhost Un gran valor i fàcil d’utilitzar fan que aquest proveïdor sigui l’elecció dels principiants més populars. Les nostres proves van revelar velocitats de streaming impressionants.
 4. IPVanish Puntuacions altes per a la velocitat. Molt popular entre els usuaris de Kodi, però no és fiable per desbloquejar Netflix.
 5. PrivateVPN El nou proveïdor es guanya reputació per les seves capacitats de desbloqueig i velocitats de transmissió. Les aplicacions són privades i segures.

Les millors VPNs per TF1

El mercat VPN és molt concorregut, i no tots proporcionen la capacitat de seguretat, rapidesa i desbloqueig que necessiteu per desbloquejar TF1 des de l’estranger. La nostra llista de millors VPN TF1 es basa en els criteris següents:

 • Funciona servidors a França
 • Pot accedir al servei de transmissió en línia TF1
 • Alta velocitat i sense límits de banda ampla
 • Fàcil d’instal·lar i executar
 • Bona atenció al client

Hem investigat les VPN disponibles avui en dia i hem reduït la llista a les cinc millors VPNs per TF1.

Aquí teniu la nostra llista dels 5 millors VPNs per TF1:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020Unblocks TF1Tested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN és un dels serveis VPN més fàcils d’utilitzar. No heu de saber res de tecnologia per tal que aquest sistema funcioni al vostre ordinador. El servei està disponible per a Windows, macOS, Mac OS X, Linux, iOS, i Android. Podeu instal·lar ExpressVPN en determinats encaminadors, Amazon Fire TV Stick, Amazon Fire TV, i Tabletes Kindle Fire.

ExpressVPN és prou ràpid i fiable per a la transmissió en directe. Això és important perquè si una VPN alenteix una transmissió, pot produir-se connexions perdudes, pauses per a la memòria intermèdia i píxelització de la imatge a causa d’una mala gestió del trànsit quan el flux de vídeo viatja al vostre ordinador..

Quan us connecteu a un servei de televisió en línia, el servidor de reproducció de vídeo comprovarà on esteu per tal de decidir si cales per veure. Aquests controls d’ubicació inclouen sovint escaneja l’activitat de VPN. ExpressVPN és capaç d’evitar la detecció en algunes de les verificacions de la ubicació i la VPN més completes, de manera que us permetrà accedir a TF1.

La companyia gestiona servidors en tres ubicacions de França, cosa que hauria d’ajudar a alleujar els brots de trànsit que es produeixen durant l’esdeveniment. Compta amb un excel·lent equip d’atenció al client i podeu obtenir ajuda en línia a través d’un xat en viu tot el dia.

Podeu accedir al servei ExpressVPN activat a tres dispositius alhora. Això vol dir que podeu tenir una connexió activa a l’ordinador de casa, a un dispositiu mòbil i a un ordinador portàtil alhora. Si activeu la VPN al vostre enrutador, això només compta amb una connexió tot i que abastarà tots els dispositius de casa vostra.

Pros:

 • Funciona servidors increïblement ràpids a París i Estrasburg
 • Desbloqueja fàcilment TF1 i altres serveis de streaming de l’estranger, inclòs Netflix France
 • Les velocitats del servidor són excel·lents per a transmissions en streaming de HD i ràpides
 • Funcions de seguretat de gamma alta amb una bona protecció de la privadesa
 • Connecteu fins a tres dispositius alhora
 • Ofereix xat en directe 24 hores al dia

Contres:

 • Només es poden connectar 3 dispositius alhora

MILLOR VPN PER TF1: ExpressVPN és la nostra primera opció. Una opció molt ràpida i fiable que desbloqueja TF1 a qualsevol país i la majoria dels altres serveis de streaming importants. Seguretat i privacitat de la millor qualitat amb xifratge AES de 256 bits, no guardar registres del navegador, protecció contra commutadors i filtracions. Proveu-lo sense risc amb la garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de ExpressVPN.

Oferta especial de Cupó ExpressVPN: obteniu 3 mesos addicionals DEAL FREEGETContribuït automàticament

2. NordVPN

NordVPNUnblocks TF1Tested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN és un bon servei per a la transmissió de televisió des de qualsevol part del món. L’empresa compta amb 5.111 servidors a 60 països, entre ells França. L’empresa opera 189 servidors a França, on els usuaris poden aprofitar una doble opció VPN i una ofuscació extra si ho desitgen. Les velocitats que NordVPN aconsegueix són prou ràpides per transmetre el vídeo a Internet. Aquestes mesures de seguretat addicionals converteixen NordVPN en un servei especialment bo si esteu a un país amb un servei d’internet molt restringit, com la Xina o l’Iran.

L’empresa proporciona aplicacions per a Windows, Mac OS X, macOS, iOS, i Android. També podeu instal·lar una extensió del navegador per Chrome i Firefox. Si trieu utilitzar la versió del navegador, només les connexions realitzades a través del navegador estaran cobertes per la VPN. Podeu instal·lar NordVPN manualment Linux els ordinadors i els Mora i Gerd de Pi sistemes operatius. Tu pots també instal·leu la VPN en routers compatibles.

Vostè obtenir un import de sis connexions concurrents, i, com passa amb les altres VPN d’aquesta llista, una connexió d’encaminador només compta com una d’aquestes sis.

Es pot contactar amb l’equip d’atenció al client mitjançant xat en directe al lloc. No sempre s’atén el servei de xat en directe, però podeu omplir un formulari de sol·licitud d’assistència al lloc web o enviar un correu electrònic per obtenir assistència..

Pros:

 • Funciona amb més de 180 servidors a França, ideals per desbloquejar contingut georerestringit
 • Proveïdor de pressupost que no tingui en compte les funcions de seguretat ni privadesa
 • Aplicacions per a Windows, MacOS, iOS, Linux i Android
 • Els servidors estan optimitzats per a la transmissió en directe de HD
 • Atenció al client 24 hores i 24 hores mitjançant xat en directe

Contres:

 • L’aplicació d’escriptori se sent fechada

MILLOR PRESSUPOST VPN: NordVPN és una bona opció per valor. Una opció de gran valor que funciona de manera fiable amb TF1 i els llocs de reproducció més populars. Connecta fins a 6 dispositius simultàniament. Privacitat i seguretat de primer nivell. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de NordVPN.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

3. CyberGhost

CyberghostUnblocks TF1Tested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

CyberGhost inclou una opció específica per reproduir vídeo. Des de la pantalla d’inici de l’aplicació després de iniciar la sessió, seleccioneu l’opció de reproducció per mostrar una llista dels serveis de reproducció més populars. Quan seleccioneu l’opció TF1, CyberGhost ajusta la configuració per optimitzar la transmissió en temps real, tria el millor servidor disponible i obre el reproductor de vídeo TF1 al navegador predeterminat.  Per tant, l’aplicació pren totes les decisions per tu i fa tots els passos necessaris per accedir al lloc TF1, no importa on estiguis Tingueu en compte que encara necessitareu un compte TF1.

L’empresa fa aplicacions per a Windows, Mac OS X, macOS, iOS, i Android. Podeu instal·lar la VPN manualment Linux ordinadors i compatibles encaminadors. CyberGhost us proporciona una quantitat de set connexions simultànies i una connexió d’encaminador només compta com a única.

La companyia fa un llarg termini per assegurar la privadesa dels seus clients, fins i tot fins al punt que no conserva cap detall de cada client, tret d’un número de compte i del període de subscripció. Una empresa separada recull els pagaments. El servei de xat en viu està disponible en horari comercial europeu.

L’aplicació CyberGhost s’instal·la i és molt fàcil d’utilitzar i les velocitats es situen a la part superior dels resultats de les proves. La qualitat de transmissió en directe de TF1 a través de CyberGhost és impecable.

Pros:

 • Opera més de 300 servidors a França i pot desbloquejar la majoria de contingut francès a l’estranger
 • Velocitat de reproducció HD superior a la mitjana
 • No conserva registres d’activitats de l’usuari i proporciona un xifrat fort per evitar la detecció d’activitats
 • Les aplicacions són excel·lents per a principiants

Contres:

 • Pot accedir a la biblioteca Netflix dels Estats Units, però no a la biblioteca Netflix France

ELECCIÓ DE PRESSUPOST: CyberGhost és ideal per a principiants. Fàcil d’usar. Una bona representació del servidor a França els converteix en ideals per a TF1. No emmagatzema registres i fluxos de vídeo HD de manera fiable. Pot lluitar amb alguns altres llocs de streaming populars. Garantia de devolució de 45 dies.

Llegiu la nostra crítica completa de CyberGhost.

Cupó CyberGhost ESPECIAL ANY NOU: ESTALVEU el 80% en plans de 3 anys + 2 mesos Gratuït OFERT DESCOMPTE aplicat automàticament

4. IPVanish

IPVanishUnblocks TF1Tested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish una xarxa robusta la fa ideal per transmetre vídeos a llargues distàncies. L’empresa ha invertit molts diners en la seva infraestructura i gestiona tots els seus propis servidors per assegurar-se que pugui oferir un servei de màxima qualitat. En les nostres proves de velocitat, aquest servei sovint es classifica com la VPN més ràpida disponible. IPVanish compta amb 26 servidors a França que us portaran a TF1 des de fora del país.

L’empresa ofereix aplicacions per a Windows, Mac OS X, macOS, iOS, Android, i Fire TV. Podeu instal·lar el servei manualment en routers compatibles. IPVanish us permet un increïble deu connexions simultànies. Si instal·leu el servei al vostre enrutador, serà així cobriu tots els dispositius de casa vostra, però comptem com a única connexió, de manera que podeu connectar altres nou dispositius fora de casa.

IPVanish no té suport en directe. Podeu posar-vos en contacte amb l’equip d’assistència o bé mitjançant un formulari al lloc web o per correu electrònic.

Pros:

 • Opera a més de 25 servidors a França, ideals per a la transmissió de contingut francès a l’estranger
 • La velocitat és excel·lent per emetre’s en alta definició a la majoria de servidors
 • Principals consideracions de seguretat i privadesa
 • Especialment afavorida pels usuaris de control remot amb dispositius Kodi o Fire TV Sticks

Contres:

 • Les aplicacions no funcionen a la Xina
 • Només assistència per correu electrònic i entrades

GRAN VELOCITAT: PrivateVPN és una bona elecció familiar. Desbloca TF1. És adequat per a la navegació i el torrenting. Podria fer-se amb tenir més servidors i no té suport 24 hores. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa sobre IPVanish.

Cupó IPVanishSAVE 60% del pla anual DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks TF1Tested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PrivateVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

PrivateVPN és la cinquena recomanació que permet accedir al reproductor de vídeo TF1 des de fora de França. Aquesta VPN té una gran velocitat i la fiabilitat necessària per veure tots els esdeveniments d’un partit o d’un partit de futbol sense buffer ni connexions trencades.

L’aplicació s’instal·la i és molt senzilla, però, si no podeu aconseguir que funcioni, trobareu que l’equip d’ajuda en línia és realment increïble. El servei de xat en viu està disponible en horari comercial suec. Si no podeu seguir les seves instruccions, amb el vostre permís poden prendre el control del vostre ordinador, investigar el problema i solucionar-lo.

PrivateVPN té la xarxa de servidors més petita de les cinc VPNs d’aquesta llista amb una mica més de 100 servidors de 56 països. Tot i això, França és a la llista i tot el que necessita per accedir a la TF1. De fet n’hi ha dos servidors a París.

Aquest sistema és un dels VPNs més ràpids del mercat, de manera que podeu utilitzar-lo en diversos dispositius per descarregar-los o reproduir-los en streaming sense desacceleracions. Obteniu una quantitat de sis connexions simultànies amb aquest servei.

Podeu instal·lar l’aplicació PrivateVPN a Windows, Mac OS X, macOS, Android, iOS i Amazon Fire TV. Configureu la VPN manualment Linux equips i encaminadors compatibles.

Pros:

 • Funciona amb dos servidors ràpids a París. No hi ha problemes que desbloquegin TF1 i altres continguts de reproducció francesos
 • Fortes funcions de protecció de seguretat i privadesa
 • No guarda cap registre

Contres:

 • El personal d’assistència només funciona durant l’horari comercial europeu
 • El proveïdor de Newish continua ampliant la seva xarxa, té menys servidors per triar

GRAN VELOCITAT: PrivateVPN és una bona elecció familiar. Desbloca TF1. És bo per a la navegació general i el torrent. Podria fer-se amb tenir més servidors i no té suport 24 hores. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de PrivateVPN.

Oferta especial de Cupó PrivatVPN: estalvieu un 83% en el pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

Puc utilitzar una VPN gratuïta per a TF1?

Malauradament, no podreu veure TF1 per internet mitjançant una VPN gratuïta. Això es deu al fet que el procés d’obtenir les restriccions regionals passades i la detecció de proxy és un procediment complicat i les empreses que poden assolir aquests objectius han d’invertir molts diners en equips especials i programes personalitzats per mantenir-se en joc..

És fantàstic aconseguir coses gratis. malgrat això, aquelles empreses que no guanyen diners amb una subscripció intenten obtenir ingressos per altres rutes. Aquestes VPN gratuïtes de vegades són trampes de mel per atreure la gent per lliurar les seves dades personals, que el proveïdor VPN després ven als anunciants. També podeu esperar publicitat constant amb serveis VPN gratuïts; molts fins i tot injecten anuncis directament al navegador.

La velocitat acostuma a ser molt més lenta que les VPN de pagament, les freqüències de dades i l’amplada de banda són habituals i la selecció del servidor és molt més limitada.

Velocitat de transmissió en directe TF1

Les empreses VPN necessiten invertir molt per obtenir connexions ràpides i els serveis gratuïts no poden pagar aquestes despeses. Netflix recomana una velocitat de connexió de 5 megabits per segon per evitar tartamudes i buffer mentre es visualitza vídeo en alta definició. Però els vídeos a demanda de Netflix estan optimitzats per a la transmissió en temps real. Els fluxos en directe no tenen temps per comprimir el vídeo, de manera que no són tan eficients com els fluxos a demanda. Veure un flux en directe requereix generalment molt més ample de banda que un flux sota demanda d’igual qualitat.

Els serveis de la nostra llista de les millors VPN per la transmissió TF1 superen aquest requisit, com es pot veure al gràfic següent.

Per què TF1 no em va deixar veure des de l’estranger?

TF1 ha de pagar el contingut que mostra i només compra els drets per mostrar entreteniment a França. Les restriccions de llicència de contingut s’apliquen al dispositiu que visualitza l’entreteniment, no a la ubicació del servidor de reproducció de vídeo ni a la llar o a l’adreça de facturació de l’usuari.. Així, quan TF1 signa contractes per mostrar vídeo a França, ha de prendre les mesures necessàries perquè les persones fora de França no puguin accedir al vídeo al seu lloc.

Prova de velocitat TF1

Així, si intenteu accedir a TF1 des de fora de França, la pantalla del reproductor de vídeo serà negra i no mostrarà res més que el missatge d’error, “El seu contingut és indisponible en la vostra regió.

Restriccions regionals TF1

En anglès, vol dir “Aquest contingut no està disponible a la vostra zona.”

L’obligació de limitar l’accés al contingut s’estén a bloquejar VPNs i altres mètodes que permetin al públic en general passar aquestes restriccions. TF1, com la majoria dels altres serveis de televisió en línia, inverteix molt en sistemes de detecció de VPN. A causa de la detecció de VPN, no moltes VPN poden accedir a TF1.

Totes les VPN de la nostra llista anterior poden deixar de banda els sistemes de detecció de proxy TF1.

Com veure TF1 en línia

Es pot accedir a la pàgina de reproducció de vídeos TF1 des de qualsevol lloc del món. Feu clic aquí per accedir a TF1 en línia.

Abans de poder veure vídeos o fluxos al lloc:

 1.       Subscriviu-vos a una VPN i instal·leu l’aplicació al dispositiu.
 2.       Seleccioneu un servidor a França i connecteu-vos a la VPN.
 3.       Desactiveu els bloquejadors d’anuncis al lloc web TF1.
 4.       Configura un compte MyTF1.

A continuació, detallem aquests passos amb més detall.

1. Subscriviu-vos a una VPN

Qualsevol de les VPN de la nostra llista us servirà per accedir al servei de vídeo TF1. Un cop pagueu la VPN que escolliu, haureu de fer-ho descarregueu el programari del client. Un instal·lador farà tot el treball necessari per configurar un client VPN configurat per funcionar amb tots els servidors del vostre proveïdor. L’instal·lador també crearà una drecera a l’escriptori.

Quan voleu veure TF1, heu d’assegurar-vos que la VPN està connectada a un servidor a França. Un cop establerta aquesta connexió, obriu el lloc web de TF1. Si ja el teniu obert i veieu el missatge que us indica que no podeu veure el contingut des de la vostra ubicació, actualitzeu la pàgina un cop s’executi la VPN.

2. Desactiveu els bloquejadors d’anuncis

El lloc web TF1 no funciona bé amb els bloquejadors d’anuncis. Quan sou al lloc web TF1, desactiveu el bloqueig d’anuncis si en fas servir. Actualitzar la pàgina si cal.

3. Configureu un compte MyTF1

El servei MyTF1 és gratuït i no importa on esteu quan configureu un compte. Per tant, no necessitareu cap adreça a França ni dades de pagament. La pàgina de creació del compte no comprova la vostra ubicació i no se us demanarà la vostra adreça d’inici.

Per registrar un compte MyTF1:

 1. Arribeu a la pàgina del compte o bé si intenteu reproduir un vídeo sense iniciar la sessió, la qual cosa us dirigirà a iniciar la sessió o crear un compte o bé fent clic al blau Connexió botó a la barra de menús del lloc.
 2. Al popup que apareix, feu clic a Créer un compte.
 3. Introduïu una adreça de correu electrònic i una contrasenya i, a continuació, premeu la tecla Continuador botó. Ha de ser un compte de correu electrònic vàlid al qual tingueu accés perquè se us enviarà un enllaç d’activació per completar el procés de registre.

Si no voleu donar a TF1 la vostra adreça de correu electrònic real, podeu fer-ho configura un compte de correu electrònic de cremadores amb un servei de correu electrònic en línia. Mailinator és fantàstic per a aquest tipus de coses.

Si no voleu molestar amb la ruta de correu electrònic, podeu configurar un compte a través de Facebook. En aquest cas, només cal fer clic a Continuador amb Facebook botó. Si el vostre navegador ha emmagatzemat les vostres credencials de Facebook, el procés de creació del compte TF1 continuarà sense cap altra intervenció de vosaltres. Si no teniu les credencials emmagatzemades al navegador, haureu d’introduir el vostre nom d’usuari i contrasenya de Facebook a la finestra següent.. Tens accés immediatament al reproductor de vídeo sense haver de passar cap pas de validació d’identitat.

Veure TF1 a qualsevol lloc

Podeu veure TF1 en línia durant tot l’any amb una VPN. El fantàstic de les VPN de la nostra llista és que es poden instal·lar en dispositius mòbils així com encaminadors i ordinadors. Això vol dir que, sempre que estigueu en un lloc amb internet, podeu continuar veient TF1. Aquesta és una gran notícia si teniu un llarg trajecte o si us avoreu a la cafeteria o al vestíbul de l’hotel.

Les VPN funcionen a tot el món i quan us subscriviu a un, teniu dret a utilitzar-lo en qualsevol lloc, no només al país on us vau inscriure. Tan, quan viatgeu a altres països, el VPN encara us portarà a TF1.

Ja utilitzeu una VPN per veure TF1 des de l’estranger? Feu servir una VPN que no es troba a la nostra llista? Si ja és un subscriptor dels serveis que llistem, quina és la teva opinió sobre aquesta VPN? Deixa un missatge a la secció de comentaris a continuació i fes-nos saber la teva experiència.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me