6 millors VPN per veure ARTE TV en línia des de qualsevol lloc

6 millors VPNs per a ARTE per poder-lo veure a qualsevol lloc


ARTE és una col·laboració conjunta entre França i Alemanya. La seva programació té una inclinació decisivament cultural centrada en temes com el llenguatge, la identitat i l’ètnia a Europa i a les regions que l’envolten. Tot i que és gratuït de transmetre ARTE TV en línia, heu de tenir una adreça IP francesa o alemanya. Part del contingut està disponible per a públic internacional, però els segments premium estan reservats a usuaris francesos i alemanys.

Per accedir a la llista completa, haureu de portar la vostra ubicació a França o a Alemanya. Això és possible si us connecteu a una xarxa privada virtual (VPN).

Les VPN xifren la vostra connexió a Internet dirigint-la a través d’un servidor en una ubicació remota que trieu. Si trieu un servidor a França o a Alemanya, la vostra adreça IP real serà enviada amb la del país que seleccioneu. A més, l’aspecte de xifratge significa que els possibles botonadors poden mantenir-se a la longitud del braç, incapaços de supervisar la seva petjada digital.

Si voleu obviar-nos a les nostres recomanacions, aquí teniu les nostres sis principals VPN per veure ARTE TV en línia:

 1. ExpressVPN: La nostra millor elecció per desbloquejar ARTE. Aquest servei utilitza protocols de xifrat de qualitat militar i fa ús de velocitats ràpides, protecció superior contra les fuites, tunelatge fraccionat i altres funcions resistents.
 2. NordVPN: Gran opció de pressupost. Les connexions ben protegides que es protegeixen mitjançant un xifrat sòlid significa que l’accés a l’ARTE TV en línia és una brisa.
 3. CyberGhost: Una de les VPN més ràpides que hem provat i optimitzat per als usuaris principiants. Les aplicacions fàcils d’utilitzar t’aconseguiran en línia en qüestió de minuts.
 4. IPVanish: Funcions que eviten la ubicació del firmament, inclosos protocols de xifrat i configuració de privadesa. És capaç de canviar la vostra adreça IP per a una de nova a intervals preestablerts. Bona velocitat i no emmagatzema cap registre.
 5. Surfalls: Un nombre il·limitat de connexions simultànies i velocitats ràpides. Una opció fantàstica si voleu compartir un pla amb amics i familiars.
 6. PrivateVPN: Velocitats rapidesa i encriptació superior. Ben conegut per la seva capacitat per desbloquejar contingut georerestringit.

Com accedeixo en línia a ARTE TV des de fora d’Alemanya o França?

La millor part de la transmissió de contingut a ARTE és que no cal que us registreu amb una adreça local o un mètode de pagament. Aquí tens com començar:

 1. Registreu-vos a un dels proveïdors VPN esmentats a continuació (la nostra recomanació és ExpressVPN).
 2. Una vegada que els tràmits de pagament queden fora, descarregueu i instal·leu l’aplicació directament des del lloc del proveïdor o del mercat d’aplicacions..
 3. Seleccioneu un servidor a Alemanya o França. Si no esteu segurs, comproveu primer la consulta amb atenció al client.
 4. Connecteu-vos a la VPN i espereu la notificació de que el túnel xifrat està configurat. Un cop fet això, aneu al lloc web d’ARTE.
 5. Enhorabona! Ara hauríeu de ser capaços de reproduir tot el contingut que vulgueu. Si no funciona de forma immediata, només cal esborrar les cookies del navegador, reinicieu el dispositiu i torneu-ho a provar de nou.

Hi ha moltes VPNs per triar, però no tots tenen la tasca de desbloquejar ARTE. Les nostres recomanacions es basen en els següents factors:

 • Velocitat i estabilitat del servei juntament amb un temps de funcionament fiable
 • Possibilitat de transmetre vídeo en alta definició amb una memòria intermèdia mínima
 • Prou opcions de servidor a Alemanya i França
 • Suport per a totes les plataformes principals
 • Paràmetres de xifratge superiors de manera que es protegeix la vostra ubicació
 • Permet connexions simultànies

Millors VPN per veure ARTE TV en línia

A continuació, trobareu la nostra llista de les millors VPN del mercat que podeu utilitzar per veure ARTE TV en línia. Per a una breu visió general, consulteu els avantatges i els contres al final de cada secció:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGen 2020: bloquejos ARTETestats: gener 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN ocupa el nostre lloc més important per desbloquejar ARTE. Això es deu a això nivells notables de qualitat del servei, atenció constant al client, velocitats ràpides i xifrat dur.

Ofereix una xarxa de més de 3.000 servidors a tot el món, amb moltes opcions tant a França com a Alemanya. A part d’ARTE, podeu utilitzar ExpressVPN per accedir a Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN, Swim per a adults i més.

El xifratge AES de 256 bits, també anomenat “grau militar”, està habilitat per defecte. Les mesures de seguretat addicionals inclouen la protecció contra filtracions DNS i IPv6, un interruptor de matança a Internet, un perfecte secret endavant i un túnel fraccionat. A més, no emmagatzema cap registre que pugui identificar un usuari.

Hi ha suport per a totes les plataformes principals, incloses Windows, MacOS, iOS, Android i Linux. També està disponible el firmware d’alguns encaminadors wifi. Cinc dispositius es poden connectar alhora amb un compte. L’assistència al client està disponible les 24 hores del dia i el xat en directe, de manera que podeu esperar respostes ràpides a tots els problemes.

Pros:

 • Velocitats de descàrrega / streaming extremadament ràpides
 • El millor en la seguretat i privacitat de la classe
 • Desbloca Netflix Estats Units, Regne Unit i altres
 • Ofereix xat en directe 24 hores al dia
 • Excel·lent suport multi-plataforma

Contres:

 • Una mica més car que algunes altres opcions

MILLOR VPN PER ARTE: ExpressVPN és la nostra elecció més àmplia per veure ARTE TV en línia a causa de la seva velocitat ràpida, el seu xifrat de qualitat militar i les seves capacitats de desbloqueig inigualables. Proveu-lo sense risc amb una garantia de devolució de 30 dies.

Aquí teniu la nostra ressenya sobre ExpressVPN.

Oferta especial de Cupó ExpressVPN: obteniu 3 mesos addicionals DEAL FREEGETContribuït automàticament

2. NordVPN

NordVPNdesbloqueja ARTETestat el gener del 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN desplega protocols de xifrat sense escanyar i augmenta aquesta oferta de seguretat amb una política rígida de no registres. Això significa que les vostres dades es mantenen dins del túnel xifrat i és impossible que cap entitat pugui observar el seu comportament en línia..

La xarxa de servidors d’aquest proveïdor és la més gran d’aquesta llista: amb més de 5.000 servidors a 60 països, inclosos centenars a Alemanya i França, estàs protegit per tenir una connexió ràpida per transmetre l’ARTE.. També està demostrat que funciona amb molts serveis de transmissió addicionals com ara Netflix dels EUA, BBC iPlayer, Hulu i molt més..

Els usuaris tenen una opció de triar un servidor amb un propòsit específic, com ara la transmissió en alta definició, el xifrat doble, Tor sobre VPN i molt més. També podeu comprovar la càrrega existent de cada servidor i connectar-vos a un de diferent si creieu que està ple.

NordVPN utilitza encriptació AES de 256 bits, un interruptor de matança d’Internet i la protecció contra filtracions DNS, IPv6 i WebRTC per assegurar el trànsit dels usuaris. Es permeten pagaments mitjançant bitcoin.

Hi ha disponibles aplicacions per a Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Un compte permet sis connexions simultànies i l’assistència al client està present les 24 hores.

Pros:

 • Una gran alternativa de baix cost per a streaming
 • Excel·lent capacitat de desbloqueig
 • Seguretat i protecció de privacitat de primer nivell
 • Oferta de suport en xat en viu 24 hores al dia

Contres:

 • No és la més senzilla per a principiants

PROVEEDOR AFFORDABLE: NordVPN és ràpid i barat i apel·la als usuaris de la potència a causa de la seva personalització. S’envia amb una garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de NordVPN.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

3. CyberGhost

Cyberghostdesbloqueja ARTETestat el gener del 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

CyberGhost està dissenyat per a usuaris principiants, però això no significa que comprometi qualsevol de les facetes d’un proveïdor modern: puntuar punts tant sobre privadesa com en velocitat. En el moment d’escriure, CyberGhost ofereix accés a més de 3.800 servidors de 60 països, incloent més de 800 opcions a França i Alemanya. A banda d’ARTE, s’ha demostrat que desbloqueja Netflix, Hulu i BBC iPlayer.

CyberGhost és realment fàcil de configurar i utilitzar; L’assistència al client fiable proporciona una ajuda addicional si es presenta algun problema.

La velocitat de velocitat és molt ràpida i la reproducció de vídeos en alta definició sense esforços. Aquest servei no rastreja ni emmagatzema cap registre de usuaris, mantenint la vostra connexió privada en tot moment. Les funcions de seguretat addicionals inclouen un adblocker, una defensa contra el malware i funcions anti-seguiment.

Un compte concedeix accés simultani per a set dispositius. S’inclouen aplicacions per a totes les plataformes principals com ara Windows, MacOS, iOS i Android. L’assistència al client està disponible les 24 hores.

Pros:

 • Transmet el vídeo en format HD perfectament
 • Desbloca Netflix Estats Units, Regne Unit i altres
 • No guarda registres
 • Alguns dels servidors més ràpids que hem provat

Contres:

 • No és adequat per a aquells que necessiten control de funcions avançades

BEN DISSENYAT: CyberGhost és ràpid, fàcil de configurar i una excel·lent opció per a la transmissió en temps real. Tots els plans inclouen una garantia de devolució de 45 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de CyberGhost.

Cupó CyberGhost ESPECIAL ANY NOU: ESTALVEU el 80% en plans de 3 anys + 2 mesos Gratuït OFERT DESCOMPTE aplicat automàticament

4. IPVanish

IPVanishdesbloqueja ARTETestat el gener del 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish desplega un xifrat rígid per assegurar la vostra connexió, però això no suposa el cost de la velocitat, que és coherent i permet la reproducció en alta definició.

Actualment, aquest proveïdor us ofereix una opció de més de 1.300 servidors repartits en 60 països. Alemanya i França acullen més de 60 servidors, de manera que hi ha moltes maneres de veure ARTE TV en línia, així com altres llocs de streaming, com Netflix US.

IPVanish no emmagatzema cap dada que pugui identificar els usuaris. Posseeix personalment i opera tots els servidors de la seva xarxa, donant-li un control molt més gran sobre el trànsit dels usuaris. La norma de la indústria consisteix a llogar espai a granges de servidors o subcontractar la gestió a tercers.

Les aplicacions estan disponibles tant per a Android com per a iOS, i hi ha programari d’escriptori per a Windows i MacOS. Un compte únic permet 10 connexions simultànies i l’assistència al client és accessible les 24 hores del dia.

Pros:

 • Opera una xarxa de més de 1.300 servidors de 75 ubicacions de la ciutat del món
 • Posseeix en lloc de llogar els seus servidors
 • Velocitats impressionants

Contres:

 • L’assistència al client és una mica lenta

BON PER A ESTREU: IPVanish mantindrà la vostra connexió a Internet privada. Proveu-lo amb una garantia de devolució de 7 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa sobre IPVanish.

Cupó IPVanishSAVE 60% del pla anual DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

5. Surfoc

VPN de SurfSharkdesbloqueja ARTETestat el gener del 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Surfshark.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

Taula de surf és relativament nou, però fa la seva feina molt bé. El seu registre a les Illes Verges Britàniques la protegeix de qualsevol registre de dades obligatori i es dedueix a això amb una política de “sense registres”.

El servei ofereix velocitats ràpides i xifrat de primer nivell. Es va poder desbloquejar fàcilment tant Netflix nord-americà com BBC iPlayer durant les nostres àmplies proves d’usuari. Amb moltes opcions de servidor a Alemanya i França, desbloquejar ARTE no suposarà cap desafiament. A més, Surfshark proporciona dades i ample de banda il·limitats i admet també el torrenting.

Aquest servei utilitza encriptació AES de 256 bits, secret secret perfecte, un interruptor de matança a Internet i protecció contra filtracions DNS per protegir tot el trànsit dels usuaris.

S’inclouen aplicacions per a Windows, MacOS, Android i iOS. Un compte permet un nombre il·limitat de connexions simultànies, de manera que és una elecció excel·lent per dividir-se entre amics i familiars. L’assistència al client és 24 hores.

Pros:

 • Velocitats decentes i fiables
 • No hi ha límit en el nombre de dispositius connectats
 • No hi ha capelles de dades

Contres:

 • La xarxa de servidors és més petita que la majoria de les altres VPN

HARDY: Surfshark és ràpid i desbloqueja de forma fiable molts serveis de streaming, a més permet un nombre il·limitat de connexions alhora. S’envia amb una garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya de Surfshark.

Oferta especial de Surfshark Cupón especial – estalvieu un 83% + 3 mesos DESCOMPTE FREEGETDescompte aplicat automàticament

6. PrivateVPN

PrivateVPNdesbloqueja ARTETestat el gener del 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PrivateVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

PrivateVPN proporciona una connexió xifrada segura, ja que està optimitzada tant per a la tecnologia que es redueix la velocitat i la ubicació.

Tot i que la seva xarxa de servidors és relativament menor en comparació amb la resta de proveïdors d’aquesta llista, els aproximadament 150 servidors que opera, no decebran. Les opcions a Alemanya i França significa que és fàcil desbloquejar ARTE. A més, aquest proveïdor pot frustrar fàcilment les restriccions d’altres llocs de streaming com Netflix US, Amazon Prime Video, Hulu i molt més.

Tot el trànsit està garantit amb xifrat AES de 256 bits a la plataforma OpenVPN. Les mesures de seguretat addicionals inclouen un secret directe perfecte, un interruptor de matança per Internet (per a Windows) i la protecció contra DNS, WebRTC i fuites IPv6..

Les aplicacions estan disponibles per a Android, iOS, Windows i MacOS. Una única subscripció permet que sis dispositius es puguin connectar simultàniament.

Pros:

 • Obtenir una reputació per desbloquejar llocs de reproducció populars
 • Fortes funcions de protecció de seguretat i privadesa
 • Més ràpid que molts altres proveïdors

Contres:

 • Un nombre reduït de servidors per triar
 • No teniu cap xat en directe les 24 hores del dia

MULTI-TALENTED: PrivateVPN té una excel·lent reputació per desbloquejar i transmetre el contingut. Tots els plans inclouen una garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de PrivateVPN.

Oferta especial de Cupó PrivatVPN: estalvieu un 83% en el pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

Hauria d’utilitzar una VPN gratuïta per veure ARTE TV en línia?

Les càrregues VPN gratuïtes estan disponibles a través de la càrrega bucket a través dels interwebs, però això no les converteix en una elecció adequada per reproduir vídeos en alta definició. Aquests proveïdors no inverteixen en tecnologia de xifratge o d’ubicació robusta, de manera que és possible que els filtres d’ARTE puguin detectar que intenteu accedir al lloc des de fora d’Alemanya o França i evitar que pugueu transmetre el contingut favorit..

A més, és més que probable que només se li pugui escollir algunes ubicacions del servidor i no hi ha cap garantia de que França o Alemanya s’incloguin a la llista. Fins i tot si aconsegueu obtenir una adreça IP alemanya o francesa, probablement sereu objecte d’acceleració de banda ampla, taps de dades i servei d’atenció al client inexistent..

Entenem per què aquests serveis poden ser temptadors, però els mals de cap que en resulten poden perjudicar la seva tranquil·litat. Les VPN gratuïtes han estat conegudes per fer el seguiment de les dades dels usuaris i vendre-les a anunciants de tercers. Alguns s’envien amb programari maliciós preinstal·lat, mentre que d’altres us sotmeten a publicitats emergents incessants per fer-ne un pressupost ràpid o dos.

Si intenteu veure ARTE TV en línia des de fora de França o Alemanya, us recomanem que utilitzeu un servei de pagament conegut per la seva capacitat d’eludir les restriccions geogràfiques i que ofereixi una ajuda útil al client si teniu problemes..

Quin contingut puc transferir a ARTE?

Alguns dels títols més populars sobre ARTE són:

 • Sensació de formigó
 • Joves de Kosovo
 • Quan el pare no és el vostre pare, fills dels bancs d’esperma
 • Boom del Fracking a Texas
 • El metro d’Istanbul
 • Bellesa en un lloc fosc

Què més puc fer amb una VPN?

Si bé les VPN són un mètode excel·lent per evitar barreres en els suports de streaming de restricció geo-restringida, també són capaces d’altres tasques.

El túnel xifrat configurat per una connexió VPN, com hem esmentat anteriorment, manté totes les entitats molestes. Com que aquesta nova connexió és gairebé impenetrable, ara és un procés sense problemes per accedir a les xarxes wifi públiques. Aquestes xarxes wifi són les que normalment trobeu a cafeteries, centres comercials i aeroports. Ja que, com el seu nom indica, aquestes xarxes són públiques i accessibles per a tothom, atrauen molts hackers que utilitzen coses com intents de pesca i atacs de mà al mig per intentar extreure les seves dades.. Si feu servir una VPN us protegireu d’aquests atacs.

Una VPN també garanteix que teniu una connexió a prova de pirates informàtics quan intenteu accedir als serveis bancaris en línia. Això ajuda a frenar el frau i l’ús no autoritzat del vostre compte. A més, quan viatgeu, si inicieu la sessió des d’una ubicació que no és el vostre país d’origen, es pot produir un indicador vermell de conformitat i un bloc temporal del vostre compte. Una VPN farà que sembli que mai no sortíeu de casa, negant aquesta possibilitat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map