6 millors VPN per veure la Xarxa dels EUA (EUA ara) en línia des de qualsevol lloc

Millor VPN per veure la xarxa dels Estats Units (EUA ara) en línia


Si voleu veure episodis del vostre programa de televisió favorit a la Xarxa USA o veure el servei de reproducció en directe (USA Now) del programa USA Network, heu de tenir en compte que ambdues plataformes estan bloquejades per regió. Si intenteu mirar cap de fora dels Estats Units, trobareu el missatge següent:

“Inicieu la sessió amb el vostre proveïdor de televisió per desbloquejar la visualització de la televisió en directe”.

USA Now el proveïdor de TV inicia la sessió

Com a resultat, caldrà una xarxa privada virtual (VPN) per veure la xarxa dels EUA a l’estranger. Una VPN xifra el trànsit a Internet del dispositiu, dirigint-lo a través d’un servidor en una altra ubicació. En ocultar la vostra veritable ubicació i oferir-vos una nova adreça IP temporal, les VPN us permeten accedir a llocs web i serveis geo-restringits com ara EUA Network i USA Now des de qualsevol lloc..

Encara no teniu temps de llegir l’article complet? Aquí teniu un resum ràpid de les millors VPN per veure la xarxa dels Estats Units (EUA ara) en directe des de qualsevol lloc:

Les millors VPN per transmetre en línia els EUA Network (USA Now)

 1. ExpressVPN: La nostra millor elecció per desbloquejar EUA Network i USA Now a l’estranger. Servidors en 94 països i velocitats ràpides i fiables. Servei segur amb assistència 24 hores al dia. Connecta fins a cinc dispositius.
 2. NordVPN: La millor VPN de pressupost per veure la xarxa dels Estats Units fora d’Amèrica. Proporciona 1.800 servidors d’alta velocitat nord-americans. Fins a sis connexions simultànies. VPN sense registres amb suport de xat en viu de 24 hores. Aplicacions amigues per als principiants.
 3. CyberGhost: VPN sense registres d’alta seguretat amb velocitat ràpida per a la transmissió de la xarxa de la xarxa USA i USA Now. Suport 24 hores / 24, i us permet connectar fins a set dispositius.
 4. IPVanish: VPN basada als Estats Units amb servidors a 19 ciutats nord-americanes per veure USA Network i USA Now. 10 connexions simultànies. Protegeix la vostra privadesa amb la política sense registres.
 5. PrivateVPN: Servidors d’alta velocitat als EUA. Xarxa EUA de la Xarxa i Estats Units: ara no té memòria intermèdia. Aplicacions amigues per als principiants i us permet connectar fins a sis dispositius.
 6. Surfalls: Connecteu un nombre il·limitat de dispositius. Desbloqueu EUA Network i USA ara a l’estranger amb servidors a 20 ciutats nord-americanes. VPN sense registres amb suport 24 hores.

Quan escollíem una VPN per reproduir la xarxa dels EUA (ara ara), hem seleccionat serveis que proporcionen el següent:

 • Servidors ràpids als Estats Units per a la transmissió en xarxa de USA Network i USA Now
 • Servei segur amb xifratge i una política sense registres
 • Aplicacions fàcils d’utilitzar per a escriptori i mòbil
 • Atenció al client mitjançant xat en directe i correu electrònic
 • Una garantia de devolució de diners per tal de provar-la sense risc
 • Permet connectar diversos dispositius alhora

Les millors VPN per veure la Xarxa dels Estats Units en directe

A continuació, es mostra la llista dels millors VPN per transmetre la Xarxa dels Estats Units i els EUA ara en línia des de qualsevol lloc:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020 bloqueja la Xarxa dels EUATestat el gener del 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN Compta amb una impressionant xarxa de més de 3.000 servidors a 94 països, inclosos els Estats Units. Els seus servidors amb seu als Estats Units estan repartits per unes 20 ciutats, com Chicago, Los Angeles i Nova York. No cal dir que ofereix moltes opcions per desbloquejar EUA Network i USA Now a l’estranger. A més, també funciona bé amb Netflix i Skype. Les connexions ràpides i fiables de ExpressVPN permeten una transmissió fluida de manera que no haureu de preocupar-vos de l’amortització ni el retard.

Podeu connectar fins a cinc dispositius simultàniament mitjançant un sol compte ExpressVPN. A més, aquest servei disposa de suport 24 hores al dia que es pot accedir mitjançant xat i correu electrònic en directe. ExpressVPN té la seu a les Illes Verges Britàniques on no està sotmesa a les lleis obligatòries de conservació de dades. Té una gran quantitat de funcions de seguretat, incloent el xifrat AES de 256 bits, un interruptor de matança i protecció contra DNS i IPv6. Tla seva VPN no conserva cap registre d’identificació dels seus usuaris i fins i tot et permet pagar en Bitcoin.

ExpressVPN ofereix aplicacions que ofereixen principiants per a Windows, Mac, Android, iOS, Linux i encaminadors. També trobareu extensions de navegador fàcils d’utilitzar per a Chrome i Firefox.

Pros:

 • Velocitats ràpides per la transmissió en xarxa de USA Network / USA Now
 • Servidors a 20 ciutats dels Estats Units i a 94 països del món
 • Desbloqueja molts serveis de streaming populars com Netflix i Hulu
 • Ofereix una excel·lent atenció al client les 24 hores, mitjançant xat en directe i correu electrònic
 • Utilitza el xifratge i no manté els registres identificatius dels usuaris
 • Aplicacions i extensions de navegador d’ús fàcil

Contres:

 • Una mica més car que la majoria dels serveis VPN rivals

MILLOR VPN PER VEURE UNA XARXA EUA: ExpressVPN és la nostra millor recomanació. Té molts servidors ràpids i consistents per a la transmissió en xarxa de USA Network i USA Now. També desbloqueja Netflix. Aplicacions molt adients per a principiants i suport en xat en viu les 24 hores. Podeu provar aquesta VPN sense risc, ja que inclou una garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra crítica completa ExpressVPN.

Oferta especial de Cupó ExpressVPN: obteniu 3 mesos addicionals DEAL FREEGETContribuït automàticament

2. NordVPN

NordVPNUnblocks USA NetworkTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN té la xarxa de servidors més gran de qualsevol VPN d’aquesta llista. En total, compta amb més de 5.800 servidors en 60 països, uns 1.800 dels quals són als Estats Units. Podeu utilitzar NordVPN per veure EUA Network (USA Now) fora dels Estats Units, a més de desbloquejar Netflix, Amazon Prime Video i HBO Go. A diferència d’altres VPNs, NordVPN no augmenta l’amplada de banda, per tant, és una bona opció per navegar i transmetre-les.

És possible protegir una àmplia gamma de dispositius amb NordVPN ja que us permet tenir fins a sis connexions simultànies. A més, hi ha una gran selecció d’aplicacions i d’extensions de navegador fàcils d’utilitzar. NordVPN, molt segur per a la seguretat, és molt gran gràcies a la seva combinació de xifrat AES de 256 bits, protecció DNS i IPv6, i la funció de commutació de mort. A més d’una estricta política sense registres, aquesta VPN basada en Panamà també ofereix servidors especials com Double VPN, oferint-vos opcions de privadesa millorades.

NordVPN està disponible per a Windows, Mac, Linux, Android, iOS i Android TV. Les extensions del navegador Chrome i Firefox també estan disponibles. Tot i això, els encaminadors requereixen una configuració manual.

Pros:

 • 1.800 servidors nord-americans per veure EUA Network / USA Now
 • Funciona amb Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go i molt més
 • Connecta fins a sis dispositius alhora
 • Bona seguretat amb una política estricta sense servidors i servidors especialitzats
 • Ideal per a principiants amb aplicacions fàcils d’utilitzar i suport en directe 24 hores al dia

Contres:

 • Alguns servidors són al costat lent

VALOR EXTERIOR: NordVPN desbloqueja EUA Network i USA ara amb facilitat. Té 1.800 servidors als EUA i 5.800 a nivell mundial. També funciona amb Netflix i Amazon Prime. Feu servir fins a sis dispositius. Segur amb la política de xifratge i sense registres. Assistència 24/7 Inclou una garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de NordVPN.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

3. CyberGhost

CyberghostUnblocks USA NetworkTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

CyberGhost és una VPN altament segura que ofereix velocitats elevades per a la transmissió en temps real. Aquest és un servei amb milers de servidors a desenes de països del món. En concret, compta amb més de 800 servidors nord-americans en 13 ciutats nord-americanes. Aquesta VPN fa que sigui senzill veure EUA Network i USA Now a l’estranger, i fins i tot desbloqueja Netflix US. CyberGhost ofereix una amplada de banda i un trànsit il·limitats, a més de connectar fins a set dispositius amb un sol compte.

Aquest servei ofereix assistència de xat i correu electrònic en directe, 24 hores, així com nombroses funcions de seguretat preconfigurades. Aquests inclouen el xifrat AES de 256 bits, la protecció de DNS i les filtracions d’IPv6 i un commutador automàtic que garanteix que les dades no es filtren en cas que la connexió caigui, fins i tot durant un segon. Aquesta VPN té la seu a Romania i no registra cap informació identificable personalment.

Podeu utilitzar CyberGhost a través de les aplicacions per a escriptori (Windows i Mac), mòbils (Android i iOS), Amazon Fire Stick i Android TV. També es poden descarregar extensions del navegador Chrome i Firefox. La instal·lació manual és necessària per a Linux i encaminadors.

Pros:

 • Servidors molt ràpids per streaming de Xarxa USA i EUA ara
 • Permet connectar fins a set dispositius alhora
 • Inclou suport de xat en viu les 24 hores
 • Hi ha moltes funcions de seguretat, incloent una política estricta de registre i xifrat
 • Aplicacions (i extensions del navegador) fàcils d’utilitzar per a diverses plataformes

Contres:

 • No puc desbloquejar alguns llocs de streaming

VELOCITAT I SEGURETAT: CyberGhost té excel·lents servidors d’alta velocitat als EUA. Unblocks Network Xarxa, Estats Units ara, Netflix EUA i molt més. Ofereix suport de xat en viu 24 hores / 24 i una gran seguretat amb una política estricta sense registres. Connecta fins a set dispositius alhora. Garantia de devolució de 45 dies.

Llegiu la nostra crítica completa de CyberGhost.

Cupó CyberGhost ESPECIAL ANY NOU: ESTALVEU el 80% en plans de 3 anys + 2 mesos Gratuït OFERT DESCOMPTE aplicat automàticament

4. IPVanish

IPVanishUnblocks USA NetworkTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish té la seu als Estats Units i compta amb centenars de servidors capaços de desbloquejar la Xarxa dels EUA (EUA ara) a l’estranger. Aquesta VPN us permet connectar fins a 10 dispositius alhora i ofereix bones velocitats de navegació i streaming. Els seus servidors basats en Estats Units estan distribuïts en 19 ciutats nord-americanes, entre elles Los Angeles i Nova York. Tanmateix, també podeu utilitzar IPVanish per desbloquejar llocs web i serveis al Regne Unit, Alemanya, Austràlia i molt més.

IPVanish facilita l’obtenció d’una connexió ràpida, ja que podeu cercar un servidor per país, ciutat i fins i tot per latència. Aquesta aplicació VPN és una bona opció per a principiants, amb aplicacions d’ús fàcil i suport 24 hores al xat en viu. Les seves característiques de seguretat inclouen el xifrat AES de 256 bits, la protecció contra filtracions DNS i IPv6 i un commutador automàtic. IPVanish afirma que manté una política estricta de registre zero, que garanteix la vostra privadesa.

IPVanish ofereix aplicacions per a les següents opcions: Windows, Mac, Android, iOS i Android TV. Els usuaris han de seguir instruccions de configuració manual en el cas de Linux i encaminadors.

Pros:

 • Servidors a 19 ciutats dels Estats Units per a Xarxa USA (EUA ara)
 • Permet fins a 10 connexions simultànies mitjançant un sol compte
 • Ofereix atenció al client les 24 hores del dia a través del xat en directe
 • Fàcil de cercar servidors per país, ciutat i latència
 • Protegeix la vostra privadesa amb xifrat i una política sense registres

Contres:

 • Amb seu als Estats Units, que és membre de Five Eyes
 • No ofereix cap extensió del navegador

SERVEIS DE 19 CIUTATS EUA: IPVanish disposa de nombrosos servidors nord-americans per a la transmissió en xarxa de USA Network i USA Now. Ofereix bones velocitats i també desbloqueja Netflix. Connecta fins a 10 dispositius simultàniament mitjançant un sol compte. Suport de xat en viu i una política segura sense registres. Garantia de devolució de 7 dies.

Llegiu la nostra revisió completa d’IPVanish.

Cupó IPVanishSAVE 60% del pla anual DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks USA NetworkTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PrivateVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

PrivateVPN és una de les VPN més ràpides per emetre programes de TV a USA Network i USA Now. Aquesta VPN basada en Suècia és excel·lent per desbloquejar serveis com restriccions geo Netflix, Amazon Prime Video, HBO Go i molt més. Si bé PrivateVPN només compta amb uns 100 servidors en total, la seva xarxa abasta un total de 60 països. Trobareu la reproducció sense estrès, sense interferències ni retards notables, fins i tot quan es visualitzi un vídeo d’alta resolució.

Si abans no havíeu utilitzat mai una VPN, és probable que aprecieu el disseny senzill de les aplicacions de PrivateVPN. Trobar i connectar-se a un servidor només triga uns segons. A més, hi ha assistència i instal·lació en viu de xats en cas que ho necessiti. Podeu protegir fins a sis dels vostres dispositius amb PrivateVPN. Utilitza xifratge AES de 256 bits, un interruptor de matança i protecció contra filtracions DNS i IPv6 per mantenir les vostres dades segures. PrivateVPN té una política estricta sense registres, l’ajudarà a mantenir-se en línia anònim.

Podeu descarregar aplicacions PrivateVPN per a dispositius Windows, Mac, Android i iOS. La configuració manual és necessària per a Linux i encaminadors.

Pros:

 • Servidors ràpids per a la transmissió perfecta de Xarxa dels Estats Units
 • Desbloqueja Netflix, Amazon Prime Video i BBC iPlayer
 • Connecta fins a sis dispositius alhora
 • Ajuda i instal·lació remota, així com assistència de xat en directe

Contres:

 • Petita xarxa de només 100 servidors
 • Selecció limitada d’aplicacions (i no s’ofereixen extensions del navegador)

PERFECTE PER A LA RUTA: PrivateVPN és un servei ràpid de VPN que és ideal per veure la xarxa dels Estats Units i els Estats Units ara a l’estranger. Desbloqueja molts serveis de streaming inclosos Netflix. Excel·lent suport en xat en viu i aplicacions fàcils d’utilitzar per a principiants. Connecta fins a sis dispositius. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa PrivateVPN.

Oferta especial de Cupó PrivatVPN: estalvieu un 83% en el pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

6. Surfalls

VPN de SurfSharkUnblocks USA NetworkTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Surfshark.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

Taula de surf Val la pena tenir en compte si teniu molts dispositius a protegir permet un nombre il·limitat de connexions simultànies. Com a tal, és fantàstic per compartir amb la família. La seva xarxa consta d’aproximadament 800 servidors en 50 països, molts dels quals poden desbloquejar EUA Network (USA Now) fora d’Amèrica. A més, aquest servei també desbloqueja Netflix i BBC iPlayer.

Aquesta VPN té moltes funcions, incloent el xifrat AES de 256 bits, un interruptor de matança, una protecció contra filtracions DNS i una llista blanca per permetre que algunes aplicacions i llocs web oblidin la VPN. A més, la seva funció MultiHop (doble VPN) us permet connectar-vos a diversos servidors alhora per obtenir un anonimat encara més gran. Aquesta VPN té la seva seu a les Illes Verges Britàniques i opera una política estricta sense registres.

Surfshark ofereix aplicacions per a Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV. Les extensions del navegador estan disponibles per descarregar per Chrome i Firefox. Linux i routers requereixen instal·lació manual.

Pros:

 • Funciona bé amb els EUA Network (USA Now), Netflix i Hulu
 • Connecteu un nombre il·limitat de dispositius alhora
 • Les aplicacions i les extensions del navegador són fàcils d’utilitzar per a principiants
 • Opera una política estricta sense registres

Contres:

 • Xarxa més petita d’uns 800 servidors
 • Ocasionalment velocitats lentes

DISPOSITIVES IL·LIMITATS: Surfshark permet un nombre il·limitat de connexions simultànies, cosa que el fa perfecte per compartir amb la família. Mira la Xarxa dels EUA, els Estats Units ara, Netflix i molt més. Aplicacions molt fàcils d’utilitzar, suport de xat en viu 24 hores / 24 i seguretat excel·lent amb una política sense registres. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de Surfshark.

Oferta especial de Surfshark Cupón especial – estalvieu un 83% + 3 mesos DESCOMPTE FREEGETDescompte aplicat automàticament

Com veure la Xarxa dels EUA en directe en línia mitjançant l’aplicació USA Now

Us sorprendrà el fàcil que és utilitzar una VPN per desbloquejar la xarxa dels Estats Units i el servei de reproducció USA Now. Aquí teniu el que heu de fer:

Utilitzant una VPN per veure en línia la Xarxa dels Estats Units (USA Now)

 1. Primer, inicieu la sessió a USA Network o USA Now mitjançant el vostre proveïdor de televisió nord-americà. Haureu d’introduir el nom d’usuari o l’adreça de correu electrònic i la contrasenya que utilitzeu amb el proveïdor de TV.
 2. Baixeu l’aplicació USA Network / USA Now (està disponible a Google Play i a l’App Store).
 3. A continuació, registreu-vos amb un servei VPN amb servidors als EUA. Recomanem especialment ExpressVPN.
 4. Baixeu una aplicació o extensió del navegador del servei VPN preferit, assegurant-vos que és la versió correcta del vostre sistema operatiu.
 5. Obriu l’aplicació VPN o l’extensió del navegador i connecteu-vos a un servidor dels EUA per obtenir una adreça IP dels Estats Units.
 6. Aneu a l’aplicació USA Now o al lloc web de la Xarxa USA i seleccioneu el contingut que vulgueu desbloquejar.
 7. Encara tens problemes? Us recomanem que esborreu la memòria cau i les cookies del navegador. També és possible que vulgueu provar de connectar-vos a un altre servidor dels EUA.

Potser us interessa saber-ho també podeu veure EUA Network sense TV per cable mitjançant els serveis de streaming següents: DirecTV Now (a partir de $ 50 USD / mes), fuboTV (54,99 $ / mes), Hulu amb TV en directe (44,99 $ / mes), PlayStation Vue (49,99 / mes), Sling TV (25 $ / mes), i YouTube TV (44,99 $ / mes).

Puc utilitzar una VPN gratuïta per veure USA Now?

Si bé una VPN gratuïta pot semblar una bona idea, hi ha algunes raons per les quals s’eviten millor. Primer, moltes VPN gratuïtes no poden desbloquejar EUA Network, USA Now o serveis de streaming similars com Netflix, HBO Go, o Hulu. La VPN gratuïta mitjana atrau molts usuaris i no té suficients servidors per satisfer la demanda, cosa que redueix a velocitats lentes. Això és especialment frustrant quan es tracta de la transmissió en temps real, que és plena de memòria intermèdia i retard.

Les millors VPNs us han de permetre navegar i transmetre-les amb facilitat mentre protegeu la vostra privadesa en línia. Les VPN gratuïtes sovint no tenen les funcions de seguretat fonamentals per fer-ho. Per exemple, alguns no tenen polítiques sense registres i, de fet, emmagatzemen efectivament els detalls de la vostra història de navegació abans de vendre-la al millor ofertant. També podeu trobar que una VPN gratuïta no xifra les vostres dades, el que significa que no és més segur que navegar normalment. Simplement, la diferència entre una VPN gratuïta i les VPNs més ben pagades per la Xarxa USA (EUA ara) és nit i dia.

Què puc veure a USA Network i USA Now?

USA Network és molt coneguda per la seva programació original. Podeu veure episodis complets de sèries originals dels Estats Units a EUA Ara l’endemà de la seva emissió de televisió. Inclou els programes de TV següents:

 • Vestits
 • Robot
 • Família moderna
 • Krypton
 • Pearson
 • Creixent Chrisley
 • Els Radkes
 • No resolt
 • Mitja & mrs
 • Chicago P.D.
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me