6 millors VPNs per Hotstar per poder accedir-hi des de qualsevol lloc

Millors VPNs per Hotstar


La plataforma de mitjans de reproducció índia Hotstar es va llançar per primera vegada el febrer de 2015 amb una atenció especialitzada en la difusió de partits de cricket. Tot i això, ha crescut ràpidament la seva llista de contingut, que ara inclou pel·lícules, programes de televisió, esports i música.

La popularitat de Hotstar ha augmentat a altures considerables a l’Índia, especialment amb la transmissió de la Premier League índia.

Malauradament, el servei està restringit geo amb una biblioteca de contingut diferent segons el vostre país. La biblioteca més gran està reservada per als que tinguin una adreça IP índia. Si viatgeu a l’estranger i voleu accedir a Hotstar als Estats Units, Canadà, Europa, Regne Unit, Austràlia o qualsevol altre lloc, la vostra millor aposta és registrar-vos per primera vegada a una xarxa privada virtual (VPN)..

Tot i això, no totes les VPN funcionen amb Hotstar.

Explicarem com vam triar les millors VPNs per Hotstar més avall, però si us falta el temps, aquí el nostre resum llista dels 6 millors VPN de Hotstar:

 1. ExpressVPN La nostra millor selecció per Hotstar. ExpressVPN és un veterà a l’hora de desbloquejar contingut geo-bloquejat com Hotstar. No escatima la seguretat ni la velocitat. Inclou garantia de devolució de 30 dies.
 2. CyberGhost Opció senzilla de pressupost amb servidors ràpids a l’Índia per tal de desbloquejar fàcilment Hotstar des de l’estranger.
 3. NordVPN Una gran xarxa global de servidors, incloent-hi molts a l’Índia que poden desbloquejar Hotstar. Velocitats decents i forta seguretat.
 4. IPVanish Prou ràpid per transmetre Hotstar a l’estranger amb una gran qualitat, a més d’una forta seguretat i una política sense registres.
 5. PrivateVPN Petit proveïdor amb alguns servidors a l’Índia que poden accedir a Hotstar des de qualsevol lloc.
 6. VyprVPN Servidors fiables i bones velocitats de streaming. Una mica car.

Com veure Hotstar a l’estranger amb una VPN

 1. Baixeu i instal·leu una VPN que funcioni amb Hotstar. ExpressVPN és l’opció més fiable.
 2. Obriu la vostra VPN i trieu un servidor a l’Índia.
 3. Netegeu la memòria cau i les galetes del navegador per eliminar la informació sobre la ubicació de les sessions anteriors.
 4. Obre Hotstar i transmet el teu contingut favorit de qualsevol país del món.

Una VPN funciona mitjançant l’encaminament de tot el trànsit que flueix cap a i des del dispositiu a través d’un túnel xifrat. La majoria de proveïdors VPN de pagament ofereixen una àmplia varietat d’ubicacions de servidor per triar; Correspon a vosaltres decidir el servidor al qual es dirigirà el trànsit. Si seleccioneu un servidor a l’Índia, el lloc web i l’aplicació per a mòbils de Hotstar suposa que hi heu situat geogràficament i us concediran accés a contingut premium.. L’ús d’una VPN també dificulta que el proveïdor de serveis d’Internet (ISP), els pirates informàtics, les agències de vigilància del govern i altres puguin supervisar la vostra petjada digital..

Vegeu també: Millor VPN de l’Índia

Les millors VPNs per Hotstar

Hi ha centenars de serveis VPN per triar, però això no significa que tots ofereixen productes comparables. Hi ha un alt grau de variació quan observeu factors com la mida de la xarxa, la seguretat, la velocitat, la fiabilitat, l’assistència al client i molt més. En aquesta secció, destacarem els millors VPN per desbloquejar Hotstar en funció dels criteris següents:

 • Té la possibilitat de desbloquejar contingut restringit
 • Gestiona servidors a l’Índia
 • Compta amb un servei ràpid i fiable amb mínims temps d’inactivitat
 • Utilitza un xifrat fort perquè la vostra ubicació romangui oculta
 • Permet fer diverses connexions simultànies per dividir la factura
 • Incorpora atenció al client de primera qualitat

Basant-nos en aquests criteris, aquí teniu la llista dels millors VPNs per Hotstar:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020Unblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN Classifica altament per la seva elecció d’estàndards de xifrat de grau militar i per la possibilitat de desbloquejar contingut geo-restringit. El servei és ràpid, fiable i té un temps d’aturada mínim. La companyia opera més de 1.500 servidors repartits per 94 països. Hi ha tres ubicacions a l’Índia, de manera que els usuaris no haurien de fer front a cap problema quan intenten desbloquejar Hotstar.

ExpressVPN té una política de no emmagatzemar cap registre de trànsit detallat i el manteniment de la seva privadesa en línia és d’important importància per a l’empresa. Alguns metadades es conserven i s’utilitzen per millorar els nivells de qualitat del servei, concretament la data (no l’hora) de la connexió, l’elecció de la ubicació del servidor i l’ample de banda total utilitzat. La vostra adreça IP real no es gravarà

Aquest servei utilitza AES-CBC de 256 bits com a protocol de xifrat predeterminat, juntament amb l’autenticació HMAC i el secret perfecte de transmissió. És just dir que els estàndards estan imperats. S’inclou un interruptor de matança per internet, a la qual l’empresa es denomina “bloqueig de xarxa”. Aquesta característica aturarà temporalment tot el trànsit web si la connexió baixa.

ExpressVPN ofereix aplicacions tant per a Android com per a iOS, així com un client d’escriptori per a Windows i MacOS. Un compte de pagament permet tres connexions simultànies.

Opera 12 servidors a l’Índia

Pros:

 • Funciona servidors fiables a l’Índia que poden desbloquejar contingut a ubicacions a l’estranger
 • Velocitats ràpides per streaming hotstar en alta definició
 • Funcions de seguretat i privadesa completes
 • No es registra cap dada personal identificable
 • Una àmplia gamma d’aplicacions disponibles: Windows, MacOS, Android, iOS, Linux i certs encaminadors Wi-Fi
 • Atenció al client de xat en directe: 24 hores

Contres:

 • Cost lleugerament més elevat que d’altres

La nostra puntuació:

4.5 fora de 5

MILLOR VPN D’HOTSTAR: ExpressVPN és la nostra primera opció. Optimitzat per a connexions d’alta velocitat. Puntuació superior als seus rivals per desbloquejar Hotstar i altres llocs de streaming. Difícil de batre en privadesa i seguretat. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies sense quibbles, per intentar-la sense risc.

Llegiu el nostre comentari sobre ExpressVPN.

Oferta especial de Cupó ExpressVPN: obteniu 3 mesos addicionals DEAL FREEGETContribuït automàticament

2. CyberGhost

CyberghostUnblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

CyberGhost envia una varietat de funcions diferents que inclouen el seguiment i el bloqueig d’anuncis. També és relativament barat i no destruirà el banc, apel·lant als usuaris amb un pressupost. El servei és ràpid i incorpora paràmetres de xifrat de qualitat militar.

Actualment, CyberGhost ofereix 5.700 servidors en 89 països. L’Índia s’inclou a la llista amb un total de 21 servidors. En els darrers mesos, la gamma de servidors i de països s’ha expandit considerablement sense cap retard.

CyberGhost utilitza de manera predeterminada el xifrat AES de 256 bits al protocol OpenVPN, juntament amb les claus RSA de 2.048 bits i l’autenticació MD5 HMAC. També s’inclou un interruptor de matança d’internet que permetrà mantenir la vostra connexió segura encara que l’enllaç a un servidor caigui per algun motiu. Un altre factor tranquil·litzador és que CyberGhost s’adhereix a una política interna de no emmagatzemar cap registre de l’usuari.

Les aplicacions estan disponibles tant per a Android com per a iOS i hi ha clients d’escriptori per a Windows, MacOS i Linux. Una subscripció premium permet accedir a set dispositius en un mateix pla.

Pros:

 • Opera 21 servidors a tota l’Índia i desbloqueja Hotstar sense cap problema
 • Alguns dels servidors de streaming més ràpids que hem provat
 • Proveïdor de pressupost que no comprometi la seguretat i la privadesa
 • Les aplicacions són fàcils d’utilitzar, asseguren i ofereixen bones proteccions de privacitat

Contres:

 • No és adequat per a aquells que necessiten control de funcions avançades

La nostra puntuació:

4 fora de 5

MILLOR ELECCIÓ DEL PRESSUPOST: CyberGhost té una configuració senzilla. Funciona bé amb Hotstar. Bona opció si busqueu una connexió ràpida, fiable i una interfície fàcil d’utilitzar. Pot lluitar per desbloquejar alguns altres llocs de streaming populars. Garantia de devolució de 45 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de CyberGhost.

Cupó CyberGhost ESPECIAL ANY NOU: ESTALVEU el 80% en plans de 3 anys + 2 mesos Gratuït OFERT DESCOMPTE aplicat automàticament

3. NordVPN

NordVPNUnblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN és un veterà del negoci de VPN, ja que ha estat durant més d’una dècada. El servei permet als usuaris seleccionar un servidor en funció de com els agradaria utilitzar-lo: streaming de vídeo, seguretat privada o anti-DDoS.

La xarxa NordVPN inclou més de 4.300 servidors repartits per 61 països, inclosos 12 servidors de l’Índia. Els usuaris de mentalitat global es mostraran satisfets que la llista de servidors s’haja ampliat en els darrers mesos; un signe que la companyia millora constantment l’oferta de productes.

NordVPN utilitza el xifrat AES de 256 bits de manera predeterminada, juntament amb les claus SSL de 2.048 bits. La protecció contra filtracions DNS està habilitada i està integrat un interruptor de mort. El servei s’adhereix a una política de registres zero que significa que no hi ha cap emmagatzematge de dades de l’usuari en absolut..

Les aplicacions estan disponibles tant per a Android com per a iOS i hi ha clients d’escriptori per a Windows i MacOS. Un compte de pagament únic permet sis connexions simultànies que és superior a l’estàndard de la indústria de cinc.

Pros:

 • Opera 12 servidors a l’Índia que són excel·lents per transmetre Hotstar a l’estranger
 • Seguretat i protecció de privacitat de primer nivell
 • Fins i tot desbloqueja Netflix, Hulu BBC iPlayer i molt més
 • Les dades personals estan protegides ja que no guarda cap registre
 • Connecteu 6 dispositius de manera simultània

Contres:

 • La velocitat i l’aplicació d’escriptori no sempre són fiables

La nostra puntuació:

4.5 fora de 5

VALOR I RENDAMENT: NordVPN és una opció de gran valor. Un bon rotund que també funciona bé amb Hotstar. Fortes funcions de seguretat i inclou fins a 6 dispositius. Inclou garantia de devolució de 30 dies.

Aquí teniu la nostra ressenya completa de NordVPN.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

4. IPVanish

IPVanishUnblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish és un dels preferits per als usuaris que volen velocitats de flaire juntament amb mesures de privacitat estrictes i un fort xifrat. A la nostra revisió d’usuaris, el servei va funcionar de forma admirable quan va ser sotmès a streaming de vídeo en alta definició. Això fa que sigui una elecció sòlida per accedir a Hotstar.

IPVanish ofereix una completa xarxa global de servidors amb més de 1.000 opcions repartides en més de 60 països. Vuit servidors es troben a l’Índia i hi ha moltes altres opcions a Àsia.

Els estàndards de xifratge són sòlids. IPVanish desplega xifratge de 256 bits al protocol OpenVPN de manera predeterminada, autenticació SHA512 i un intercanvi de claus DHE-RSA de 2.048 bits amb un secret directe perfecte. Aquest últim manté les sessions de navegació passades de manera segura fora de l’abast de qualsevol entitat intrusiva, fins i tot en el cas que es produeixi un incompliment correcte.

IPVanish és un servei completament sense fitxers: no hi ha emmagatzematge de metadades relacionats amb els segments de temps, les preferències del servidor ni el altre comportament dels usuaris..

Molts usuaris consideren que IPVanish és una opció excel·lent per a Kodi perquè els permet descarregar l’APK d’Android directament al seu dispositiu. La interfície és remota per a dispositius Kodi que no tenen teclat i ratolí.

Les aplicacions estan disponibles tant per a iOS com per a Android i hi ha clients d’escriptori per a Windows i MacOS. Un compte de pagament permet cinc connexions simultànies.

Pros:

 • Opera 2 servidors a Nova Delhi que desbloquegen Hotstar a bones velocitats
 • Preferit per Kodi i Firestick TV per a les seves aplicacions remotes
 • El xifrat fort permet que les aplicacions siguin segures

Contres:

 • L’assistència al client és una mica lenta
 • Les aplicacions no funcionen a la Xina

La nostra puntuació:

4 fora de 5

Fins a 10 dispositius: IPVanish és ideal per a famílies i connexions múltiples. Fàcil d’utilitzar amb Hotstar i preferit pels usuaris que necessiten alts estàndards de privacitat i seguretat. No pot desbloquejar tants altres serveis de streaming que alguns dels seus rivals. Garantia de devolució de 7 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa sobre IPVanish.

Cupó IPVanishSAVE 60% del pla anual DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

5. PrivateVPN

PrivateVPNUnblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PrivateVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

PrivateVPN té una xarxa de servidors més petita que d’altres d’aquesta llista, però compensa aquest desavantatge relatiu proporcionant velocitats increïbles. S’inclouen servidors a l’Índia, de manera que els usuaris que busquen accedir a Hotstar no quedaran decebuts.

A la nostra revisió d’usuaris, PrivateVPN va transmetre vídeo de 1080p de manera impecable quan es va provar en tres ubicacions diferents del servidor. Els jocs en línia van ser de manera ràpida, per la qual cosa queda clar que el servei comprova totes les caselles quan es tracta d’una experiència perfecta.

PrivateVPN utilitza protocols de xifrat forts (128-bit o 256-bit segons la vostra elecció de protocol), així com un secret de transmissió perfecte. S’inclou un interruptor de matança i la protecció contra filtracions DNS i no es manté cap registre.

Un pla bàsic permet cinc connexions simultànies. Hi ha aplicacions per a Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Desbloqueja Hotstar amb servidors a Bangalore i Chennai
 • Bones velocitats per streaming
 • No guarda cap registre
 • Velocitats molt ràpides

Contres:

 • El personal de suport és bo, però només funciona durant l’horari comercial europeu
 • Pot necessitar ajuda per ajudar a localitzar el millor servidor que triï

La nostra puntuació:

4.5 fora de 5

GRAN VELOCITAT: PrivateVPN és una bona elecció familiar. Desbloqueja hotstar. També és bo per a la navegació i el torrent de seguretat i privats. Podria fer-se amb tenir més servidors i no té suport 24 hores. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu el nostre comentari sobre PrivateVPN.

Oferta especial de Cupó PrivatVPN: estalvieu un 83% en el pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

6. VyprVPN

VyperVPNUnblocks HotstarTested Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

VyprVPN és un dels pocs serveis VPN que és capaç d’evitar el gran tallafoc de la Xina, testimoni de l’enginyeria superior en joc.. És bo superar les restriccions en general, per la qual cosa ocupa un lloc a la nostra llista. VyprVPN ofereix una xarxa de servidors global que abasta més de 700 ubicacions, incloent opcions a l’Índia.

Totes les connexions estan protegides per encriptació AES de 256 bits, claus RSA de 2.048 bits sense un secret de transmissió perfecte i autenticació SHA256. Per defecte s’inclou un interruptor de matança per Internet. Els usuaris poden disposar del protocol propietari Chameleon ™ per un cost addicional, cosa que permetrà augmentar la vostra connexió, cosa que fa que sigui gairebé impossible que el vostre ISP o les agències de vigilància controlin l’activitat del web..

Aquest proveïdor té una política de retenció de dades. Concretament, emmagatzemarà “l’adreça IP d’origen de l’usuari, l’adreça IP de VyprVPN utilitzada per l’usuari, el temps d’inici i aturada de la connexió i el nombre total d’octets utilitzats.” Les dades s’eliminen al cap de 30 dies, però encara poden ser problemes per a alguns usuaris.

Un pla bàsic VyprVPN permet cinc connexions simultànies. Les aplicacions estan disponibles tant per a Android com per a iOS i hi ha clients d’escriptori disponibles per a Windows i MacOS.

Pros:

 • Les velocitats ràpides són perfectes per a la transmissió en temps real
 • Xifratge de registres militars i registres no hi ha informació identificable
 • No registra cap informació d’identificació personal

Contres:

 • Una mica més car que algunes VPN
 • Podria tenir més opcions de configuració avançada
 • No hi ha opcions de pagament per criptocurrency

La nostra puntuació:

4 fora de 5

RÈGIM SOLID: VyprVPN és fàcil d’utilitzar. Funciona bé amb Hotstar i alguns altres serveis de streaming populars. Bé en privadesa i seguretat, però una mica car. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de VyprVPN.

Cupó VyprVPNAvaluació del 81% del pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

Hauria d’utilitzar una VPN gratuïta per accedir a Hotstar?

Les ofertes de VPN gratuïtes estan àmpliament disponibles i el factor sense cost és molt temptador. Però normalment és allà on acaba l’atractiu.

La premissa bàsica de pagar una VPN és assegurar-se que obté accés a servidors optimitzats per a velocitat, seguretat i fiabilitat. Els VPN gratuïts escapen en aquest aspecte; us ofereixen una selecció d’una o dues ubicacions del servidor i us sotmetran regularment a acceleració d’amplada de banda i taps de dades. Espereu que uns estàndards de xifrat pobres que no fan molt per protegir la vostra privadesa en línia. I, en alguns casos, corre el risc real de tenir les vostres dades acumulades i vendre-les a anunciants de tercers.

A Comparitech, no us recomanem que utilitzeu una VPN gratuïta per accedir a Hotstar perquè rebreu una part de l’experiència que ofereix un servei VPN de pagament..

Com accedeixo a Hotstar amb una VPN?

La versió local (llegiu: indi) de Hotstar incorpora un model freemium. Alguns dels continguts anteriors, inclosos alguns programes de televisió i pel·lícules, són gratuïts per emetre’s. No obstant això, els usuaris hauran de pagar una quota si volen veure esports en directe i els últims èxits.

Si intenteu iniciar la sessió des d’un país diferent, com ara Canadà (captura de pantalla inferior), se us demanarà que torneu a una versió local del lloc. Aquí pot ser que pugueu accedir a algun contingut de forma gratuïta, però això probablement no inclourà programes esportius o de televisió nord-americans.

Els residents a Amèrica del Nord que desitgin inscriure’s a Hotstar poden disposar dels paquets oferts ja que poden inscriure’s amb una targeta de crèdit nord-americana o canadenc. Si voleu accedir a la versió índia, necessitareu una targeta de crèdit amb una adreça de facturació índia o una cartera de PayTM, que només està disponible per a residents a l’Índia..

Què més puc fer amb una VPN?

L’ús d’una VPN obre un munt d’opcions i casos d’ús. Aquest article té com a objectiu mostrar com podeu esporgar la vostra ubicació per accedir a Hotstar, però una VPN també pot desbloquejar de forma fiable Netflix, Hulu, BBC iPlayer, ESPN i molt més..

Una VPN també es pot fer servir per blocar en línia de manera segura, accedir a wifi públic i gaudir de torrenting.

Vegeu també: Com veure la televisió índia a l’estranger

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map