Avís: el tutorial de barreja de Bitcoin de Darknet Markets és una estafa de phishing

Característica dels mercats darknet
Comprador de Bitcoin que tingueu en compte: una de les guies més populars per barrejar bitcoin a Internet porta als usuaris a llocs de pesca que us robin el bitcoin i us deixen cap recurs per recuperar-lo..


Darknetmarks [punt] org –no hi enllaçarem aquí per no donar-li més impuls SEO- apareix a la part superior dels resultats de Google o a la part superior de la cerca de frases similars a “com barrejar / escombrer / rentar bitcoin”. L’article, “Una senzilla guia per a la combinació de bitcoins de forma segura i eficaç”, ofereix un tutorial senzill però informatiu.captura de pantalla de darknet market

Però els enllaços de ceba que dóna a dos serveis populars de barreja a DarkNet: Helix by Grams i Bitcoin Blender, són falsificacions. Porten a còpies gairebé idèntiques dels llocs web reals d’Helix i BitBlender. Semblen i funcionen de la mateixa manera. Però tan aviat com la víctima els envia bitcoin, aquests diners seran perduts per sempre.

Una estafa efectiva amb ajuda de Google

Actualització: El seu administrador va tancar oficialment Helix by Grams al desembre. Qualsevol lloc web que afirma ser Helix en aquest moment és gairebé certament una estafa de phishing. Inclou l’enllaç que continua actiu a l’article dels mercats Darknet. Es pot considerar que l’èxode d’usuaris d’Helix és l’oportunitat per als estafadors d’atacar noves víctimes, per la qual cosa ara és més imperatiu que mai assegurar-se que esteu al lloc correcte. Comparitech ha informat de Darknet Markets com a lloc de pesca a Google en dues ocasions, però la pàgina encara es troba prop de la part superior dels resultats de la cerca. Vam contactar amb Google per fer comentaris, però no vam rebre cap resposta al 29 de gener de 2018.

Les estafes que envolten el bitcoin i el DarkNet abunden, però aquest és especialment dubtós.

En primer lloc, s’orienta a novells, incloses moltes persones que abans no han visitat mai el DarkNet. La barreja de Bitcoin, també anomenada bitcoin tumbling o blanqueig de bitcoin, és un procés mitjançant el qual algú pot trencar la connexió traçable entre l’emissor i el receptor. Això permet als usuaris enviar i rebre de forma anònima bitcoin sense que ningú pugui fer el seguiment de les transaccions a través de la blockchain.

La barreja de bitcoin correctament és un procés una mica complicat. Molts, si no la majoria dels primers temporitzadors, acudeixen a Google per obtenir ajuda. Hi ha una certa credibilitat que suposa ser el primer resultat; els usuaris acostumen a confiar en qualsevol lloc que Google tingui.

En segon lloc, l’article no sembla una estafa. De fet, si no fos pels enllaços de pesca, seria un bon referent. Fins i tot els usuaris demanen que revisin els seus enllaços de ceba per als serveis de barreja. Aconsella als usuaris que realitzin aquesta comprovació en una altra pàgina de Darknet Markets, la qual també apunta als llocs falsificats. Tot el lloc web s’assembla una mica a DeepDotWeb, un popular lloc de notícies i informació de la clauta que abasta temes similars.

darknet market ss 2

En tercer lloc, les falsificacions són bones. Hi ha poques diferències discernibles entre els llocs reals d’Helix i Bitcoin Blender i els llocs de pesca. De totes maneres, algú que no hagués visitat les versions reals no sabés la diferència. Fins i tot els llocs genuïns no tenen verificats certificats SSL, de manera que no hi ha un cadenat verd ni un “https: //” que prepari l’URL. Els usuaris simplement han de conèixer les adreces de ceba reals, que per a aquells que no coneixen els serveis ocults de Tor, sovint contenen cadenes de lletres i números aleatoris..hèlix real v fals

Llavors, quina efectivitat té aquesta estafa? Molt. Comaritech es va assabentar de l’estafa després que un conegut de l’autor fos superat de 100 dòlars. Hem fet mesures per verificar la seva reclamació i són positius Darknet Markets és còmplice. Un r / gram Reddit fil (ara prohibit per Reddit) col·locat a la part superior del fòrum està ple de comentaris de persones que van perdre centenars de dòlars, i les persones que es creen regularment es creen temes nous:

“ESTIC MOLT SALTAT ARA. Acaba de perdre 150 dòlars. “

“Aquests *** forats em van obtenir per 200 dòlars. No t’ho fallis ”.

“RIP 900 €. Espero que caiguin en un volcà ple d’agulles ”.

I no només són persones que volen barrejar bitcoin que cauen enganxat, línia i enfonsador. Si bé el tutorial de barreja va ser el que va cridar la nostra atenció al lloc, Darknet Markets enllaça a falsificacions de mercats sencers on els usuaris van a comprar productes il·legítims. Aquests inclouen Dream Market, Alpha Bay, Outlaw, East India Company i molts més. Es tracta d’estafes de phishing dissenyades per robar les credencials d’inici de sessió als llocs reals del mercat, on esborraran el vostre compte.

Aquesta raqueta funciona des de fa temps. L’article es va publicar el juliol del 2015. Google elimina normalment els enllaços als llocs web d’estafa dels resultats de la cerca, però a causa de la naturalesa de l’assumpte, potser no està interessat. La barreja de Bitcoin sovint s’associa a l’activitat criminal i Google no té cap impuls per rescatar a qui veu com a delinqüents d’altres delinqüents que es robaven els uns als altres al DarkNet.

L’autor ha presentat una queixa oficial a la FTC sobre aquest tema.

La barreja de bitcoin no és només per a delinqüents

Com a defensors de la privacitat, animem a Google a eliminar tots els enllaços a Darknet Marets [punt] org. Hi ha moltes raons legítimes perquè la gent pugui gastar diners de manera anònima i mereixen ser protegides. Alguns exemples inclouen:

 • Per realitzar una compra anònima, com ara una subscripció a VPN, sense renunciar a identificar detalls de pagament ni permetre a les empreses de comerç electrònic vendre el vostre historial de compres a les xarxes publicitàries
 • Per fer una donació anònima, com ara a una entitat benèfica, sense ànim de lucre o a persones necessitades
 • Amagar diners en un compte durant la crisi econòmica quan els actius corren el perill de ser capturats per un govern corrupte, com ara la situació actual a Veneçuela
 • Si, sense saber-ho, rebeu bitcoins que han estat contaminats, barrejar-los pot tornar a utilitzar el bitcoin. Per exemple, Coinbase ha rebutjat els bitcoins adjudicats en llocs de jocs

Finalment, tot es redueix a la privadesa. Independentment de com utilitzeu el vostre bitcoin, teniu dret a fer-ho de manera anònima. No és el negoci de ningú, sinó la vostra manera de gastar els vostres diners.

On són els enllaços reals?

Sense certificats SSL verificats, pot ser difícil distingir entre estafes de phishing i l’acord real del DarkNet. Recomanem corroborar enllaços de ceba en diverses fonts diferents del web per garantir que el lloc amb què interactueu sigui legítim. Us donem un enllaç al detector de Helix Light de Grams al nostre tutorial de barreja de bitcoin.

Però no ho prenguem per a res. Triple i quàdruple comproveu també els vostres enllaços en altres llocs de bona reputació.

Trieu els mescladors amb molt bons comentaris de diverses fonts del web. Els mescladors que ofereixen garanties xifrades amb PGP són una bonificació definitiva, però el lloc falsificat Bitcoin Blender també ho té, de manera que no us confieu només en això. Si teniu previst barrejar una gran quantitat de bitcoin, comenceu amb la quantitat mínima com a prova per assegurar-vos que el vostre dipòsit passa.

Un cop tingueu un enllaç de treball, guardeu-lo en una nota xifrada i protegida amb contrasenya a l’ordinador o a la unitat externa. Mai se sap si d’alguna manera s’ha vist compromès d’alguna manera un lloc que t’assenyalava l’URL correcta, així que confia en tu mateix quan sigui possible.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map