Com desbloquejar Netflix dels EUA a Mèxic amb un servidor intermediari VPN o DNS

netflix mexic
Els clients de Netflix que viuen o viatgen a Mèxic paguen la mateixa quantitat per la seva subscripció mensual de transmissió, però tenen accés a menys programes i pel·lícules de televisió que els clients dels EUA Netflix. El catàleg més reduït és el resultat de les restriccions de llicència de contingut acordades entre Netflix i els propietaris de copyright. Tot i que Netflix va tirar endavant el seu servei a nivell mundial a principis d’any, aquestes restriccions signifiquen que el catàleg complet d’espectacles no hi podria arribar. Si bé Netflix treballa activament per fer més universal la seva oferta, passarà un temps abans que els subscriptors a Mèxic obtinguin un servei igual al seu veí del nord..


Mentrestant, els usuaris de Netflix a Mèxic poden obviar les restriccions geogràfiques amb una solució senzilla. Una VPN o xarxa privada virtual i un proxy DNS intel·ligent poden fer que es vegi a Netflix com si l’usuari estigui situat als Estats Units.

Desbloqueu Netflix dels Estats Units a Mèxic amb una VPN

Diversos proveïdors de VPN permeten als usuaris dirigir el trànsit d’internet a través d’un servidor en una ubicació que trien –en aquest cas, els Estats Units– abans d’anar als servidors de Netflix. Aquesta solució permet a un subscriptor de Netflix “esporgar” la seva ubicació i accedir a la llista completa de programes i pel·lícules de televisió dels Estats Units..

Tot i això, poc després del llançament global de fa uns mesos, Netflix va començar a produir-se la caiguda dels usuaris de VPN a l’estranger. La majoria dels usuaris connectats a una VPN rebran un missatge d’error que els diu que desactiveu el seu servidor intermediari.

Per aquesta raó, només un bon nombre de proveïdors han pogut eludir el tallafoc de Netflix en alguns servidors selectes. La nostra millor recomanació és NordVPN. Una excel·lent i potent VPN per si mateixa, NordVPN compta amb una àmplia gamma de servidors arreu del món, incloses desenes només als Estats Units. Els plans comencen a 2,75 dòlars americans al mes. Després de registrar-vos, només cal que instal·leu l’aplicació i inicieu la sessió.

NordVPN

NordVPNGener 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

MILLOR PRESSUPOST VPN: NordVPN és la nostra millor opció. Excel·lent intèrpret per streaming i torrenting. Les seves funcions de privacitat i seguretat són importants i permet utilitzar fins a 6 dispositius simultàniament des d’un compte. Inclou una garantia de devolució de 30 dies.

L’aplicació atén als usuaris de Netflix i d’altres serveis de vídeo en streaming. Només heu de passar el cursor sobre un servidor de la llista per veure quins canals poden accedir i, a continuació, feu doble clic per connectar-vos. Un cop connectat, torneu a iniciar la sessió a Netflix i haureu de veure el catàleg complet.

Aquest mètode funciona millor en un navegador web com Chrome o Firefox, però si prefereixes veure Netflix en una consola de jocs, una caixa de configuració o un dispositiu mòbil, pot ser que l’aplicació no sigui suficient per superar l’error de proxy. A diferència de la versió del navegador, les aplicacions oficials de Netflix poden obligar l’usuari als servidors DNS dels seus ISP locals en lloc dels VPN, revelant l’ús d’un proxy. En aquest cas, és millor configurar la VPN en un encaminador wifi.

Els usuaris de NordVPN poden trobar tutorials d’instal·lació del firmware del router DD-WRT, Tomato i Asus al lloc web del proveïdor. NordVPN fins i tot ven els seus propis encaminadors personalitzats amb cadascun dels tres principals firmwares.

Desbloqueu Netflix dels Estats Units a Mèxic amb DNS intel·ligents

Un altre mètode per veure Netflix americà a l’estranger és utilitzar un proxy DNS intel·ligent. Aquest mètode només funcionarà en un navegador web i no en consoles de mitjans o aplicacions mòbils i està demostrant una solució menys fiable que l’ús de VPN, per la qual cosa ja no es recomana. Els proxies DNS sovint són més ràpids que les VPN perquè no xifren el trànsit. Això permet millors velocitats però menys privadesa. Aquest mètode funciona de manera esporàdica amb alguns serveis DNS intel·ligents que hem provat com ara Overplay, però no coneixem cap servei que funcioni prou de manera recomanable. L’aposta a solucions VPN més provades que estan específicament configurades per Netflix és una aposta més segura.

El DNS, o sistema de noms de domini, és com una agenda telefònica per a Internet. És per la raó que podeu escriure “www.comparitech.com” al navegador en lloc d’una cadena de nombres i nombres decimals. Un servidor DNS resol les sol·licituds de pàgines web en adreces IP. Si canvieu el servidor DNS de la configuració del vostre equip a un dels Estats Units, és possible enganyar Netflix per creure que us trobeu a les fronteres dels Estats Units.

Un proveïdor típic de DNS intel·ligent subministrarà als usuaris un codi DNS, normalment una adreça IP primària i alternativa per al servidor DNS alternatiu. S’han d’introduir manualment a la configuració d’internet de l’equip. El proveïdor pot requerir que l’abonat verifiqui la seva adreça IP per assegurar-se que són un client real. Pot ser que calgui reiniciar l’ordinador per tal que els canvis siguin efectius.

Netflix recentment ha començat a despertar els usuaris de DNS igual que els usuaris de VPN, per la qual cosa un codi DNS que funciona avui pot no funcionar demà. Per aquesta raó, és important utilitzar un proveïdor de pagament respectable amb un servei de client decent, en lloc d’una opció barata o gratuïta. Suposadament els proveïdors de DNS intel·ligents “gratuïts” sovint participen en pràctiques importants, inclosos dirigir els usuaris a llocs infectats amb programari maliciós i injectar publicitat en navegadors web. Els usuaris es queden amb poca o cap assistència quan Netflix bloqueja l’adreça IP del servidor DNS.

Així mateix, eviteu serveis de VPN gratuïts, que sovint col·loquen dades i ample de banda i que probablement es vegin bloquejats. Algunes VPN gratuïtes injectaran anuncis de tercers al navegador.

Fes una ullada a les nostres opinions completes sobre NordVPN i Overplay. També tenim una llista completa dels proveïdors de VPN i DNS que actualment funcionen amb Netflix.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map