Com veure 6Play fora de França amb una VPN

Com veure 6Play fora de França amb una VPN


Quan intenteu veure 6Play a l’estranger, trobareu un missatge d’error en streaming que diu el següent:

“La coupe de raisons de droits, que cette vidéo ne peut pas être là depuis votre zone géographique”.

Això es tradueix aproximadament com a “Per raons de drets, aquest vídeo no es pot llegir des de la vostra ubicació”. Això és degut a que el contingut està geo-bloquejat i no es pot accedir fora de França sense una VPN.

Una VPN, o xarxa privada virtual, és un servei que us permet connectar-vos a un servidor d’un altre país i rebre una nova adreça IP temporal en el procés. Per exemple, en connectar-vos a un servidor VPN a França, rebríeu una adreça IP francesa. Això faria semblar que estigués navegant pel web des de França, fins i tot si sou al Regne Unit o a Austràlia. Una VPN ho fa dirigint el trànsit a Internet del dispositiu a través d’un túnel xifrat. A més de no poder desbloquejar contingut georerestringit, això proporciona una major privacitat i anonimat en línia.

Com veure 6Play fora de França amb una VPN

Podeu utilitzar una VPN per veure 6Play com si haguessis utilitzat una VPN amb qualsevol altre lloc web o servei geo-restringit. A continuació, es mostren algunes instruccions ràpides i fàcils de fer:

Utilitzant una VPN per veure 6Play a l’estranger:

 1. Registreu-vos amb una de les millors VPNs de 6Play; recomanem especialment ExpressVPN.
 2. Baixeu una aplicació VPN o una extensió del navegador per al dispositiu des del qual voleu veure 6Play.
 3. Instal·leu i obriu l’aplicació VPN o l’extensió del navegador i connecteu-vos a un servidor a França per obtenir una adreça IP francesa.
 4. Netegeu la memòria cau i les cookies del vostre navegador abans d’obrir 6Play. Això garanteix que 6Play oblida la vostra adreça IP i ubicació i accepta la de la VPN.
 5. Ara podeu obrir 6Play i triar el contingut que preferiu. Ara s’hauria de desbloquejar. Si no, proveu un altre servidor o contacteu amb el servei d’atenció al client de la vostra VPN.

Hi ha moltes VPN amb servidors a França per desbloquejar 6Play a l’estranger. Tanmateix, alguns d’aquests pateixen problemes de rendiment mentre que d’altres no protegeixen la vostra privadesa. Hem escollit les millors VPN per a 6Play buscant aquelles que ofereixin el següent:

Criteris per seleccionar les millors VPN

 • Servidors ràpids a França per a la reproducció 6Play a l’estranger
 • Una xarxa global de servidors per desbloquejar contingut a tot el món
 • Assegura les vostres dades mitjançant l’ús del xifrat
 • Protegeix la vostra privadesa amb una política sense registres
 • Servei d’atenció al client mitjançant xat en directe i correu electrònic
 • Aplicacions amè per a principiants per a escriptori i mòbil com a mínim

Tens pressa per començar a veure 6Play fora de França? Aquí teniu un resum de les millors VPNs de 6Play (més endavant les cobrim amb més profunditat):

Millors VPN per veure 6Play fora de França

 1. ExpressVPN: La millor versió VPN de 6Play. Ràpid i fiable, desbloqueja 6Play, Netflix i BBC iPlayer. Bona seguretat i suport 24 hores. 3.000 servidors a tot el món.
 2. NordVPN: VPN amb el millor pressupost. Prop de 200 servidors a França i més de 5.000 a nivell mundial. Funciona amb 6Play tan bé com Netflix. VPN sense registres amb suport de xat, 24 hores. Connecta fins a 7 dispositius.
 3. CyberGhost: Més de 300 servidors d’alta velocitat a França per a la reproducció 6Play a l’estranger. Aplicacions amigables per als principiants i es poden utilitzar en fins a 7 dispositius. Inclou una política sense registres.
 4. IPVanish: Connecteu fins a 10 dispositius. Servidors a París per streaming 6Play fora de França. Ofereix suport en xat en viu i una bona seguretat amb la política i el xifrat sense registres.
 5. PrivateVPN: Servidors molt ràpids a França per utilitzar amb 6Play. Desbloqueja la majoria de llocs de streaming inclosos Netflix. Política sense registres Aplicacions amigues per a principiants i suport en xat en directe.
 6. Taula de surf: Us permet tenir un nombre il·limitat de connexions simultànies. Desbloqueu 6Play, Netflix i HBO Go. Aplicacions fàcils d’utilitzar i una política estricta sense registres.

Les millors VPNs de 6Play

Aquí teniu la nostra llista dels millors VPN per a 6Play, de manera que mai us perdeu el contingut favorit quan viatgeu fora de França:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020unbloqueja 6playTestat Jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN és el millor servei VPN complet per veure 6Play fora de França. Les connexions són tan fiables com ràpides i permeten un streaming fluït, fins i tot en HD 1080p. Encara és més impressionant La xarxa de servidors ExpressVPN està formada per més de 3.000 servidors repartits en 90 països. Per tant, podeu utilitzar-lo per desbloquejar contingut a tot el món bloquejat per regió, ja sigui a EUA, Regne Unit, Austràlia o Japó..

A més de 6Play, ExpressVPN desbloqueja molts llocs web i serveis populars, com Netflix, Amazon Prime Video i Sky Go. Les aplicacions i les extensions del navegador fan que la connexió a un servidor sigui fàcil i ràpida. Tanmateix, hi ha assistència 24/7 disponible per xat en directe i correu electrònic si teniu cap problema. Aquesta VPN es pot utilitzar en un màxim de 5 dispositius simultàniament.

Quan es tracta de seguretat, ExpressVPN és un dels millors VPN que podeu utilitzar. Protegeix les vostres dades amb xifrat AES de 256 bits, un interruptor de matança i protecció contra filtracions DNS i IPv6. Aquesta VPN no conserva cap registre identificatiu dels seus usuaris. Té la seu a les Illes Verges Britàniques i no forma part de l’aliança que comparteix intel·ligència 14 Eyes.

Podeu triar la descàrrega d’aplicacions ExpressVPN per a Windows, Mac, Android, iOS, Linux i encaminadors. També s’ofereixen extensions del navegador Chrome i Firefox.

Pros:

 • Servidors ràpids i fiables a França per a la reproducció 6Play a l’estranger
 • Servidors en 94 països, molt més que la majoria de VPN del mercat
 • Desbloqueja el contingut més restringit inclosos Netflix i HBO Go
 • Suport de xat i correu electrònic en directe, 24 hores
 • Aplicacions fàcils d’utilitzar i extensions del navegador
 • Alt nivell de seguretat amb xifratge i sense registres identificatius

Contres:

 • Una mica més car que la majoria dels seus rivals

MILLOR VPN DE 6PLAY: ExpressVPN és la nostra millor recomanació. Disposa de servidors a 94 països del món, inclòs França. Servidors ràpids i fiables per a la reproducció en temps real de 6Play. També desbloqueja Netflix. Ofereix aplicacions fàcils d’utilitzar, assistència 24 hores al dia i moltes funcions de seguretat. La garantia de devolució de 30 dies significa que podeu provar ExpressVPN sense risc.

Llegiu la nostra crítica completa ExpressVPN.

Oferta especial de Cupó ExpressVPN: obteniu 3 mesos addicionals DEAL FREEGETContribuït automàticament

2. NordVPN

NordVPNunblocks 6playTested Jan gen 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN Ofereix un valor especialment bo amb una enorme xarxa d’aproximadament 5.100 servidors arreu del món. En total, compta amb gairebé 200 servidors a França, alguns dels quals estan optimitzats per a l’intercanvi de fitxers P2P, mentre que d’altres ofereixen privadesa més gran. NordVPN és prou ràpid per reproduir 6Play i Netflix sense retard ni tampoc, a més d’amplada de banda il·limitada, a diferència de moltes VPN gratuïtes i fins i tot d’alguns ISP..

Aquesta VPN es pot utilitzar per connectar fins a 6 dispositius simultàniament. Els que siguin nous a VPN apreciaran les aplicacions fàcils d’utilitzar de NordVPN. També hi ha assistència de xat en directe 24/7 si teniu cap pregunta. Aquest servei té una seguretat general excel·lent amb DNS, WebRTC i protecció contra filtracions IPv6, xifrat AES de 256 bits i un commutador de matança. NordVPN és un servei basat en Panamà que manté la vostra informació personal privada amb la seva estricta política sense registres.

Les aplicacions NordVPN estan disponibles per a les següents opcions: Windows, Mac, Android, iOS, Linux i Android TV. També podeu descarregar extensions del navegador per a Chrome i Firefox. Els encaminadors requereixen una configuració manual.

Pros:

 • Prop de 200 servidors a França per veure 6Play a l’estranger
 • Servidors especialitzats per compartir P2P i millorar la privadesa
 • Permet tenir fins a 6 connexions simultànies
 • Ofereix suport 24 hores al dia a través de xat en directe
 • Aplicacions i navegadors excel·lents per a principiants
 • Protegeix la vostra privadesa mitjançant encriptació i una política estricta sense registres

Contres:

 • Algunes inconsistències en la velocitat del servidor

MILLOR VALOR VPN: NordVPN té prop de 200 servidors a França per desbloquejar 6Play a l’estranger. Funciona amb la majoria de serveis de streaming inclòs Netflix. Més de 5.000 servidors en total. Connecta fins a 6 dispositius. Política estricta de sense registres, suport 24 hores i 7 i còmodes extensions del navegador. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de NordVPN.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

3. CyberGhost

Cyberghostunblocks 6playTested Jan gen 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

CyberGhost compta amb 336 servidors a França en el moment d’escriure. La xarxa d’aquesta VPN està creixent ràpidament amb prop de 3.700 servidors a tot el món. Si bé la quantitat de servidors és important, també ho és la qualitat. Afortunadament, CyberGhost ofereix excel·lents velocitats de navegació, streaming i torrenting. També us permet tenir fins a 7 connexions simultànies, que són fantàstiques si teniu molts dispositius a protegir.

Totes les millors VPN per a 6Play ofereixen suport al client de xat en directe 24 hores durant 24 hores i CyberGhost no és una excepció, tot i que aquesta VPN posa un gran èmfasi en la facilitat d’ús. Les aplicacions inclouen diverses funcions útils, com ara un bloquejador d’anuncis i un escàner de programari maliciós. Aquesta és una VPN amb una política estricta sense registres. A més, ofereix encriptació AES de 256 bits, protecció de filtres DNS i IPv6 i un commutador automàtic. Fins i tot podeu optar per pagar el servei a Bitcoin mitjançant BitPay.

Podeu trobar aplicacions CyberGhost per a Windows, Mac, Android, iOS, Android TV i Amazon Fire Stick / Fire TV. També estan disponibles extensions del navegador Chrome i Firefox. La instal·lació manual és necessària per a Linux i encaminadors.

Pros:

 • 336 servidors a França per desbloquejar fàcilment 6Play
 • Connecteu fins a 7 dispositius alhora
 • Atenció al client de xat en viu 24 hores al dia
 • Funcions útils que inclouen un bloqueig d’anuncis i un escàner de programari maliciós
 • Salvagarda les vostres dades mitjançant una política i xifrat estricta sense registres

Contres:

 • No puc desbloquejar alguns llocs de streaming

VPN AMBIENT PER L’USUARI: CyberGhost és molt fàcil d’utilitzar amb aplicacions amigables per a principiants i suport de xat en viu 24 hores al dia. Més de 300 servidors a França per veure 6play. Funciona amb Netflix US. Ofereix un alt nivell de seguretat amb la seva estricta política sense registres i l’ús del xifrat. Garantia de devolució de 45 dies.

Llegiu la nostra crítica completa de CyberGhost.

Cupó CyberGhost ESPECIAL ANY NOU: ESTALVEU el 80% en plans de 3 anys + 2 mesos Gratuït OFERT DESCOMPTE aplicat automàticament

4. IPVanish

IPVanishunblocks 6playTested Jan gen 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish és ideal per compartir amb la família, ja que us permet connectar fins a 10 dispositius de forma simultània. En canvi, la majoria de VPN rivals només permeten entre 3 i 6 connexions simultànies. Globalment, aquesta VPN té una xarxa d’uns 1.300 servidors ubicats en desenes de països del món. 26 d’aquests servidors es troben a París, França, amb velocitats perfectes per a reproduir 6Play.

No pot ser més senzill trobar i connectar-se a un servidor mitjançant les aplicacions IPVanish. Tens l’opció de connectar-te al millor servidor disponible o filtrar per país, ciutat o latència. IPVanish utilitza xifratge de 256 bits, protecció contra filtracions DNS i un interruptor de matança per evitar que les seves dades siguin llegides pel govern o els pirates informàtics. També s’inclou una política sense registres. En concret, IPVanish afirma que no recopila registres de connexió ni d’activitats i no emmagatzema mai metadades sobre les vostres sessions VPN.

Les aplicacions IPVanish estan disponibles per a la descàrrega de Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. La configuració manual és necessària per a Linux i encaminadors.

Pros:

 • Més de dues dotzenes de servidors a París per veure 6Play fora de França
 • Permet fins a 10 connexions simultànies
 • Les aplicacions faciliten la connexió ràpida i fàcil als servidors
 • Us manté segur en línia amb l’ús del xifrat

Contres:

 • No ofereix cap opció de pagar en Bitcoin / criptomoneda
 • No hi ha extensions del navegador disponibles

CONECTAR 10 DISPOSITIUS: IPVanish funciona bé amb 6Play i compta amb servidors en desenes de països del món. A més, et permet connectar fins a 10 dispositius alhora. Ofereix suport per xat en directe i inclou una política sense registres. Garantia de devolució de 7 dies.

Llegiu la nostra revisió completa d’IPVanish.

Cupó IPVanishSAVE 60% del pla anual DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

5. PrivateVPN

PrivateVPNunblocks 6playTested Jan gen 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PrivateVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

PrivateVPN és una de les VPN més ràpides del mercat, que ofereix una amplada de banda il·limitada. Podeu utilitzar-lo per veure 6Play a l’estranger i desbloquejar qualsevol cosa de Netflix a Amazon Prime Video. Es tracta d’un servei més petit amb un total de prop de 100 servidors, un parell dels quals es troben a París, França. En general, PrivateVPN disposa de servidors a 60 països, la qual cosa significa que podeu desbloquejar tot tipus de contingut de tot el món.

Aquesta VPN es pot utilitzar per connectar fins a 6 dispositius simultàniament. És un servei molt fàcil d’utilitzar, ja que inclou suport en xat en directe i aplicacions altament accessibles per a escriptori i mòbil. PrivateVPN té la seu a Suècia i no conserva cap registre de trànsit. A més, us permet registrar-vos de manera semi-anònima pagant en Bitcoin. Altres característiques de seguretat inclouen el xifrat AES de 256 bits, un interruptor de matança i la protecció contra DNS i IPv6.

Les aplicacions PrivateVPN estan disponibles per a les següents opcions: Windows, Mac, Android i iOS. Linux i routers requereixen instal·lació manual.

Pros:

 • Servidors molt ràpids per reproduir 6 reproduccions fora de França
 • Desbloqueja els gustos de Netflix i BBC iPlayer
 • Permet tenir fins a 6 connexions simultànies
 • Opció de registre i pagament semi-anònim

Contres:

 • Una xarxa de servidors més petita que els seus rivals
 • No ofereix aplicacions per a cap dispositiu més enllà de l’escriptori i del mòbil

DESENBOCA MÉS CONTINGUT: PrivateVPN desbloqueja tot, des de 6Play fins a Netflix. Fàcil d’utilitzar aplicacions d’escriptori i mòbil. Connecta fins a 6 dispositius. Ofereix suport de xat en directe amb ajuda remota. Protegeix la vostra privadesa amb la política de xifratge i sense registres. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa PrivateVPN.

Oferta especial de Cupó PrivatVPN: estalvieu un 83% en el pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

6. Surfalls

VPN de SurfSharkunblocks 6playTested Jan gen 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Surfshark.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

Taula de surf és un servei de VPN més recent amb servidors en desenes de països, inclòs França. Es pot utilitzar per desbloquejar tot tipus de contingut restringit, inclosos 6Play, Netflix i HBO Go. malgrat això, una de les millors característiques és que permet als usuaris connectar un nombre il·limitat de dispositius. Hem provat els servidors de diversos llocs de reproducció i hem trobat que les connexions són ràpides i coherents sense que s’interrompi cap.

Aquesta VPN ofereix una gran flexibilitat amb servidors optimitzats per a una privadesa millorada, així com per a països amb internet restringida. Surfshark ofereix una excel·lent atenció al client amb suport en xat en viu disponible 24 hores. Les aplicacions i les extensions del navegador són fàcils de navegar i molt responsives. Surfshark està basada a les Illes Verges Britàniques i opera una política estricta sense registres. La vostra privadesa també està protegida amb xifrat AES de 256 bits i protecció DNS i filtracions IPv6. Altres funcions de seguretat inclouen un bloqueig d’anuncis i un interruptor de matança.

Surfshark es pot utilitzar mitjançant les aplicacions per a Windows, Mac, Android, iOS i Amazon Fire TV / Fire Stick. També hi ha l’opció d’extensions del navegador per a Chrome i Firefox. La configuració manual és necessària per a Linux i encaminadors.

Pros:

 • Desbloca 6Play, Netflix, Amazon Prime Video i molt més
 • Permet un nombre il·limitat de connexions simultànies
 • Excel·lent atenció al client, disponible les 24 hores del dia a través del xat en directe
 • Oferta de seguretat forta amb xifratge i una política estricta sense registres

Contres:

 • No té la xarxa de servidors més gran
 • Alguns servidors poden ser una mica lents (però la majoria està bé)

CONNEXIONS SIMULTÀNIES IL·LIMITADES: Surfshark és capaç de desbloquejar 6Play i us permet connectar un nombre il·limitat de dispositius alhora. Ofereix suport de xat en viu 24 hores al dia i aplicacions i extensions del navegador per a principiants. VPN sense registres amb xifrat. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de Surfshark.

Oferta especial de Surfshark Cupón especial – estalvieu un 83% + 3 mesos DESCOMPTE FREEGETDescompte aplicat automàticament

Puc utilitzar una VPN gratuïta per veure 6Play fora de França?

Sí, algunes VPN gratuïtes funcionen amb 6Play. Tanmateix, per alguns motius, no us recomanem que utilitzeu una VPN gratuïta. El primer és que mentre que algunes VPN gratuïtes desbloquegen 6Play, no poden desbloquejar molts altres continguts bloquejats per la regió, com Netflix i BBC iPlayer. Això és perquè aquests serveis han implementat mesures anti-VPN que permeten que les VPN gratuïtes simplement no tinguin els recursos a superar.

Si teniu la sort de trobar una VPN que desbloquei els llocs web i els serveis que voleu, és possible que el rendiment sigui deficient. Les VPN gratuïtes sovint són lentes pel fet de tenir massa pocs servidors pel seu elevat nombre d’usuaris. Aquests problemes es fan més evidents quan es realitza la transmissió de fluxos, ja que es produeixen freqüents interferències i retard. Algunes VPN gratuïtes restringeixen l’ample de banda, cosa que no trobareu amb els millors VPN per a 6Play.

Per si el desbloqueig i la velocitat lenta inconsistents no fossin suficients, tampoc les VPN gratuïtes no serveixen per la vostra seguretat en línia. Des que no tingueu xifratge i no canviï fins a registrar la vostra activitat i vendre-la a l’oferta més alta, les VPN gratuïtes no protegeixen la vostra privadesa. En canvi,, busqueu una VPN que utilitzi xifratge i ofereixi una política sense registres, com ara les millors VPNs de 6Play.

Què puc veure a 6Play?

6Play ofereix contingut de la xarxa de televisió M6. S’inclouen programes de televisió de realitat, sèries de televisió i pel·lícules de TV. Aquí teniu un exemple d’alguns dels continguts que podeu veure a 6Play:

 • Moundir et les apprentis aventuriers
 • Hawaii Five-0
 • Le Meilleur Pâtissier
 • Mestresses de casa desesperades
 • NCIS: Los Angeles
 • Zona Interdite
 • Les Mamans
 • Xef superior
 • Jane the Virgin
 • Avinguda Brasil

Vegeu també: Millor VPN de França

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map