Com veure My5 des de l’estranger (fora del Regne Unit) amb una VPN

Voleu veure My5 en línia? Potser sortiu del Regne Unit de vacances i voleu transmetre el canal 5, 5Star, 5Spike o BLAZE a l’estranger? En aquesta publicació explicarem què es pot veure a My5 i com transmetre My5 des de qualsevol lloc mitjançant una xarxa privada virtual (VPN), incloses les millors VPN per a My5.


Com veure My5 en línia des de qualsevol lloc

La meva regió My5 bloqueja el seu contingut, cosa que significa que només podeu veure si esteu al Regne Unit. Si intenteu carregar un vídeo des de qualsevol altre lloc, veureu un missatge que diu “Ho sentim, però heu d’ubicar-vos a les illes britàniques per veure aquest contingut.“Aquest és un gran problema per a les persones que volen estar al dia dels seus programes favorits mentre viatgen, però per sort, encara podeu transmetre My5 a l’estranger amb una VPN.

Les VPN permeten dirigir el trànsit de xarxa a través de servidors arreu del món. Això és útil, ja que quan us connecteu, us rebran una adreça IP des del vostre país escollit. Si un lloc web o servei comprova la vostra adreça IP, apareixerà com si realment estiguessis situat a la regió correcta i se’t tindrà accés. A més, a mesura que les VPN xifren el trànsit, es poden utilitzar per mantenir les vostres activitats en línia lluny de la mirada indiscutible dels pirates informàtics, del proveïdor de serveis d’Internet (ISP) i de qualsevol altre furtiu..

Com veure My5 a l’estranger amb una VPN

Nou a les VPN? No saps per on començar? A continuació, explicarem com desbloquejar My5 amb una VPN:

 1. Comenceu per registrar-vos a un servei VPN adequat (us recomanem ExpressVPN).
 2. Baixeu i instal·leu la versió pertinent de l’aplicació per al vostre dispositiu.
 3. Obriu l’aplicació i inicieu la sessió.
 4. Connecteu-vos a un dels servidors britànics de la VPN.
 5. Proveu de veure el vídeo a My5. Hauria de carregar-se gairebé immediatament, però, si no és així, proveu d’esborrar la memòria cau i les galetes del navegador i actualitzeu la pàgina.

GUANYA UN VPN PREMIUM GRATU :T: Normalment, les VPN només ofereixen els seus preus més baixos als usuaris que vulguin comprometre’s durant un any o més. Dit això, si només necessiteu cobertura a curt termini, per exemple, si aneu de vacances, podeu aprofitar la garantia de devolució de 30 dies d’ExpressVPN. Si bé haureu de pagar per endavant, podeu cancel·lar-lo en qualsevol moment per rebre un reemborsament complet, sense fer-vos preguntes.

L’elecció de la millor VPN per a My5

Escollir una VPN pot ser una perspectiva descoratjadora: centenars de serveis aposten per la vostra atenció i cadascun d’ells és lleugerament diferent. Per exemple, alguns prioritzen la seguretat per sobre de tot, mentre que d’altres tenen prestacions de xarxes més grans, servidors especialitzats o velocitats més ràpides. Quan hem investigat les millors VPN per a My5, hem buscat serveis amb les següents característiques:

 1. És capaç de desbloquejar My5 i altres plataformes de reproducció populars des de l’estranger
 2. Utilitza un xifrat potent i ofereix funcions de seguretat addicionals
 3. Té diversos servidors al Regne Unit
 4. No registra cap dada que us pugui identificar, o millor encara, sense dades
 5. Compta amb un fort suport multi-plataforma

Millors VPNs per My5

A continuació, es mostren els millors VPN per veure My5 a l’estranger:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN Disposa de més de 2.000 servidors a tot el món, inclosos alguns de les quatre ciutats britàniques diferents. Ho és prou ràpid per reproduir contingut en directe, fins i tot en alta definició, de manera que la biblioteca a demanda de My5 no suposa un gran repte. ExpressVPN pot fins i tot desbloquejar de forma fiable plataformes de streaming amb moltes altres VPN, com Netflix, BBC iPlayer i Amazon Prime Video..

Aquesta VPN utilitza una combinació de xifrat AES de 256 bits, un interruptor de matança (només aplicacions d’escriptori), secret perfecte i protecció contra filtracions DNS i IPv6 per mantenir el trànsit segur en tot moment.. ExpressVPN no registra cap informació que es pugui utilitzar per identificar-te i accepta pagaments de bitcoin per un anonimat afegit. Podeu accedir al servei d’atenció al client les 24 hores i el xat en directe en cas de problemes.

ExpressVPN inclou aplicacions per a Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Els encaminadors compatibles requereixen una configuració manual, però aquest servei proporciona un firmware personalitzat que ho fa tan fàcil com sigui possible.

MILLOR PER EL MEU 5: ExpressVPN és la nostra millor opció. Ofereix velocitats ràpides que cremen, grans funcions de seguretat i la possibilitat de desbloquejar contingut geogràficament restringit com Netflix, Amazon Prime Video, BBC iPlayer i molts altres serveis de streaming. Hi ha una garantia de devolució de 30 dies per obtenir més tranquil·litat.

Llegiu la nostra ressenya completa de ExpressVPN.

2. NordVPN

NordVPN

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN actualment compta amb 671 servidors al Regne Unit, i més de 5.000 a tot el món. És una VPN molt versàtil, amb altes velocitats i servidors específics optimitzats per compartir intercanvis de fitxers P2P, protecció DDoS i privadesa. Aquest servei permet fins a sis connexions simultànies i, ja que pot desbloquejar plataformes com Netflix, My5 i Hulu, podeu utilitzar-lo per reproduir tot el que vulgueu, des del dispositiu que preferiu..

NordVPN utilitza xifratge de 256 bits i protegeix contra el reenviament de ports, IPv6, WebRTC i filtracions DNS. Tot i això, també inclou una gamma d’opcions exclusives d’aquest servei, com ara Tor sobre VPN i la funcionalitat doble VPN, així com la possibilitat de triar quines aplicacions afecten el commutador de matança. Fins i tot hi ha un escàner d’anuncis bloquejat i programari maliciós integrat. NordVPN no registra cap informació identificable personalment i accepta pagaments de Bitcoin, cosa que la converteix en una opció forta per a usuaris conscients de la seguretat..

Aquesta VPN inclou aplicacions Windows, Android, Linux, MacOS i iOS. També funciona amb determinats encaminadors de xarxa, però haureu d’instal·lar-lo manualment.

MILLOR OPCIÓ PRESSUPOST: NordVPN és una gran VPN a baix cost. Puntuació alt per a privadesa i desbloqueja el contingut més restringit, fent-lo popular per a la transmissió en temps real Hi ha un gran nombre de servidors per triar. Inclou una garantia de devolució de 30 dies. 

Llegiu la nostra ressenya completa de NordVPN.

3. CyberGhost

Cyberghost

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

Cyberghost tracta de ser el més accessible possible per als novells. Els usuaris poden triar manualment un servidor específic – hi ha més de 3.000 en total, amb 345 al Regne Unit – o bé assignar-ne un en funció de si voleu navegar de forma anònima, compartir dades de fitxers o desbloquejar la transmissió a l’estranger. CyberGhost us permet desbloquejar plataformes populars com Sky Go, TVPlayer i All4 amb un sol clic. Tot i que My5 no es troba enumerada específicament, podem confirmar que aquest servei el desbloqueja sense cap problema.

CyberGhost compta amb un interruptor de matança permanent que s’atura tot el trànsit web si la vostra connexió cau inesperadament. També hi ha encriptació de 256 bits, a més de protecció contra DNS i IPv6, per garantir que les vostres activitats en línia siguin privades. Aquest servei accepta Bitcoin i no registra cap informació identificable personalment, és a dir, podeu registrar-vos i navegar de forma gairebé anònima. L’assistència al client 24 hores i 7 està disponible a través del xat en directe.

Les aplicacions CyberGhost estan disponibles per a dispositius MacOS, Windows, iOS i Android. Les plataformes i els encaminadors sense fil basats en Linux són compatibles, però cal configurar manualment.

BONA PUNTUACIÓ: CyberGhost funciona amb My5. Els preus baixos i les altes velocitats fan que aquesta sigui una VPN popular. Funciona bé amb My5 i Netflix, però no desblocarà tots els serveis de transmissió

Llegiu la nostra ressenya completa de CyberGhost.

4. IPVanish

IPVanish

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish té més de 1.100 servidors repartits per més de 60 països, amb 101 al Regne Unit. És una VPN molt ràpida, És capaç de reproduir contingut en alta definició en HD des de plataformes com My5, TVPlayer i YouTube TV sense cap tipus de memòria intermèdia. IPVanish compta amb aplicacions lleugeres i permet fins a deu connexions simultànies, cosa que la converteix en una bona elecció per a usuaris que tinguin un munt de dispositius a protegir o que vulguin transmetre un flux fora de casa..

La protecció contra xifres de 256 bits, la protecció DNS i IPv6 i un interruptor mat són presents tant a l’escriptori com a la versió mòbil de IPVanish. Hi ha també algunes opcions de seguretat més inusuals, com ara la possibilitat de bloquejar tot el trànsit LAN, obusar el tràfic OpenVPN i canviar la vostra adreça IP a intervals predeterminats.. IPVanish no registra cap informació que us pugui identificar. El xat en viu disponible les 24 hores del dia està disponible en cas que tingueu algun problema.

Aquest servei ofereix aplicacions Android, iOS, Windows, MacOS i Amazon Fire. Es pot configurar manualment per treballar en sistemes Linux i seleccionar encaminadors.

VELOCITATS RÀPIDES: IPVanish funciona amb My5. Puntuació molt alta a les nostres proves de velocitat. Les fortes funcions de privacitat fan que aquesta VPN sigui popular per al torrenting i per als usuaris de Kodi. Menys fiable per desbloquejar Netflix, BBC iPlayer i altres serveis restringits per ubicació.

Llegiu la nostra ressenya completa sobre IPVanish.

5. PrivateVPN

PrivateVPN

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PrivateVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

PrivateVPN és possible que no tingui la xarxa més gran (al voltant de 80 servidors a nivell mundial, amb quatre al Regne Unit), però ella proporciona velocitats més elevades que molts dels seus rivals. Això solament ho faria bo per la transmissió en temps real, però també té excel·lents capacitats de desbloqueig. Amb PrivateVPN, podreu accedir a serveis com Netflix, My5, Hulu i YouTube TV des de qualsevol lloc del món.

Aquesta VPN no conserva cap registre de sessió ni de connexió, de manera que no es poden divulgar els detalls de les vostres activitats, ni que sigui sol·licitat. Utilitza el xifrat de 256 bits i un commutador de mata per defecte i protegeix contra les filtracions DNS, WebRTC i IPv6.. PrivateVPN sobresurt al servei d’atenció al client: el suport està disponible a través de xat en viu les 24 hores, i, amb el vostre permís, el personal pot fins i tot configurar el programari de manera remota per a vosaltres..

PrivateVPN té aplicacions per a dispositius iOS, MacOS, Android i Windows. Funciona amb plataformes Linux i encaminadors sense fil mitjançant la instal·lació manual.

GRAN PER NETFLIX: PrivateVPN desbloqueja My5. Una bona opció per streaming. PrivateVPN funciona amb gairebé totes les versions de Netflix que hem provat. Ofereix velocitats ràpides però té un nombre relativament reduït de servidors.

Llegiu la nostra ressenya completa de PrivateVPN.

Puc transmetre My5 en línia amb una VPN gratuïta?

A primera vista, les VPN gratuïtes poden semblar una bona idea, però, en realitat, presenten diversos inconvenients importants. En primer lloc, són una mala elecció per a la transmissió en temps real. Amb més usuaris que les xarxes de servidor limitades que poden suportar adequadament, és probable que experimenteu velocitats de navegació extremadament lentes, vídeos que triguen molt a emmagatzemar i, fins i tot, desconnexions aleatòries. A més, normalment les VPN gratuïtes són les primeres que es veuen bloquejades per les plataformes de streaming, de manera que no hi ha cap garantia de que no pugueu veure-les.

Les VPN gratuïtes no es queden al cor del cor d’una empresa. Com qualsevol empresa, el seu objectiu principal és guanyar diners, tot i que de manera lleugerament rotonda. Alguns utilitzen un model compatible amb anuncis, però d’altres minven activament els avantatges del seu propi programari recopilant detalls sobre els vostres hàbits en línia mitjançant galetes de seguiment. Un cop recopilades prou dades, després es poden vendre a tercers, sovint sense el vostre coneixement ni consentiment exprés.

Finalment, pot ser difícil fins i tot trobar una VPN segura i gratuïta per utilitzar. Un estudi recent va demostrar que de les 283 aplicacions gratuïtes VPN d’Android enquestades, més del 38% contenien programari maliciós. A més, el 18% de les aplicacions no va xifrar el trànsit i el 84% va filtrar informació personal sobre IPv6. No són, tanmateix, només els serveis poc coneguts que representen una amenaça; fins i tot hem vist que una gran VPN gratuïta ven amplada de banda dels usuaris. Per mantenir la vostra seguretat i les vostres dades, us recomanem que utilitzeu una VPN ben establerta amb un historial demostrat de mantenir la vostra privadesa als usuaris.

FAQs My5

Puc veure la televisió en directe a My5?

Actualment, My5 només permet veure a demanda. No obstant això, cinc dels canals de My5 (Channel 5, BET, 5Star, 5Spike i Together) es poden transmetre de forma gratuïta a TVPlayer.com. Tanmateix, primer haureu de crear un compte i, com My5, TVPlayer requereix que esteu al Regne Unit o que esteu connectats a un servidor VPN britànic..

Em puc inscriure a My5 des de l’estranger?

En absolut, tot i que durant el procés de registre, se us demanarà que introduïu un codi postal vàlid. No us preocupeu amb això, cap codi postal del Regne Unit funcionarà i My5 no l’utilitza per verificar la vostra ubicació. Un cop hàgiu verificat la vostra adreça de correu electrònic i connectat a un servidor VPN britànic, podreu reproduir My5 sense problemes..

Vegeu també: Com obtenir una adreça IP del Regne Unit

El meu5 és gratuït?

My5 és completament lliure de veure i, com que no ofereix cap transmissió en directe, ni tan sols necessiteu una Llicència de TV. Necessitareu un per veure els canals My5 en directe a TVPlayer.com, però no hi ha cap procés de verificació al seu lloc, és a dir, aquest lloc funciona efectivament en un sistema d’honor.

Què puc veure a My5?

My5 ofereix contingut sota demanda de 12 canals diferents: Channel 5, 5USA, 5Star, 5Spike, 5SELECT, Paramount Network, BLAZE, BET, PBS America, Together, Spark i Real Stories. A continuació, es mostren alguns dels títols més populars de My5:

 • Imperi
 • Germà gran
 • Hollow Sleepy
 • Víkings
 • Home i lluny
 • Veïns
 • Camioners per carretera
 • El Gadget Show
 • NCIS: Nova Orleans
 • Vestits
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me