Gairebé la meitat dels subscriptors de Netflix comparteixen la seva contrasenya del compte

half-netflix-users-share-passwords-header


Actualment, gairebé tothom està parlant de “tallar el cable per cable” dels paquets de cable i satèl·lits costosos i de migrar a serveis basats en subscripcions. Amb televisors intel·ligents, dispositius multimèdia com Apple TV i Amazon Fire TV Stick, i opcions d’internet ràpides i intenses, podeu deixar un cable i gaudir encara de l’època daurada de la televisió segons els vostres termes..

Tot i això, en funció de quants serveis de streaming se subscrigui, els estalvis no sempre són abundants. Si voleu les novetats bàsiques (com Netflix o Hulu), esportiu en directe (com MLB.TV o la Xarxa NFL), i un canal de prestigi (com HBO NOW), es pot afegir la vostra pestanya mensual de tall per cable.

És a dir, aquests serveis de transmissió es poden sumar si els pagueu. Si esteu “prestant” un dels vostres pares, compartint-ne un altre amb un company d’habitació i compartiu el cost d’un terç amb la vostra parella, potser us robareu cap a un acord bastant bo..

De manera que quins serveis de streaming són els més populars i quins són els més propensos a compartir-los? Vam enquestar a 1.000 assistents per saber quina ètica creuen que és compartir les seves contrasenyes amb amics i familiars, que són més culpables quan es tracta de registres comunitaris i quants se senten pressionats per explicar les seves dades personals.. Segueix llegint per veure què hem descobert.

Reproducció o robatori?

compartició del servei de popularitat i de taxa de comptes

A finals de 2018, s’estima que uns 33 milions d’adults a tots els EUA dels EUA “tallen el cable” i passaven de proveïdors de cable i satèl·lit a serveis de streaming. Això representa un augment aproximat del 33 per cent respecte al 2017.

Com a resultat de preus més baixos i augment del control, la transmissió de dades s’ha convertit en una solució popular per a televisió i pel·lícules. Entre les plataformes disponibles, destaca un servei: Netflix. Si bé aproximadament 3 milions de subscriptors encara utilitzen Netflix per a les seves ofertes de lloguer de DVD, altres 130 milions de persones a tot el món utilitzen Netflix per al seu servei de streaming.

Tot i això, si bé Netflix va ser el servei més popular entre els streamers enquestats (gairebé el 86 per cent), no va ser el més compartit. Aquesta distinció es va guardar per a MLB.TV, on prop del 77 per cent de les persones que utilitzaven el servei admetien donar o rebre accés mitjançant una contrasenya compartida. Per als aficionats a l’esport, deixar de cable pot ser especialment difícil i el preu relativament alt de MLB.TV continua augmentant.

Les plataformes de transmissió compartida regularment també van incloure HBO NOW (64 per cent), CBS All Access (55 per cent) i Starz (55%). Els serveis de transmissió de música inclosos Spotify (22 per cent) i Pandora (13,5 per cent) eren els menys propensos a ser compartits entre els usuaris.

Compromès èticament?

serveis ètics de compartir-streaming de streaming

Compartir la vostra contrasenya de Netflix no només costarà a l’empresa ingressar més de 500 milions de dòlars cada any, sinó que és tècnicament il·legal.

Per descomptat, la legalitat de passworhttps: //www.thesimpledollar.com/is-it-ok-to-share-your-netflix-account-the-lowdown-on-log-in-sharing-at-nine-popular- L’ús compartit de serveis i serveis també és molt tècnic, cosa que fa que sigui difícil aplicar-lo i fàcilment ignorar-lo. A totes les edats, la majoria era conscient de les polítiques de compartició de les seves plataformes de streaming. Tal com vam trobar, de totes maneres molts es van sentir còmodes.

Més de 3 de cada 4 geners Zers i més de 3 de cada cinc mil·lenaris van acordar que era ètic donar als consumidors que no pagaven accés a contingut en streaming. Gairebé molts es van semblar similars al rebre accés a contingut en streaming.

El consens va ser menys positiu entre les generacions més grans. Només el 34 per cent dels genòmens Xers i els baby boomers consideren ètics l’accés de pagament a serveis de streaming, i menys se sentien còmodes en rebre aquest accés..

Accions culpables

serveis d’impacte de compartir-streaming-streaming

Si compartir el vostre compte de reproducció de pagament viola la política de l’empresa, que té més culpa quan succeeix: la part que dóna o que rep?

La resposta pot no ser del tot clara. Si bé la majoria de geners xers i baby boomers van estar d’acord ambdues parts eren igualment culpables, fins i tot no van estar a l’unison. Com a mínim, estar al final del receptor pot ser la posició menys compromesa èticament.

Com a molt, només un 10 per cent dels baby boomers van identificar el receptor de la compartició de comptes com a únic culpable de violar les normes. Si alguna de les parts tenia la culpa, les quatre generacions van acceptar la culpa a qui donés les seves credencials d’inici de sessió.

Però només perquè les regles diuen que no teniu permís de donar la vostra contrasenya, això no vol dir que us ho faci mal, almenys no segons alguns. Prop del 49 per cent dels generosos Zers i el 33 per cent dels mil·lenaris van suggerir que cap de les parts era culpable quan es va intercanviar la informació del compte. Les generacions més joves també eren les que menys probabilitats d’implicar el fet de compartir comptes perjudica les empreses que ofereixen serveis de transmissió de dades i, encara més, l’ús compartit de comptes creuen que no perjudica els creadors d’aquest contingut..

Una explicació raonable

raons per compartir serveis de streaming de serveis

Sí, compartir la vostra contrasenya de transmissió és un delicte federal. Però la majoria dels analistes diuen que si ho feu, no hi ha res de que preocupar-vos.

Potser per aquesta raó, l’explicació número 1 per a les persones que van donar les seves credencials va ser senzilla: ser amables. Segons més del 62 per cent dels agents de transmissió, compartir l’accés als seus comptes va ser un gest amè. Un altre 39 per cent van compartir el seu compte perquè el destinatari compartia un servei diferent amb ells, i un 25 per cent ho va fer potser involuntàriament: es van iniciar la sessió una vegada i el destinatari va continuar utilitzant el compte. Entre els que van compartir els seus serveis de reproducció amb altres persones, menys d’1 de cada cinc se sentien malament per transmetre les seves contrasenyes.

El mateix va ser sobretot per a les persones que acceptaven l’accés al compte. Tot i que el 38 per cent de les persones que inicien la sessió amb la informació d’una altra persona no volen pagar el servei, el 69 per cent va dir que ho va fer perquè el propietari del compte els va permetre. Aproximadament el 29 per cent dels enquestats va reconèixer que no es pot permetre un servei de streaming prestat.

A Far Reach

serveis de compartició de serveis de streaming

Fins a quin punt, viatgen aquests comptes de streaming nocius? Gen Zers era més probable que qualsevol altra generació de proporcionar accés a la informació d’inici de sessió a algú fora de casa seva. En comparació amb només el 30 per cent dels baby boomers, el 32 per cent dels gen Xers i el 48 per cent dels mil·lenaris, gairebé el 56 per cent dels geners Zers van admetre haver compartit l’accés en streaming amb persones de fora de casa..

En la majoria dels casos, van ser altres amics i amics importants els que es van beneficiar de la seva generositat. Moltes persones podien accedir a la transmissió gratuïta amb menys familiars amb els seus familiars, inclosos els pares (50 per cent), els germans (44 per cent) i els nens (15 per cent).

Si bé gairebé el 59% dels genes Zers van confessar haver rebut accés al compte d’una altra persona fora de casa seva, només el 21 per cent dels generosos Xers i el 19 per cent dels baby boomers van dir el mateix.

Consumir contingut, per generació

serveis primaris de propòsit de streaming

La reproducció és més que la visualització de la temporada passada de “Stranger Things”.

L’any 2016, l’exclusivitat de streaming va florir a la indústria musical. Amb la introducció de plataformes rivals com Tidal i Apple Music als titans de la indústria Pandora i Spotify, alguns artistes de nom gran van començar a llicenciar les seves pistes exclusivament per a un servei o altre. Fins i tot Netflix no està satisfet de ser conegut exclusivament pels seus continguts de televisió (per molt ben revisats) i continua buscant el seu prestigi com a empresa de producció de cinema de prestigi..

Gairebé el 27 per cent dels geners Zers van identificar els serveis de reproducció com a crítics per accedir a la música, més que cap altra generació. Per contra, la transmissió de televisió era més habitual entre els mil·lenaris que les generacions d’emissores més grans o joves.

Si bé aproximadament el 39 per cent de Gen Xers i el 28 per cent dels baby boomers utilitzaven serveis de reproducció també per accedir a TV, molts més (inclòs el 61 per cent dels baby boomers) van utilitzar programes com Netflix i Hulu per al seu contingut de pel·lícules de llargmetratge..

Una millor solució de streaming

Si voleu veure espectacles populars com “The Handmaid’s Tale” o “The Crown”, no podreu escapar-vos ni pagar ni prestar informació d’inici de sessió d’algú per a Hulu o Netflix. Tan popular com la transmissió per streaming es va convertir en tot, des de televisió i pel·lícules fins a música i esports, encara hi ha moltes coses compartides. Més comú amb MLB.TV i HBO ARA que qualsevol altra plataforma, molta gent deixa o rep accés compartit a aquests programes.

Amb l’augment de preus més gran de la història de Netflix el 2019, hauríeu de pensar com podeu treure el màxim partit al vostre compte i pagar el mínim per això. Els preus de Netflix varien segons el país i, depenent de la mida de la biblioteca regional de Netflix, podeu estar rebent un acord brut. La bona notícia és que podeu veure Netflix a través d’una VPN per accedir a les biblioteques d’altres països, sempre que sabeu quines VPNs heu d’utilitzar. Comparitech ha registrat milers d’hores d’investigació en profunditat per ajudar-vos a triar una VPN i a desbloquejar contingut geo-bloquejat d’arreu del món. Visiti’ns en línia a Comparacióch avui per obtenir més informació!

Metodologia

Vam recollir respostes de 1.000 persones que transmeten algun tipus de contingut en línia a Amazon’s Mechanical Turk. El cinquanta-quatre per cent dels nostres participants eren dones, el 45 per cent eren homes i l’1 per cent no binaris. Els participants van tenir entre 18 i 84 anys, amb una mitjana de 36 anys i una desviació estàndard d’11,3. Els participants que actualment no utilitzaven un servei de transmissió de subscripcions en el moment de la realització de l’enquesta van ser exclosos. No es va fer cap prova estadística, de manera que les reclamacions enumerades anteriorment es basen només en mitjans.

Fonts

 • https://www.bostonglobe.com/business/2018/08/27/how-cut-cable-cord-and-still-able-watch/IGS0OE2FVR54N16zpEULBI/story.html
 • https://www.usatoday.com/story/tech/2018/08/31/cutting-cord-may-not-save-you-money-but-way-better-tv-experience/1149581002/
 • https://www.bankrate.com/personal-finance/smart-money/cost-of-cable-tv-vs-internet-streaming/
 • https://www.indiewire.com/2018/08/netflix-dvd-subscribers-three-million-1201997787/
 • https://www.washingtonpost.com/news/early-lead/wp/2018/01/09/cord-cutting-i-pulled-the-plug-and-kept-my-live-sports-heres-how/ ? utm_term = .cf6c62ccb5ee
 • https://tvanswerman.com/2018/01/14/mlb-tv-no-price-increase-for-2018/
 • https://www.theverge.com/2016/12/23/14047090/music-exclusives-apple-music-vs-tidal-2016
 • https://www.theringer.com/movies/2018/11/9/18078702/netflix-outlaw-king-roma-ballad-of-buster-scruggs-22-july-prestige-films-oscars
 • https://www.marketwatch.com/story/sharing-netflix-and-hbo-passwords-is-now-a-federal-crime-but-heres-why-not-to-worry-2016-07-12

Declaració d’ús just

Compartir aquesta història no és un delicte federal i ni tan sols haureu de demanar al vostre amic la informació d’inici de sessió. Acollim la circulació d’aquesta investigació i tots els gràfics que s’acompanyen per a qualsevol ús no comercial amb la inclusió d’un enllaç a aquesta pàgina al vostre article.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map