Hack hack de prova gratuïta ExpressVPN (provat el gener del 2020)

Maquillatge de prova gratuïta ExpressVPN


Hem actualitzat aquest hack de prova gratuïta ExpressVPN i podem confirmar que encara funciona al gener del 2020.

ExpressVPN es considera regularment que ofereix el millor servei VPN disponible, amb una de les xarxes de servidors més àmplies de la indústria, seguretat sòlida, excel·lents capacitats de desbloqueig i molt més. És un servei a un preu raonable i ofereix descomptes abrupte per a termes més llargs. Tot i això, signar un contracte llarg per a un servei que encara no heu provat no quedarà bé amb molts usuaris.

Si bé un nombre reduït de VPN ofereixen proves gratuïtes directament on no pagueu res per endavant, aquestes són cada vegada menys habituals. De totes maneres, els assajos gratuïts es mostren amb els seus inconvenients, que parlarem a continuació. En canvi, ExpressVPN ofereix a Garantia de devolució de 30 dies (aquest enllaç també et proporciona 3 mesos addicionals de franc amb el pla de 12 mesos si decideix mantenir-la més enllà del període de prova).

Es tracta bàsicament d’un compte de prova gratuït durant un mes, l’única diferència és que pagueu i, a continuació, obteniu un reembossament. El que es fa a la prova gratuïta d’ExpressVPN, que la fa diferent de les altres, és que no hi ha restriccions ocultes i l’obtenció del reemborsament és senzill, cosa que fa que sigui un tracte lliure de risc.

Aquí, t’expliquem exactament com registrar-te al servei i com cancel·lar el teu compte abans que s’acabi el judici. També parlarem més sobre les garanties de devolució de diners i proves gratuïtes a la indústria de VPN per veure per què destaca aquesta.

Com piratejar la garantia de devolució de ExpressVPN

Seguiu aquests passos per obtenir la garantia de devolució de diners per convertir-la en un compte de prova gratuït i obtenir-ne un complet 30 dies de servei VPN de forma gratuïta. La clau aquí és assegurar-se que recordeu cancel·lar la subscripció abans dels 30 dies.

Subscriviu-vos a ExpressVPN

Per obtenir la prova gratuïta de 30 dies, primer heu de subscriure-us al servei com qualsevol client de pagament habitual.

  1. Visiteu el lloc ExpressVPN i feu clic a GetExpressVPN.

Pàgina inicial ExpressVPN.

  • Trieu un terme. Si esteu segurs que anireu cancel·lant, no importa quin escolliu, però tingueu en compte si aneu a llarg termini, ho fareu cobrava tota la suma del terme per endavant. Un pla d’un mes és el més car al mes (12,95 dòlars), però també implica el pagament inicial més petit. Si decidiu mantenir el servei, sempre podríeu cancel·lar-vos i obtenir un reembossament i, a continuació, inscriure-us a un termini més llarg amb una tarifa descomptada.

Preu de prova gratuït ExpressVPN.

  • Introduïu la vostra adreça de correu electrònic i seleccioneu el mètode de pagament. ExpressVPN ofereix moltes opcions per a mètodes de pagament, incloses les principals targetes de crèdit, PayPal, BitPay i Paymentwall (que inclou UnionPay, Alipay, Mint i altres). Tingueu en compte que si decidiu pagar amb targeta de crèdit o PayPal, s’instal·larà automàticament un calendari de pagaments recurrent, però es pot cancel·lar fàcilment. Si pagueu mitjançant BitPay o Paymentwall, és un pagament únic. La garantia de devolució s’aplica a tots els tipus de pagament.

Pagament de prova gratuïta ExpressVPN.

  • Un cop enviat el pagament, haureu de rebre una finestra emergent de confirmació amb la vostra nova contrasenya. Podeu triar si voleu continuar amb aquesta contrasenya o crear-ne la vostra. També heu de rebre un correu electrònic amb les dades del vostre compte.

Contrasenya de prova gratuïta ExpressVPN.

  • Un cop hàgiu creat una contrasenya nova (si decidiu fer-ho), a la pantalla següent es mostrarà el vostre codi d’activació per utilitzar-lo en la configuració a Windows, MacOS, Linux i encaminadors..

Codi d'activació de prova gratuïta ExpressVPN.

  • Ara segueix les instruccions aplicables per configurar el programari al dispositiu. Si esteu a l’escriptori, la descàrrega adequada ha d’aparèixer automàticament. Si no, o per a altres dispositius, podeu trobar instruccions de configuració a la secció Assistència secció del lloc web.
  • Ara només queda gaudir de 30 dies de servei gratuït sense límits. ExpressVPN té una gran velocitat i mesures de seguretat més importants, de manera que podeu navegar, transmetre, descarregar, torrent i qualsevol altra cosa que vulgueu fer en línia..

Nota: La garantia té una durada exacta de 30 dies. Per exemple, si us subscriviu a les 13:00 del dia 1 de maig, haureu de sol·licitar el reembossament fins a les 13:00 fins al 31 de maig.

Cancel·la la teva subscripció

Si, un cop heu utilitzat el servei durant 30 dies o menys, decidiu que no voleu conservar-lo, és hora de tornar els vostres diners.

Això és ràpid i indolor, i podeu fer servir xat o correu electrònic en directe. Per a un xat en directe, només cal iniciar la conversa dient-los que voleu cancel·lar-lo i que esteu dins del termini de garantia de devolució de diners..

Sol·licitud de cancel·lació de prova gratuïta ExpressVPN

El representant pot demanar-vos si teniu informació sobre el servei. Aquesta és una manera justa de conèixer l’empresa si hi ha algun problema amb el seu producte, però no hauríeu de considerar-lo una pressió per mantenir la vostra subscripció. No heu de donar cap raó per cancel·lar-lo i simplement podeu reiterar que voleu cancel·lar-lo.

Sol·licitud de cancel·lació de prova gratuïta ExpressVPN

El representant hauria de confirmar llavors que s’ha cancel·lat la vostra subscripció i que el seu reemborsament està en marxa.

Devolució de prova gratuïta ExpressVPN.

Tingueu en compte que es poden processar diversos dies perquè es procedeixi a la tramitació del reemborsament i que es retornin els fons.

Garanties de devolució de diners VPN i proves gratuïtes

Una garantia de devolució pot ser una bona manera de provar un servei o utilitzar-lo gratuïtament. En teoria, és a dir. Malauradament, massa VPN donen a aquestes ofertes un nom dolent publicant garanties de devolució de diners atraure els clients, però no ho fan honor. Posem-ho bé, molts proveïdors sense escrúpols utilitzen la noció de garantia de devolució de diners per obtenir aquest pagament inicial i mantenir-lo. A continuació, es mostren alguns problemes en els quals s’ha tractat quan vam intentar obtenir un reembossament:

  • És difícil contactar amb el proveïdor. Molts no tenen un servei de xat en directe ni en tenen un, però són propensos a no treballar la majoria del temps. Penseu que contactar amb ells per correu electrònic seria el pas lògic, però alguns dificulten la informació de contacte i d’altres simplement responen als correus electrònics que sol·liciten la cancel·lació del compte i el reemborsament..
  • Les garanties només estan disponibles per a determinades formes de pagament. Moltes VPN ofereixen diversos mètodes de pagament i les devolucions es processen de manera diferent segons l’entitat que l’hagi processat. Aquesta és una exploració habitual per a un proveïdor VPN, ja que poden dir que el vostre mètode de pagament no estava inclòs en la garantia. Per descomptat, la informació relacionada amb aquestes restriccions no s’indica clarament en el moment del pagament, sinó que s’amaga en alguna lletra petita.
  • Superes un límit de recursos. Una altra cosa que es pot amagar en la lletra rara de lectura és un conjunt de restriccions a la quantitat de recursos que es poden utilitzar perquè la garantia sigui vàlida. Per exemple, si supereu el límit d’amplada de banda, això us podria fer que no es pogués reemborsar. De nou, poques vegades s’afirmen clarament aquestes coses quan us registreu al servei.

Per sort, com s’ha demostrat anteriorment, ExpressVPN no està interessat en aquestes tàctiques. En lloc d’això, la companyia s’adona que, complint la seva promesa, la gent tindrà més predisposició a tornar com a clients o a refer amics al servei..

Proves sense VPN

Pot ser que veieu una garantia de devolució i es resisteixen a enviar un pagament anticipat. I se’ns perdonarà això, sobretot perquè alguns proveïdors fan molt difícil recuperar aquests diners. Com a tal, una prova gratuïta, on no haureu de presentar cap informació de pagament, pot semblar molt temptadora.

No obstant això, també tenen els seus inconvenients, essent el principal període de prova curta. Amb només pocs dies per provar un servei, és realment difícil conèixer el que el proveïdor pot oferir. Si no consigueu deixar conscientment el temps per provar el servei, és probable que no tingueu prou temps per realitzar totes les tasques per les quals faríeu servir una VPN. A més, és probable que no tingueu l’oportunitat de provar-ho en diverses hores del dia o de la setmana, com en els moments àlgids quan els servidors poden experimentar càrregues més elevades, amb la qual cosa es poden reduir velocitats..

La durada típica de les proves lliures és d’un a set dies. Podeu veure una prova gratuïta de 14 dies en alguns casos, però normalment impliquen un servei molt limitat. Això ens porta al següent inconvenient. Molts proveïdors hi posen greus restriccions sobre el que es pot fer durant la prova gratuïta. Per exemple, és possible que es tinguin xapes de dades diàries, límits d’amplada de banda i només una petita selecció de servidors. Aquest últim és especialment útil si està provant el servei per veure si funciona amb un servei bloquejat per regió per al qual es requereix un servidor en una ubicació adequada.

És cert que alguns proveïdors de VPN encara ofereixen proves gratuïtes de servei complet, però cada cop són menys. Amb els que encara s’executen, cal tenir precaució, ja que alguns proveïdors tenen motius ombrívols per oferir una prova gratuïta sense límits. Proporcionen un servei de primer nivell durant aquest període i, un cop pagat, us trauran recursos deixant-vos connexions lentes i poc fiables.

Podem confirmar-ho La qualitat del servei estel·lar de ExpressVPN no perd durant o després del seu període de garantia de 30 dies.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me