Les millors VPN per veure ICI Tou.tv des de qualsevol lloc (fora de Canadà)

Millors VPN per veure ICI Tou.tv des de qualsevol lloc


Normalment, si intenteu veure ICI Tou.tv des de fora del Canadà, se us mostrarà l’error següent: “Conformément als drets de difusió, el flux de vídeo no està disponible actualment”. Més o menys traduït, això vol dir “D’acord amb els drets de difusió, aquest flux de vídeo actualment no està disponible.”Si veieu aquest missatge, és perquè ICI Tou.tv ha comprovat la vostra adreça IP i ha notat que no ve de Canadà. No us preocupeu, però, hi ha una manera senzilla de veure ICI Tou.tv des de qualsevol lloc.

Si us connecteu a un servidor VPN al Canadà, se us assignarà una adreça IP temporal canadenca. Després, ICI Tou.tv (i molts altres serveis de streaming) no podrà dir que realment es trobava en un altre lloc i us permetrà veure com si estigués al Canadà. Millor encara, les VPN xifren el trànsit, de manera que podreu utilitzar internet de forma segura, sense preocupar-vos que el vostre proveïdor de serveis d’Internet (ISP), l’empleador o el govern el controli..

No teniu temps de llegir la publicació completa? Cap problema: mireu a continuació els breus resums de les millors VPN per veure ICI Tou.tv a l’estranger.

Les millors VPN per veure ICI Tou.tv:

 1. ExpressVPN: La nostra millor elecció per emetre ICI Tou.tv fora del Canadà. Disposa de més de 3.000 servidors a 94 països, altes velocitats, seguretat de seguretat i privacitat de la millor qualitat i una excel·lent capacitat de desbloqueig.
 2. NordVPN: La millor opció pressupostària per veure ICI Tou.tv a l’estranger. NordVPN desbloqueja molts serveis tossuts, proporciona accés a més de 400 servidors canadencs ràpids i fiables i inclou nombroses funcions de seguretat avançades, cosa que facilita la seva vigilància.
 3. CyberGhost: Aquesta VPN té una forta capacitat de desbloqueig, funcions de seguretat preconfigurades i més de 200 servidors canadencs d’alta velocitat. Per tant, és una bona opció per a qualsevol persona que desitgi viure en directe l’ICI Tou.tv a l’estranger.
 4. IPVanish: Ofereix connexions ràpides i fiables, accés a més de 1.300 servidors de més de 60 països, funcions de seguretat avançades, una política sense registres i la possibilitat de desbloquejar ICI Tou.tv fora de Canadà..
 5. PrivateVPN: Ofereix velocitats superiors a la majoria, inclou funcions de seguretat i privacitat molt importants i desbloqueja algunes de les plataformes de reproducció més populars (inclosa ICI Tou.tv) a l’estranger.
 6. Taula de surf: Aquest servei té velocitats ràpides, una política sense registres, potents funcions de seguretat i sense límit de connexió. Desbloqueja nombrosos serveis bloquejats per regió, inclòs ICI Tou.tv a l’estranger.

Hi ha desenes de VPNs diferents per triar, i no sempre és fàcil dir quina és la millor per a una tasca determinada. Dit això, trobem que les millors VPN solen ser les més versàtils. És per això que, quan cerquem les millors VPN per a ICI Tou.tv, només hem considerat els serveis que compleixen tots els criteris a continuació:

 • Pot desbloquejar de forma fiable ICI Tou.tv i serveis similars de fora del Canadà
 • Proporciona connexions de velocitat i confiança constantment elevades
 • Utilitza fortes funcions de seguretat, incloent el xifrat efectivament poc gravable
 • Té aplicacions per a tots els sistemes operatius i dispositius principals
 • No registra cap informació d’identificació personal

6 millors VPN per veure ICI Tou.tv a l’estranger

Continua la informació sobre cadascuna de les millors VPN per a la transmissió de l’ICI Tou.tv a l’estranger:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020 es bloqueja ICI TOu.tvTestat jan 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN actualment compta amb més de 3.000 servidors en 94 països, inclòs el Canadà. Aquest servei compta amb una excel·lent capacitat de desbloqueig, de manera que podreu utilitzar no només ICI Tou.tv, sinó també plataformes com Netflix US i BBC iPlayer a l’estranger. A més, les altes velocitats, l’amplada de banda il·limitada i un límit de cinc connexions permeten transmetre la màxima qualitat possible a qualsevol dispositiu que prefereixi..

Les característiques de seguretat d’aquest servei inclouen el xifrat AES de 256 bits, la protecció contra filtracions DNS i IPv6 i un interruptor de matança que impedeix la transferència de dades quan la connexió cau inesperadament.. ExpressVPN no registra cap informació que us pugui identificar, però si voleu una capa addicional d’anonimat, podeu pagar amb Bitcoin. Si necessiteu ajuda, podeu contactar amb el servei d’atenció al client a través del xat en directe, 24 hores i 24 hores.

ExpressVPN té aplicacions per a MacOS, Windows, iOS, Android i Linux. Hi ha un firmware d’encaminadors personalitzat per facilitar-vos la protecció de tots els dispositius alhora.

Pros:

 • Excel·lents capacitats per desbloquejar contingut bloquejat amb geo
 • El millor en la seguretat i privacitat de la classe
 • Servidors canadencs d’alta velocitat i fiables
 • Paga de forma anònima amb Bitcoin

Contres:

 • La configuració avançada per als usuaris d’energia és una mica limitada

MILLOR VPN PER A ICI TOU.TV:ExpressVPN és la nostra millor opció per veure ICI Tou.tv a l’estranger. Proporciona velocitats constantment altes, es pren seriosament la vostra seguretat i desbloqueja una àmplia gamma de serveis georestringits a l’estranger. També hi ha una garantia de devolució de 30 dies sense cap risc.

Consulteu la nostra revisió completa ExpressVPN.

Oferta especial de Cupó ExpressVPN: obteniu 3 mesos addicionals DEAL FREEGETContribuït automàticament

2. NordVPN

NordVPNdesbloqueja ICI TOu.tvTestat el gener de 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN Té una gran xarxa, amb més de 5.000 en 60 països del món, al voltant de 460 dels quals es troben al Canadà. Els seus servidors d’alta velocitat garanteixen que pugueu transmetre el flux sense cap tipus d’amortització o retard perceptible, i a mesura que NordVPN desbloquei tots els serveis més tossuts, excepte els serveis més tossuts, podeu accedir a plataformes com ICI Tou.tv, Netflix, o fins i tot BBC iPlayer des de l’estranger..

Aquesta VPN manté les seves activitats privades en tot moment mitjançant el xifrat de 256 bits, un commutador de matriu específic per a aplicacions i la protecció contra filtracions de WebRTC, IPv6 i DNS. Les seves funcions més avançades inclouen el bloqueig d’anuncis automàtic i el rastreig de programari maliciós, així com servidors especialitzats per accedir a Tor mitjançant VPN o utilitzar dues VPN simultàniament. NordVPN no guarda cap registre, de manera que la vostra privacitat està garantida. Assistència basada en xat en viu està disponible les 24 hores del dia en cas de qualsevol problema.

NordVPN proporciona aplicacions de Linux, Windows, MacOS, iOS i Android i es pot configurar manualment per treballar amb encaminadors sense fil.

Pros:

 • Més de 400 servidors d’alta velocitat al Canadà
 • Desbloqueja els serveis de streaming de geo-bloquejat més populars
 • Permet la configuració de seguretat personalitzada
 • Política sense registres

Contres:

 • L’aplicació d’escriptori pot ser difícil d’utilitzar, necessita actualitzar-se

COST baix, alt rendiment: NordVPN, un servei assequible però versàtil, facilita la transmissió de la transmissió a Internet a l’interior ICI Tou.tv a l’estranger. Disposa de potents funcions de seguretat, més de 400 servidors al Canadà, velocitats ràpides i una capacitat de desbloqueig excepcional, a més d’una garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la ressenya completa del NordVPN.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

3. CyberGhost

Cyberghostdesbloqueja ICI TOu.tvTestat el gener de 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

CyberGhost proporciona accés a més de 3.900 servidors en 60 països i al voltant de 220 al Canadà. Les seves velocitats són consistents i prou ràpides per transmetre vídeo en viu en alta definició sense cap problema, la qual cosa és perfecte ja que CyberGhost desbloqueja una àmplia gamma de serveis populars, inclòs ICI Tou.tv. A més, es permeten fins a set connexions simultànies, de manera que podeu protegir tots els dispositius amb un sol compte.

Aquesta VPN és ideal per a usuaris novells ja que totes les seves funcions de seguretat estan configurades prèviament. Hi ha encriptació de 256 bits, protecció contra filtracions DNS i IPv6, i un interruptor de matança, a més de bloqueig d’anuncis, exploració de programari maliciós i protecció wifi automàtica. CyberGhost no registra cap informació identificable personalment però podeu registrar-vos gairebé de manera anònima amb Bitcoin i amb una adreça de correu electrònic desplegable. Aquest servei és especialment fàcil d’utilitzar, però l’assistència està disponible les 24 hores al llarg del xat en directe per si de cas.

Les aplicacions CyberGhost estan disponibles per a Windows, Android, MacOS i iOS. Aquest servei s’ha d’instal·lar manualment en sistemes Linux i encaminadors domèstics.

Pros:

 • 220+ servidors ràpids canadencs
 • Funcions de seguretat i privadesa sòlides activades de manera predeterminada
 • Desbloqueja serveis ICI Tou.tv i similars a l’estranger

Contres:

 • No és adequat per a aquells que necessiten control de funcions avançades

IDEAL PER A NOVETATS: CyberGhost proporciona grans velocitats, funcions de seguretat preconfigurades, aplicacions fàcils d’utilitzar i la possibilitat de desbloquejar ICI Tou.tv des de qualsevol lloc. Aquest servei ve amb una garantia de devolució de 45 dies al dia.

Doneu una ullada a la nostra revisió en profunditat de CyberGhost.

Cupó CyberGhost ESPECIAL ANY NOU: ESTALVEU el 80% en plans de 3 anys + 2 mesos Gratuït OFERT DESCOMPTE aplicat automàticament

4. IPVanish

IPVanishdesbloqueja ICI TOu.tvTestat el gener de 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish té prop de 1.300 servidors en més de 60 països, inclòs el Canadà. Ofereix connexions fiables, aplicacions lleugeres, capacitat de desbloqueig decent i un límit de deu connexions, de manera que és perfecte per a aquells que vulguin reproduir-se en diversos dispositius. A més, amb velocitats constantment altes, podreu veure l’ICI Tou.tv en directe sense interrupcions.

Aquest servei us manté segur en línia mitjançant xifratge de 256 bits, protecció DNS i fugides IPv6 i un interruptor de matança. Els usuaris conscients de la privadesa poden bloquejar el trànsit LAN completament i obusar el trànsit d’OpenVPN, oculta el fet que utilitzin una VPN del tot.. IPVanish és un proveïdor de registre zero de manera que no es poden rastrejar les vostres activitats. En cas que tingueu cap problema, podeu rebre el servei d’atenció al client les 24 hores del dia, a través del xat en viu.

Podeu descarregar aplicacions IPVanish per a Android, Windows, iOS i MacOS. Aquesta VPN funciona amb plataformes Linux i encaminadors d’internet encara que cal una instal·lació manual.

Pros:

 • Utilitzeu fins a deu dispositius alhora
 • Alta velocitat i una capacitat de desbloqueig digna
 • Política sense registres i fortes funcions de seguretat

Contres:

 • Lluita per desbloquejar plataformes de streaming més grans

VPN ràpida i fiable: IPVanish és una VPN lleugera amb un límit de deu connexions, funcions de seguretat avançades, una política sense registres i velocitats constantment elevades. Desbloqueja ICI Tou.tv a l’estranger i inclou una garantia de devolució de 7 dies.

Llegiu la nostra crítica completa d’IPVanish.

Cupó IPVanishSAVE 60% del pla anual DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

5. PrivateVPN

PrivateVPNdesbloqueja ICI TOu.tvTestat el gener de 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.PrivateVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

PrivateVPN pot ser que no tingui una xarxa tan gran com alguns de la nostra llista (aproximadament 150 servidors de 60 països), però proporciona velocitats més elevades. A més, aquesta VPN desbloqueja una àmplia gamma de plataformes geo-restringides com ICI Tou.tv, Netflix Canada i BBC iPlayer. PrivateVPN permet fins a sis connexions simultànies, de manera que podeu protegir tots els dispositius preferits alhora.

Les funcions de seguretat d’aquesta VPN inclouen el xifrat de 256 bits, un interruptor de matança (només per Windows) i la protecció contra DNS, WebRTC i fuites IPv6.. PrivateVPN no conserva cap registre, però podeu pagar amb Bitcoin per més anonimat si voleu. Necessitar ajuda? L’assistència al client està disponible a través de xat en directe de 15:00 a 13:00 PST cada dia i el personal és capaç de configurar la VPN de forma remota per a tu, amb el vostre permís.

PrivateVPN ofereix aplicacions per a MacOS, iOS, Windows i Android. Es pot instal·lar manualment en sistemes Linux i encaminadors de xarxa.

Pros:

 • Més ràpid que molts altres proveïdors
 • Proveïdor de registres zero
 • Pot desbloquejar els serveis de transmissió més populars

Contres:

 • El xat en directe no és tot el dia
 • Xarxa petita però creixent de servidors

STREAMING NO FUSS: PrivateVPN compta amb velocitats molt ràpides, seguretat segura i una política de registre zero. Millor encara, desbloqueja nombroses plataformes populars, inclosa ICI Tou.tv des de qualsevol lloc. Inclou una garantia de devolució de 30 dies.

Consulteu la revisió completa de PrivateVPN.

Oferta especial de Cupó PrivatVPN: estalvieu un 83% en el pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

6. Surfalls

VPN de SurfSharkdesbloqueja ICI TOu.tvTestat el gener de 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Surfshark.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

Taula de surf Té una xarxa de més de 800 servidors en 50 països, entre els quals hi ha Canadà. Aquest servei és una bona opció per a la transmissió en temps real, ja que proporciona velocitats i desbloqueig dignes d’algunes de les plataformes de streaming més populars, com Netflix US, Amazon Prime Video i, per descomptat, ICI Tou.tv. Surfshark no té cap límit de connexió, de manera que podeu protegir tots els dispositius que tingueu.

Aquest servei ofereix nombroses funcions de seguretat, incloent xifrat de 256 bits, protecció contra IPv6, DNS i filtracions de WebRTC, un interruptor de matança, una funcionalitat de túnel fraccionat, bloqueig d’anuncis i exploració de programari maliciós. Què hi ha més, Surfshark no registra cap informació identificable personalment de manera que no es podran revelar detalls de les vostres activitats, encara que ho sol·liciteu. L’assistència al client està disponible les 24 hores durant el xat en directe en cas de problemes.

Les aplicacions de superfície està disponible per a Windows, MacOS, Linux, Android i iOS. Aquest servei s’ha de configurar manualment per utilitzar-lo en routers sense fil.

Pros:

 • No hi ha límit en el nombre de dispositius connectats
 • Prou ràpid per streaming de TV en directe sense cap problema
 • Es pren molt intensament la privadesa i la seguretat

Contres:

 • Una xarxa de servidors relativament petita
 • Servidor lent ocasional

PROTEJEU CADA DISPOSITIU: Surfshark us permet veure ICI Tou.tv en línia des de qualsevol lloc. També ofereix velocitats raonables, un gran potencial de desbloqueig i potents funcions de seguretat, i, a més, no hi ha cap límit de connexió. Aquesta VPN ve amb una garantia de devolució de 30 dies.

Per obtenir més informació, feu un cop d’ull a la nostra revisió completa de Surfshark.

Oferta especial de Surfshark Cupón especial – estalvieu un 83% + 3 mesos DESCOMPTE FREEGETDescompte aplicat automàticament

Com desbloquejar ICI Tou.tv fora del Canadà amb una VPN

Mai abans vau utilitzar una VPN i no esteu segur de com començar? Seguiu els passos següents per desbloquejar ICI Tou.tv.

Aquí us mostrem com veure ICI Tou.tv des de fora del Canadà:

 1. Primer, registreu-vos a una de les VPN més amunt (recomanem especialment ExpressVPN).
 2. Baixeu i instal·leu l’aplicació VPN i, després, inicieu la sessió.
 3. Connecteu-vos a un dels servidors nord-americans de la vostra VPN.
 4. Podeu veure la majoria del contingut de ICI Tou.tv de forma gratuïta sense registrar-vos. Tanmateix, per veure contingut “addicional”, heu de pagar 6,99 dòlars CAD al mes. També cal que tingueu una targeta de crèdit o una subscripció a Telus canadenc.
 5. Finalment, prova de reproduir un vídeo a ICI Tou.tv. Hauria de començar gairebé a l’instant, però si no, podeu solucionar la majoria dels problemes esborrant la memòria cau i les cookies del navegador. Si el problema continua, proveu d’utilitzar un servidor diferent o poseu-vos en contacte amb l’equip d’assistència del vostre VPN per obtenir més ajuda.

Puc veure ICI Tou.tv a l’estranger amb una VPN gratuïta?

Les VPN gratuïtes tenen diversos inconvenients importants i en conseqüència, no els recomanem fer-los servir. Per començar, aquests serveis solen ser molt lents, ja que tenen més usuaris del que les seves xarxes poden suportar. Això fa que sigui especialment difícil la transmissió de dades, amb freqüents buffers, reproducció en picat o vídeos que no es carreguen en absolut. A més, les VPN gratuïtes sovint són bloquejades directament mitjançant serveis de streaming, de manera que no hi ha cap garantia de que no pugueu veure ICI Tou.tv en absolut..

La seguretat és un altre problema important. La investigació ha demostrat que un nombre important d’aplicacions VPN gratuïtes porten programari maliciós. A més, El 18% de les aplicacions enquestades no va utilitzar mai cap tipus de xifrat, i gairebé el 80% eren vulnerables a les fuites IPV6. Aquests problemes no es limiten a serveis poc coneguts, ja que, el 2015, es va atrapar Hola venent ample de banda d’usuaris inactius per ajudar a executar una botnet.

La millor manera de mantenir-se segur en línia és utilitzar una VPN de bona reputació amb una política de registre clara i clara per l’usuari i un historial de protecció de la privadesa..

Què puc veure a ICI Tou.tv?

ICI Tou.tv compta amb una col·lecció especialment important de drames i programes de televisió, molts dels quals són èxits internacionals amb àudio de doblatge francès. A continuació, trobareu alguns dels títols més populars d’aquest servei:

 1. Outlander: Cardo i Tartan (Outlander: Le chardon et le tartan)
 2. centre de l’Abadia
 3. Districte 31
 4. Les Magnifiques
 5. Sherlock
 6. Sobrenatural (Cognaturel)
 7. Bonsoir Bonsoir!
 8. Les Xefes!
 9. DanséeOeil Du Dragon
 10. Ricardo
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me