Les millors VPNs de Tailàndia per a un accés ràpid i segur a Internet

Millors VPN de Tailàndia


Les llibertats d’Internet han disminuït dràsticament a Tailàndia gràcies a una sèrie de lleis que censuren el contingut i augmenten els poders de vigilància de les autoritats locals. Per aquesta raó, us recomanem que utilitzeu una VPN mentre navegueu per Internet a Tailàndia. Short for Network Private Virtual, una VPN xifra tot el trànsit d’Internet que flueix cap al dispositiu i el dirigeix ​​a través d’un servidor fora de la ubicació actual..

És una eina útil per mantenir la privadesa i l’anonimat a Internet i fa que els hackers puguin espiar la vostra activitat, per exemple, si heu de connectar-vos a un hotspot wi-fi públic..

Una VPN també és una excel·lent elecció per als expatriats estrangers que viuen a Tailàndia, ja que els permet visualitzar contingut bloquejat de la seva terra mitjançant webs de streaming com BBC iPlayer, Netflix, Hulu, Amazon Prime, HBO, ESPN, Sky i molts altres serveis..

No hi ha temps per llegir tota la publicació? A continuació, hi trobareu la nostra llista dels millors VPN per a Tailàndia. Llegiu més endavant per conèixer com podeu utilitzar-los.

Millors VPNs per a Tailàndia:

 1. ExpressVPN Millor VPN integral a Tailàndia. Un proveïdor ràpid i segur amb grans capacitats de desbloqueig.
 2. CyberGhost Millor opció econòmica per a Tailàndia. Ideal per accedir a serveis de streaming. És ideal per obtenir adreces IP o tailandeses de gairebé qualsevol altre país.
 3. NordVPN Fortes credencials de privacitat i poden accedir a diversos canals de reproducció.
 4. VyprVPN Un servei VPN fiable que ofereix als usuaris accés a molts llocs web en streaming mitjançant una connexió altament segura.
 5. IPVanish Un servei VPN ràpid i segur que inclou una quota per a 10 connexions simultànies. Una elecció popular per als usuaris de torrenters i Kodi.

L’elecció d’una VPN de Tailàndia

Pot ser difícil decidir sobre un servei VPN de Tailàndia, ja que n’hi ha molts disponibles i no tots són del mateix calibre. Les nostres opcions per a la millor VPN de Tailàndia es basen en els següents factors:

 1. Velocitat i fiabilitat del servei
 2. Paràmetres de xifrat forts i funcions de seguretat addicionals
 3. No hi ha registres d’ús
 4. Desbloqueja contingut amb restriccions geològiques amb facilitat (Netflix, BBC, Amazon Prime, etc.)
 5. Àmplia selecció d’ubicacions de servidor, incloses algunes a Tailàndia
 6. Aplicacions per a Android i iOS

Millor VPN de Tailàndia

Aquí hi ha les nostres eleccions per a la millor VPN de Tailàndia:

1. ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020 Treballs a TailàndiaTestat gener 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN opera més de 3.000 servidors repartits per 94 països, incloent opcions a Tailàndia. Això vol dir que si sou un resident tailandès que viatja a l’estranger, podreu accedir a la televisió local, com ara Truevision. El servei defuig la guerra de Netflix contra VPNs sense trencar la suor. De la mateixa manera compatible amb Hulu i BBC iPlayer i suporta el torrent. L’assistència al client està disponible les 24 hores del dia a través del xat en directe si cal.

ExpressVPN no emmagatzema cap registre que us pugui identificar, com ara adreces IP reals. Utilitza protocols AES-CBC de 256 bits, així com autenticació HMAC i perfecte secret de transmissió. Hi ha inclòs un interruptor de matança per internet, anomenat “bloqueig de xarxa”, cosa que significa que congelarà tot el trànsit si la connexió cau, mantenint-lo segur. La seva protecció contra filtres DNS incorporada garanteix la privadesa total.

S’ofereix amplada de banda il·limitada, la qual cosa la converteix en una opció fantàstica per al torrenting i el fitxer P2P. Es pot canviar el servidor des de la seva àmplia gamma d’ubicacions de servidor. Són difícils de batre a l’hora de descarregar velocitats.

Hi ha aplicacions VPN mòbils tant per a Android com per a iOS, o bé podeu descarregar clients d’escriptori per a Windows, MacOS i Linux.

Pros:

 • Connexió ràpida i fiable
 • Forte seguretat
 • No guarda registres identificatius
 • Aplicacions fàcils d’utilitzar
 • Excel·lent per transmetre Netflix, Amazon Prime, BBC i altres serveis.

Contres:

 • Una mica més car que alguns rivals

MILLOR VPN DE TAILÀNIA: ExpressVPN és la nostra primera opció. Ofereix protocols de xifrat de qualitat militar, combinats amb un disseny agradable i velocitats de descàrrega ràpides. Funciona de manera instantània i fiable i és adequat per a principiants i usuaris avançats. Els plans inclouen una garantia de devolució de 30 dies sense quibbles, per tal de provar-la sense risc.

Aquí teniu la nostra revisió en profunditat de ExpressVPN.

Oferta especial de Cupó ExpressVPN: obteniu 3 mesos addicionals DEAL FREEGETContribuït automàticament

2. CyberGhost

CyberghostFunciona a TailàndiaTestat el gener del 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

CyberGhost Ofereix una interfície fàcil d’utilitzar i un servei ràpid i fiable. Disposa de més de 5.500 servidors en 89 països, inclosos 10 de Tailàndia. El servei funciona amb múltiples plataformes de streaming, incloses Netflix i BBC iPlayer.

Quan es tracta d’estàndards de xifratge, aquest proveïdor de serveis VPN fa servir alguns dels més difícils. Concretament, utilitza el xifrat AES de 256 bits al protocol OpenVPN de manera predeterminada juntament amb les claus RSA de 2.048 bits i l’autenticació MD5 HMAC. Es consideren estàndards de primer nivell. També hi ha una interruptor de matança a Internet inclòs, cosa que significa que el trànsit web s’aturarà si la connexió cau inesperadament. La protecció contra filtracions DNS està integrada i el servei no manté registres d’activitats en línia ni de dades d’usuari.

Podeu descarregar una aplicació VPN tant per a Android com per a iOS, i hi ha clients d’escriptori per a Windows i MacOS.

Pros:

 • Velocitats ràpides
 • No guarda registres
 • Aplicacions fàcils d’utilitzar

Contres:

 • No funciona a la Xina

MILLOR ELECCIÓ DEL PRESSUPOST: CyberGhost proporciona accés a gran quantitat de contingut georerestringit i el seu fàcil i fàcil ús de programari i aplicacions VPN són ideals per a principiants. Els plans inclouen una garantia de devolució de 45 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de CyberGhost.

Cupó CyberGhost ESPECIAL ANY NOU: ESTALVEU el 80% en plans de 3 anys + 2 mesos Gratuït OFERT DESCOMPTE aplicat automàticament

3. NordVPN

NordVPNFunciona a TailàndiaTestat el gener del 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN opera més de 5.600 servidors en 60 països, entre els quals set a Tailàndia que ofereixen una àmplia gamma d’ubicacions de servidors. Teniu opcions per connectar-vos en funció dels vostres requisits exactes, com ara privadesa estricta, reproducció de vídeos, anonimat, IP dedicada i molt més. El servei funciona amb molts proveïdors de serveis de streaming, inclosos Netflix, Hulu i BBC iPlayer sense cap problema.

Aquest és un altre proveïdor de serveis VPN amb un política sense registres, et permet navegar amb privadesa completa. Els estàndards de seguretat són els millors del negoci: NordVPN utilitza per defecte l’estàndard de xifrat del protocol AES de 256 bits i proporciona un interruptor de matança i una protecció contra filtres DNS..

Hi ha clients d’escriptori per a Windows i MacOS, i podeu descarregar aplicacions VPN mòbils per a iOS o Android.

Pros:

 • Ideal per desbloquejar
 • Molt segur
 • Enorme xarxa de servidors

Contres:

 • L’aplicació d’escriptori és una mica feixuga

VALOR I RENDIMENT: NordVPN ofereix una gran relació qualitat-preu, amb una gran xarxa de servidors, velocitats ràpides amb amplada de banda il·limitada i grans capacitats de desbloqueig. Aquest proveïdor ofereix una garantia de devolució de 30 dies.

Aquí teniu la nostra ressenya completa de NordVPN.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

4. VyprVPN

VyperVPNFunciona a TailàndiaTestat el gener del 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

VyprVPN compta amb més de 700 servidors en 64 països, incloent opcions a Tailàndia. Es pot desbloquejar el contingut activat Netflix, Hulu i BBC iPlayer dels EUA, i és un dels pocs serveis que és capaç d’evitar el gran tallafoc de la Xina.

El trànsit a Internet està garantit pel protocol OpenVPN, encriptació AES de 256 bits, claus RSA de 2.048 bits i autenticació SHA256. VyprVPN inclou de manera predeterminada un interruptor de matança per internet que significa que el trànsit a Internet s’aturarà temporalment si la connexió baixa. Tot i que en el passat VyprVPN era objecte de preocupacions sobre la privadesa, ha actualitzat la seva política i ja no registra adreces IP reals dels usuaris..

VyprVPN posseeix i gestiona centres de dades sencers, és a dir, controla tot el trànsit que circula pels seus servidors en diverses ubicacions del servidor. Això ajuda a protegir-se dels atacs i garanteix una connexió ràpida i estable.

Hi ha aplicacions per a Android, iOS, Windows i MacOS.

Pros:

 • Servidors a Tailàndia
 • Connexió ràpida i segura
 • Té els seus propis servidors

Contres:

 • No accepta bitcoin

SEGUR I PRIVAT: VyprVPN obté un bon punt de vista en la seguretat, la velocitat i la capacitat de transmissió en temps real, i val la pena una segona mirada. Més barat que altres opcions d’aquesta llista. Garantia de devolució de 30 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa de VyprVPN.

Cupó VyprVPNAvaluació del 81% del pla de 2 anys DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

5. IPVanish

IPVanishFunciona a TailàndiaTestat el gener del 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish els servidors estan optimitzats per a la seva rapidesa, estabilitat i seguretat, amb més de 1.300 distribuïts en més de 60 països. Malauradament, a Tailàndia no hi ha servidors per als usuaris que busquen accedir al contingut tailandès des de l’estranger. Tot i això, aquest proveïdor pot desbloquejar múltiples plataformes de streaming, inclosa la notòriament difícil BBC iPlayer.

Aquest és un dels pocs proveïdors de VPN que hi ha completament sense fitxers, de manera que no hi ha cap seguiment de les activitats en línia ni la retenció de dades de l’usuari.. Els protocols de xifrat són difícils. La companyia utilitza el xifrat de 256 bits del protocol OpenVPN de manera predeterminada, l’autenticació SHA512 i un intercanvi de claus de 2.048 bits DHE-RSA amb un secret de transmissió perfecte. IPVanish inclou un interruptor de matança per Internet, cosa que significa que el trànsit s’aturarà temporalment si la connexió cau del blau.

IPVanish és popular entre els usuaris de Kodi perquè els permet descarregar l’APK d’Android directament al seu dispositiu. La interfície també és remota per a dispositius Kodi que no tenen teclat i ratolí.

Hi ha aplicacions tant per a iOS com per a Android, i hi ha suport d’escriptori per a Windows i MacOS. Un bonus d’aquest proveïdor és que es permeten 10 connexions simultànies, a diferència de l’oferta típica de cinc.

Pros:

 • Permet 10 connexions alhora
 • Opera una xarxa de servidors ampla
 • No guarda registres

Contres:

 • No hi ha servidors tailandesos
 • No accepta Bitcoin
 • No funciona amb Netflix

RÀPID I SEGURET: IPVanish us ofereix una seguretat sòlida en un paquet ràpid. Lluitarà amb els serveis de reproducció populars i no funciona a la Xina. Garantia de devolució de 7 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa sobre IPVanish.

Cupó IPVanishSAVE 60% del pla anual DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

Haig d’utilitzar una VPN gratuïta?

Els usuaris que restin diner en efectiu o aquells que no creuen que valen la pena els VPN poden optar per un servei VPN gratuït. Hi ha molts disponibles i poden semblar opcions temptadores.

Tot i això, hi ha hagut diversos proveïdors VPN gratuïts va capturar la mineria i la venda de dades d’usuaris. Tot i que això no us passi, prepareu-vos per a descàrregues, acceleració d’ample de banda i una mala selecció de servidors. Els protocols de xifratge estan molt lluny de ser ideals, de manera que si utilitzeu una VPN gratuïta durant massa temps, corre el risc de ser exposada.

És important comprendre que aquests serveis no són organitzacions benèfiques. Busquen obtenir ingressos i ho faran per fer-vos el producte. La nostra recomanació és mantenir-se segur a Internet i toscar uns dòlars al mes en lloc de córrer un gran risc.

Com utilitzar una VPN a Tailàndia

Molts proveïdors de serveis de streaming, com Netflix, Hulu, BBC iPlayer i Amazon Prime Video es limiten georegularment o tot el contingut, de manera que només podeu accedir-hi en determinades ubicacions. Netflix donarà accés als usuaris a Tailàndia, però la biblioteca d’espectacles i pel·lícules serà molt diferent a la que obtindríeu als Estats Units, al Regne Unit o al Canadà.

Si utilitzeu una VPN per espatllar la vostra ubicació, podeu accedir al contingut com si estiguéssiu en un altre país. Per començar, amb una aplicació VPN és fàcil. Seguiu aquests senzills passos.

Aquí teniu la manera d’utilitzar una VPN a Tailàndia:

 1. Registreu-vos al proveïdor escollit (us recomanem ExpressVPN).
 2. Baixeu l’aplicació VPN adequada per al vostre dispositiu.
 3. Connecteu-vos a un servidor de la regió font d’emissió. Per exemple, per als EUA Netflix, no us heu connectat a un servidor VPN dels Estats Units.
 4. Desplaceu-vos al flux i hauríeu de tenir accés sense restriccions.

Tingueu en compte que si voleu agafar un streaming en directe, per exemple, un esdeveniment esportiu, el millor és provar la connexió abans d’hora. D’aquesta manera, tindreu temps per solucionar els problemes que puguin sorgir.

És possible accedir al porno a Tailàndia?

Tant la pornografia com el joc estan prohibits explícitament en virtut de la legislació tailandesa, amb el Ministeri de Tecnologies de la Informació i la Comunicació del país, especialment preocupat per bloquejar llocs web pornogràfics..

No hi ha hagut casos documentats de persones arrestades i empresonades per accedir al porno que coneixem. És possible utilitzar una VPN per accedir a aquest material des de Tailàndia. Recomanem, però, que els nostres lectors exerceixin precaució i investiguin les lleis tailandeses per entendre plenament el que estan introduint abans de decidir emprendre un curs d’acció..

Com veure Hulu des de Tailàndia

Quan visiteu Tailàndia, potser us molesta saber que no podeu accedir al vostre compte de Hulu. A continuació, trobareu la nostra guia pas a pas per desbloquejar la plataforma de reproducció des de qualsevol lloc del món.

Aquí teniu la manera de veure Hulu a Tailàndia:

 1. Registra’t amb una VPN que funciona a Tailàndia i desbloqueja Hulu. Recomanem ExpressVPN. Tot i això, CyberGhost i NordVPN són dues alternatives fiables.
 2. Baixeu i instal·leu l’aplicació VPN o l’extensió del navegador per al vostre dispositiu.
 3. Obriu l’aplicació VPN o l’extensió del navegador i connecteu-vos a un servidor dels EUA. Això us proporcionarà una adreça IP americana per veure Hulu a l’estranger.
 4. Aneu a Hulu i inicieu la sessió al vostre compte (també podeu registrar-vos en un compte, però necessitareu un mètode de pagament americà).
 5. Ara hauríeu de poder reproduir vídeos a Hulu. Si encara teniu cap restricció, proveu d’esborrar les cookies del navegador.

Com faig un blog anònim a Tailàndia?

La crítica a la família reial està durament prohibida en virtut de la llei tailandesa, el govern prenent una posició dura contra qualsevol persona que participi en debats, tant en línia com fora de línia. Els mitjans de comunicació com la BBC han tingut problemes en el passat i fins i tot Facebook és còmplice de censurar contingut en nom del govern tailandès.

Notables dissidents han estat arrestats per atrevir-se a parlar. Una manera de superar aquest problema és utilitzar una VPN per ajudar a mantenir la vostra privadesa. Per obtenir més informació, feu un cop d’ull a la nostra forma de blog guiar de forma anònima.

Tingueu en compte que això no s’ha de interpretar com a assessorament legal. A Comparitech no condonem la realització d’actes il·legals ni l’emmagatzematge de l’activitat mitjançant una VPN. Seguiu sempre vigilat i comprendreu què esteu fent abans de continuar. Si no esteu segurs, el millor és parlar amb un advocat que us pugui proporcionar orientació experta.

Quin és el futur d’Internet a Tailàndia??

Tailàndia és un punt de partida per a viatgers, expatriats, nòmades digitals i molt més. Tot i això, l’organisme d’advocacia Freedom House afirma de manera enfàtica que el paisatge cibernètic del país es classifica com a “no gratuït” amb la detenció de bloggers i el bloqueig de contingut com a principals preocupacions..

El 2016 va suposar la detenció d’usuaris de xarxes socials per publicacions polèmiques i dures sentències dictades als bloggers per coses com insultar el govern i els funcionaris públics. Una llei recentment induïda recomanava penes de deu anys de presó per a delictes vagos com “influir en els votants”, que s’utilitzava per silenciar la discussió en línia per als canvis constitucionals proposats. El 2017 va suposar l’inici d’una renovada campanya de censura a Internet.

La Freedom House assenyala que la història dels cops militars al país té alguna cosa a veure amb aquesta censura. Des del darrer cop d’estat, periodistes, acadèmics i altres activistes han estat objecte d’una vigilància més gran i centenars de persones han estat durament interrogades. El govern també ha intentat adquirir una tecnologia de vigilància sofisticada i ha intentat desenvolupar plans per a una única passarel·la nacional a Internet similar al gran tallafoc de la Xina..

La Fundació Electronic Frontier assenyala que els canvis a les lleis sobre cibercriminalitat a Tailàndia són ambigus, vagos i manquen de responsabilitat. Hi ha un intent real d’enaltir la llibertat d’expressió, especialment a les plataformes digitals i de controlar la societat tailandesa.

Per aquests motius, us recomanem que utilitzeu una VPN per navegar per la xarxa amb seguretat a Tailàndia.

“Thai Flag” d’Andy Wright amb llicència CC BY 2.0

Vegeu també:

Guia dels visitants sobre privadesa i seguretat en línia a Tailàndia

Com obtenir una adreça IP tailandesa

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me