Millor VPN per a empreses el 2020 i algunes a evitar

millor vpn per a empreses


Les empreses confien cada cop més a Internet per generar avantatges, mantenir perfils de xarxes socials i ajudar els empleats amb coses com la intel·ligència de la competència i la ràpida transferència de dades. Però no totes les corporacions es poden permetre la seguretat de la xarxa sofisticada i els equips dedicats a endur els intents de pirateria. Una VPN empresarial pot inquietar aquestes preocupacions en un grau considerable.

Breu per a la xarxa privada virtual, una VPN xifra i protegeix tot el trànsit web que flueix pel vostre dispositiu mitjançant l’encaminament d’un servidor intermediari. Això vol dir que és molt difícil que els pirates informàtics intentin obtenir dades confidencials. Atès que Microsoft va considerar que el cost mitjà de la vulneració de dades comercials era de 3,8 milions de dòlars, la seguretat és un gran problema.

Tant si es tracta d’una empresa com d’una petita empresa, les VPN ajuden a les empreses a protegir-se de la cibercriminalitat, a la vegada que donen compte d’altres casos d’ús com ara l’accés a wifi públic. Més informació sobre això més endavant en aquest article.

A continuació, detallem detalls sobre cadascun dels proveïdors, però en cas que només tingueu temps per fer una ullada ràpida, aquí teniu la nostra llista dels millors VPN per a empreses:

 1. Perímetre 81 La nostra opció # 1 per a negocis. Els servidors són capaços de connexions ràpides i estables que poden gestionar tot tipus de trànsit de xarxa. Forts estàndards de xifratge a tot arreu i permet 5 dispositius connectats simultàniament. Inclou garantia de devolució de 30 dies.
 2. Windscribe Opció de negoci de pressupost amb funcions de seguretat principals, aplicacions fàcils d’utilitzar i opció de facturació centralitzada. Bona documentació, però no té suport 24 hores al dia.
 3. NordVPN El popular proveïdor de baix cost també inclou plans comercials. Milers de servidors fiables que funcionen a tot el món.
 4. CyberGhost Servei de gran valor amb aplicacions segures fàcils d’instal·lar i començar. Alguns dels servidors més ràpids que hem provat.
 5. IPVanish Servidors ràpids amb connexions segures i fiables. Aplicacions amigables. Preferiria l’assistència 24 hores.
 6. ExpressVPN Àmplia xarxa de servidors ràpids. El xifrat de grau alt i fins i tot funciona a la Xina i als Emirats Àrabs Units. No és l’opció més barata d’aquesta llista.

La millor VPN per a empreses

Tot i que hi ha molts proveïdors per triar, no tots els serveis VPN són comparables. Les nostres millors opcions per a la millor VPN empresarial es classifiquen en els següents factors:

 1. Velocitat i estabilitat
 2. Protocols de xifrat fort
 3. Nombre de connexions simultànies
 4. Aplicacions per a Android, iOS, Windows i MacOS

Aquestes són les nostres millors opcions per a la millor VPN per a empreses:

1. Perímetre 81

SaferVPNGener 2020

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.safervpn.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

Perímetre 81 és Els de SaferVPN oferta comercial. Funcionen més de 400 servidors a 30 països. Això no està malament, però l’important a tenir en compte és que no hi ha cap ubicació a Amèrica Llatina ni un bon grapat a Àfrica i Orient Mitjà. Europa i Amèrica del Nord inclouen la majoria d’opcions de servidors, inclosos els servidors dedicats de “streaming” als Estats Units i el Regne Unit, que proporcionaran velocitats més ràpides..

Si us pregunteu per què SaferVPN ocupa la nostra llista com a millor VPN per a empreses, és perquè té un producte dedicat a VPN empresarial anomenat “VPN núvol avançat”. Això ofereix funcions com adreces IP estàtiques, servidors privats i gestió de membres de l’equip. Quan us registreu us adonareu que hi ha una garantia de devolució de 30 dies, que permet als gestors provar el servei i veure si compleix els requisits comercials. Els preus són de 10 dòlars per membre de l’equip al mes amb descomptes disponibles per als clients empresarials.

Una mica d’avantatge és el fet que aquest servei VPN registrarà registres detallats de metadades com ara l’adreça IP dels usuaris del servidor VPN que es connecten, el temps de connexió i desconnexió i la quantitat total de dades transferides..

No hi ha res dolent amb l’elecció dels estàndards de xifrat de la VPN Safer. El proveïdor desplega OpenVPN amb xifrat AES de 256 bits, claus RSA de 2.048 bits sense un secret de transmissió perfecte i autenticació SHA256. Es consideren de primer nivell, de manera que les vostres dades han de mantenir-se segures.

Els plans Premium permeten cinc connexions simultànies. Estem prou segurs que el producte dedicat a les empreses tingui una gamma més gran, però l’empresa no especifica quants exactament.

Les aplicacions estan disponibles tant per a iOS com per a Android, com per a programari d’escriptori per a Windows i MacOS.

Pros:

 • Opera en més de 700 servidors en 34 països
 • El proveïdor israelià opera fora de les lleis nord-americanes de retenció de dades
 • Podeu obtenir assistència en directe tot el dia
 • Per sobre de la mitjana de velocitat de transferència i baixada
 • No emmagatzema registres ni informació identificativa
 • Aplicacions per a totes les plataformes principals

Contres:

 • No és l’opció més barata d’aquesta llista

La millor opció VPN per a empreses: el perímetre 81 és la nostra primera opció. El “Advanced Cloud VPN” és una característica dedicada creada a mida per a l’ús empresarial. Una gran xarxa de servidors ràpids extremadament personalitzables. És adequat per a la majoria dels propòsits comercials i permet 5 connexions simultànies. Inclou una garantia de devolució de 30 dies perquè pugueu provar-la sense risc.

Llegiu la nostra ressenya completa de SaferVPN. Veure tots els plans comercials de SaferVPN.

Cupó SaferVPN- Desa un 80% del pla de 3 anys OFERTA DE DESCOMPTADecompte automàtic

2. Windscribe

Windscribe

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android

Lloc web: www.windscribe.com

Garantia de devolució de diners: 3 DIES

Windscribe té una oferta personalitzada específicament per a equips i empreses, de nom ScribeForce. Aquest és un servei de baix cost, ideal per a empresaris amb un pressupost. El pla us ofereix totes les funcions d’un pla Windscribe Pro que inclou accés a més de 600 servidors en més de 50 països. També teniu facturació centralitzada i un plafó del qual podeu configurar i gestionar tot l’equip.

Windscribe ofereix velocitats ràpides i seguretat més actual. Utilitza xifratge de 256 bits amb un secret perfecte, un interruptor de matança i protecció contra DNS, IPv6 i WebRTC. Una nova funció bloqueja els anuncis i el programari maliciós a tots els dispositius. El servei no registra cap informació que us pugui identificar.

Les aplicacions estan disponibles per a Windows, MacOS, iOS i Android. Actualment, es poden connectar un nombre il·limitat de dispositius segons cada pla.

Pros:

 • L’app té un tallafoc natiu que bloqueja tot el trànsit que no sigui VPN per evitar filtracions de dades
 • Opció de pressupost de baix cost per a empreses
 • Bloqueja els anuncis i el malware en tots els dispositius
 • Funciona a la Xina
 • Velocitats ràpides del servidor i connexions fiables

Contres:

 • Cap veritable xat en viu frustrarà alguns usuaris

MILLOR VPN DE NEGOCI PRESSUPOST: Windscribe té bones velocitats. Sòlid per a ús empresarial. No emmagatzema registres i utilitza tècniques de tunelatge per a una bona seguretat i privacitat. Falta assistència real 24 hores / 7. Garantia de devolució de 3 dies.

Fes una ullada a la nostra ressenya completa de Windscribe.

3. NordVPN

NordVPN

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.NordVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

NordVPN gaudeix d’una reputació estel·lar en el negoci de VPN, ja que fa més d’una dècada que hi ha al voltant i ofereix un producte ben dissenyat.

Hi ha més de 5.100 servidors per triar entre 60 països. Europa i Amèrica del Nord ocupen el gruix més gran, però hi ha algunes opcions a Àfrica, Àsia i una parella a Amèrica Llatina..

La companyia ofereix servidors optimitzats per a coses com anti-DDoS, doble VPN i IP dedicada, que garanteixen un xifrat fort, privadesa estricta i una ràpida transferència de dades.

NordVPN també té un producte empresarial especialitzat. Inclou aspectes com servidors VPN dedicats per a les corporacions, un gestor de comptes personals i atenció al client 24 hores. Les subscripcions premium permeten sis connexions simultànies, però la xifra és probablement superior al pla d’empresa.

A diferència de SaferVPN, Nord no conserva cap metadada. Per tant, no hi ha dades sobre sessions d’usuaris, trànsit o marques de temps. Hi ha hagut algunes peticions oficials per transmetre dades en el passat, però no hi havia res en servidors de l’empresa que poguessin complir la sol·licitud.

NordVPN xifra el trànsit d’internet mitjançant el protocol AES de 256 bits per defecte i utilitza claus SSL de 2.048 bits. La protecció contra filtracions DNS està habilitada. Hi ha assistència per a Windows, MacOS, iOS i Android.

Pros:

 • Connexions ràpides i fiables
 • Encriptació de grau militar de 256 bits per obtenir una gran privacitat
 • Política estricta de sense registres ideal per a usuaris conscients de la privadesa
 • Amplada de banda il·limitada i cap limitació de dades
 • Aplicacions per a Windows, MacOS, iOS, Linux i Android

Contres:

 • L’aplicació d’escriptori pot aprofitar-s’hi

VPN GRAN COST baix: NordVPN ofereix un gran valor. Un concursant real en totes les categories, té unes característiques de seguretat fortes i permet utilitzar fins a 6 dispositius simultàniament des d’un compte. Inclou garantia de devolució de 30 dies.

Aquí teniu la nostra ressenya completa de NordVPN.

NordVPN CupónAvaluació del 70% del pla de 3 anys DESCOMPTA DE DESCOMPTE aplicat automàticament

4. CyberGhost

Cyberghost

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.Cyberghost.com

Garantia de devolució de diners: 45 DIES

No hi ha cap opció dedicada a la VPN empresarial disponible a la seu de Romania CyberGhost. Però converteix la millor VPN per a la llista de negocis a causa de la seva assequibilitat i el nombre de connexions simultànies en comptes de pagament.

Aquest proveïdor ha estat afegint nous servidors a un ritme frenètic. Actualment, hi ha uns 3.800 servidors repartits per 60 països, però esperem que això continuï avançant a mitjà termini. El benefici addicional per a les empreses és que té una política interna de no emmagatzemar cap registre de dades, de manera que el contingut de les comunicacions hauria de romandre ocult, fins i tot dels administradors del sistema de l’empresa. Hi ha aplicacions tant per a Android com per a iOS, així com assistència d’escriptori per a Windows i MacOS. Un compte únic permet cinc connexions simultànies.

Aquest servei VPN utilitza de forma predeterminada el xifrat AES de 256 bits del protocol OpenVPN juntament amb les claus RSA de 2.048 bits i l’autenticació MD5 HMAC. També hi ha un interruptor de matança per Internet que significa que el trànsit web s’aturarà si la connexió cau inesperadament.

Set dispositius es poden connectar alhora amb un compte.

Pros:

 • Alguns dels servidors més ràpids que hem provat
 • Mata activar totes les aplicacions i no guarda registres
 • Proveïdor de pressupost que no comprometi la seguretat i la privadesa
 • Les aplicacions són fàcils d’instal·lar i d’utilitzar

Contres:

 • No és adequat per a aquells que necessiten control de funcions avançades
 • No desbloqueja tots els llocs de transmissió principals

ELECCIÓ DE COMENÇADORS: CyberGhost és fàcil d’utilitzar. Bona privacitat amb zero registres i protecció contra filtres DNS. Desbloqueja les plataformes de reproducció populars i serveis restringits. Garantia de devolució de 45 dies.

Aquí teniu la nostra ressenya completa de CyberGhost.

Cupó CyberGhost ESPECIAL ANY NOU: ESTALVEU el 80% en plans de 3 anys + 2 mesos Gratuït OFERT DESCOMPTE aplicat automàticament

5. IPVanish

IPVanish

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.IPVanish.com

Garantia de devolució de diners: 7 DIES

IPVanish continua en la línia de tenir una política de registre zero. Combina això amb protocols de xifrat rígid i un enfocament en velocitats ràpides per oferir un producte robust en general.

Actualment, hi ha més de 1.300 servidors repartits arreu del món amb una selecció decent a cada continent. Els estàndards de xifratge són igualment impressionants. IPVanish utilitza el xifrat de 256 bits del protocol OpenVPN de manera predeterminada, l’autenticació SHA512 i un intercanvi de claus DHE-RSA de 2.048 bits amb un secret perfecte perfecte. A tots els clients hi ha un commutador per matar Internet.

Hi ha aplicacions per a iOS i Android, així com programes d’escriptori per a Windows i MacOS. Un compte permet cinc connexions simultànies.

Pros:

 • Velocitats impressionants i connexions fiables
 • Es pot cercar una base de coneixement bastant completa al lloc web de l’empresa
 • La protecció contra filtracions DNS i IPv6, l’ofuscació del trànsit i un interruptor de matança estan integrats

Contres:

 • Mireu a un altre lloc si heu d’utilitzar aplicacions a la Xina
 • No ofereix cap extensió del navegador

RÀPID I FIABLE: IPVanish té una gran xarxa de servidors. La xarxa no controlada aconsegueix bones velocitats. Fortes funcions de seguretat i privacitat. Podria fer-se amb tenir una atenció en directe al client. Garantia de devolució de 7 dies.

Llegiu la nostra ressenya completa sobre IPVanish.

Cupó IPVanishSAVE 60% del pla anual DESCOMPTE DE DESCOMPTE aplicat automàticament

6. ExpressVPN

ExpressVPN

Aplicacions disponibles:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

ExpressVPN compta amb més de 1.500 ubicacions de servidors repartits per 94 països, la qual cosa significa que és una bona elecció per als empleats que poden viatjar freqüentment o treballar a distància. La selecció més gran es troba a Europa, Amèrica del Nord i Àsia-Pacífic amb un nombre menor a Àfrica i Orient Mitjà.

El servei VPN és un dels preferits fermes entre els usuaris, ja que ofereix velocitats ràpides i un xifrat de qualitat militar. Els usuaris conscients de la privadesa estaran contents que ExpressVPN no emmagatzemi cap registre de trànsit. L’únic minúscul de retenció de metadades es refereix a la data (no a l’hora) de la connexió, l’elecció de la ubicació del servidor i l’amplada de banda total utilitzada.

Ajuda que la seu de ExpressVPN es troba a les Illes Verges Britàniques i, per tant, no ha de complir amb cap legislació obligatòria sobre la conservació de dades. Això vol dir que també està fora de la jurisdicció de les agències governamentals occidentals.

Els estàndards de xifratge són estrictes. El proveïdor utilitza AES-CBC de 256 bits com a protocol de xifrat predeterminat, tant com autenticació HMAC com perfecte secret de transmissió. Hi ha inclòs un interruptor de matança per internet que la companyia denomina “bloqueig de xarxa”..

No és gaire generós quan es tracta de connexions simultànies, però es permet un màxim de tres dispositius en un mateix pla.

Les aplicacions estan disponibles tant per a iOS com per a Android, com per a programari d’escriptori per a Windows, MacOS i Linux.

Pros:

 • Altes velocitats de descàrrega i reproducció de vídeos
 • Privacitat i seguretat sòlids
 • Excel·lents capacitats per desbloquejar contingut bloquejat amb geo

Contres:

 • Només permet 3 connexions simultànies
 • Una mica més car que algunes altres opcions
 • Els usuaris potents poden trobar limitades les opcions avançades

GRAN TOT-ROND: ExpressVPN és propi. Una elecció ràpida i fiable que desbloqueja amb confiança els llocs més restringits. Característiques de privadesa excel·lents i no guarda registres. Una de les poques VPN que treballa a la Xina i els Emirats Àrabs Units. Si necessiteu més de 3 connexions simultànies, busqueu més amunt aquesta llista. Garantia de devolució de 30 dies.

Aquí teniu la nostra revisió en profunditat de ExpressVPN.

Oferta especial de Cupó ExpressVPN: obteniu 3 mesos addicionals DEAL FREEGETContribuït automàticament

Haig d’utilitzar una VPN empresarial gratuïta?

Un servei de VPN gratuït sembla una opció atractiva per a les empreses que busquen retallar les despeses i evitar les despeses innecessàries. Però hem d’advertir-vos que aquest procés comporta un grau important de risc.

Les VPN gratuïtes no tindran grans xarxes de servidors repartides arreu del món, estrictes estàndards de xifrat ni connexions ràpides que són bàsiques amb opcions de pagament. El xifrat feble significa que la vostra empresa pot ser susceptible d’un intent de pirateria i d’una amenaça real de pèrdua de dades. Les velocitats lentes produiran temps d’espera més llargs per a transferències de fitxers o connexions a servidors de l’empresa remota.

En alguns casos, els serveis VPN gratuïts també han inserit de forma contundent les galetes de seguiment, han minat les dades dels usuaris i les han venut als anunciants per obtenir beneficis. Estem bastant segurs que no voldríeu que això passés als empleats, és per això que pensem que és del vostre interès saltar-los.

Algunes VPNs que cal evitar

Quan opteu per una VPN empresarial, voldríeu pensar que el proveïdor farà tot el possible per salvaguardar les dades i protegir la vostra empresa contra amenaces externes. Els proveïdors de VPN tenen la responsabilitat moral de complir els seus costos. Però no totes les empreses consideren benvolgut aquest principi: creiem que s’ha d’abstenir d’utilitzar-les.

1. HolaVPN

Hola, amb base a Israel, que gestionava una extensió VPN gratuïta entre peer-to-peer per Chrome, va tenir una base d’usuaris de gairebé 50 milions. Malauradament, va desplegar les màquines on es va instal·lar com a peons en un exèrcit de botnet massiu.

Una part de l’amplada de banda individual dels usuaris de Hola es va utilitzar per implicar-se en atacs com la denegació de servei distribuïda (DDoS), la promoció de contingut pirata i la distribució de pornografia. I això sense cap consentiment de l’usuari.

2. Escut Hotspot

Al juliol, el proveïdor de VPN gratuït Hotspot Shield va ser acusat de comportaments poc ètics, com ara la mineria de dades dels usuaris i la venda a tercers anunciants..

La mateixa queixa va afegir que Hotspot Shield també va segrestar legítimes sol·licituds HTTP mitjançant la redirecció del trànsit de comerç electrònic cap a dominis associats on l’empresa es trobava obtinguda per obtenir beneficis si passava una venda..

És important tenir en compte que es tracta només d’al·legacions en aquest moment i encara no s’han provat a un tribunal judicial. Però pensem que haureu d’independitzar-vos d’utilitzar Hotspot Shield fins que l’empresa sigui capaç de demostrar la seva innocència.

3. PureVPN

Segons els mitjans de comunicació, el conegut proveïdor de VPN pagada PureVPN va col·laborar amb el FBI per identificar el resident de Massachusetts, Lin Lin, que es creu que perseguia una dona de 24 anys sense nom.

Presumptament, Ryan havia utilitzat PureVPN per cobrir les seves pistes mentre intentava fer xantatge a la dona. El FBI va anar a parar a PureVPN després de presentar una denúncia.

Per la seva banda, PureVPN insisteix que no va registrar el contingut de les comunicacions de Ryan mentre estava connectat als seus servidors, però l’empresa es va vantar d’una política de “sense registres” abans d’aquest episodi..

Quins factors he de considerar abans d’optar per una VPN empresarial?

Internet ha ajudat a trencar les barreres a la comunicació, a acostar les persones i a democratitzar l’accés a la informació. Les empreses ja no es limiten al talent disponible a la seva ciutat: poden recórrer els empleats al món i utilitzar treballadors remots per escalar.

Ara es mantenen aquestes tendències. Actualment, es calcula que al voltant d’un 2,8 per cent de la mà d’obra mundial treballa ara des de casa. La xifra representa un augment del 105% des del 2005.

Per a les empreses que contracten treballadors remots, és fonamental que les seves dades siguin protegides i xifrades. Això el fa allunyar-se de qualsevol entitat malintencionada que pugui intentar insultar. Una VPN ajudarà a mitigar aquests riscos considerablement.

Al mateix temps, els empleats viatgen per reunions fora de lloc, visites de vendes i altres necessitats empresarials. Pot ser que es connectin a wifi públic a cafeteries, centres comercials, hotels o cafeteries. Aquestes xarxes no es consideren increïblement segures. Centenars de persones estan connectades en un moment donat, representant un perill per a la seguretat.

Llegiu la nostra guia sobre com navegar per xarxes wifi públiques de forma segura i segura.

Un altre factor a considerar és l’amenaça creixent de ciberdelinqüència, específicament l’espionatge corporatiu. Les maneres més habituals d’aconseguir-ho són el robatori de targeta de correu electrònic i de crèdit amb pirates informàtics desitjats d’orientar els enllaços més febles de la cadena. Es tracta principalment d’empleats que utilitzen els seus telèfons personals per a tasques empresarials, així com d’altres dispositius no segurs connectats a la xarxa.

El 2014, més de 16 milions de dispositius mòbils a tot el món van ser infectats per programari maliciós segons els Labs Security Labs d’Alcatel-Lucent. Les empreses van perdre més de 400 mil milions de dòlars EUA en ciberdelinqüència el mateix any. Un mètode rutinari és que els pirates informàtics intentin orientar els telèfons intel·ligents com una forma d’entrada al sistema. Des d’allà, poden trencar els tallafocs i dur a terme atacs de denegació del servei per robar dades.

No només les grans empreses que es veuen atacades i les petites empreses també senten aquest impacte. Un informe de Malwarebytes ransomware va revelar descobriments que el 22% de les petites empreses afectades per atacs de ransomware realment van haver de suspendre les operacions immediatament..

En un escenari així, té un sentit perfecte tossir uns dòlars cada mes per assegurar el vostre negoci. Sempre que els vostres empleats tinguin instal·lades aplicacions VPN als seus portàtils i telèfons, podreu dormir més fàcilment a la nit.

“Negoci” de Dmitry Ilyinov amb llicència CC BY 2.0

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map