Netflix està bloquejat per Uflix i no funciona. Proveu aquesta solució

Logotip UFlix granUFlix, un servei DNS intel·ligent creat per desbloquejar llocs web de vídeo en streaming i el seu contingut geogràficament restringit, va anunciar la setmana passada que va renunciar a intentar desbloquejar Netflix dels Estats Units. UFlix era un popular servei de proxy DNS a Austràlia, on els subscriptors de Netflix sovint ho utilitzaven per accedir a la cartera més gran d’espectacles disponibles als Estats Units. La companyia deixarà de ser compatible amb Netflix com a canal desbloquejat, va anunciar en una publicació al bloc:


“Malauradament, cada cop que configurem una nova xarxa o trobem una solució solucionada, es bloqueja en poques hores. Durant els darrers 7 mesos hem dedicat una gran quantitat de temps, diners i energia a mantenir Netflix desbloquejat. Normalment hem estat en funcionament al cap d’un parell d’hores de cada prohibició. Tot i això, això ha minvat molt els nostres recursos i el nostre temps.

UFlix està bloquejat per Netflix de manera indefinida. Si bé agitava la bandera blanca de la rendició, com també tenen molts altres serveis similars, els Netflix nord-americans encara es poden desbloquejar des de l’estranger.

UFlix no funciona amb Netflix? Proveu una VPN

UFlix és un proveïdor de proxy DNS intel·ligent, no un proveïdor de VPN, tal com han indicat incorrectament altres punts de comunicació. El problema d’aquest tipus de serveis és que són extremadament fàcils per a una empresa com Netflix localitzar i posteriorment bloquejar. El caràcter obvi dels proxies DNS intel·ligents és el que va prohibir UFlix.

En canvi, diversos proveïdors de VPN encara poden ignorar el tallafoc de Netflix. Moltes d’elles també s’han bloquejat, per descomptat. Però uns quants recursos han utilitzat tecnologies especials d’ofuscació que impedeixen que Netflix tanqui. La nostra recomanació principal és ExpressVPN, que manté de forma constant dos o tres servidors nord-americans a la seva xarxa que permeten als clients mirar Netflix des de fora dels EUA..

No direm quins servidors VPN han d’utilitzar per no cridar l’atenció indeguda sobre ells. Tot el que heu de fer és contactar amb el servei d’atenció al client en directe de ExpressVPN al seu lloc web i preguntar-vos quins servidors treballen amb Netflix dels EUA. Us demanaran el vostre correu electrònic i alguna altra informació que no identifiqui per confirmar-vos que sou un client i no un shill per a Netflix, i us diran després a quins servidors us heu de connectar.

xat en viu 1 expressvpn
xat en viu expressvpn 2

Amb una ubicació VPN de mà a mà, seleccioneu-la a l’aplicació i feu clic a Connecta. Un cop l’aplicació digui “Connectat”, actualitzeu Netflix i mireu com si estiguéssiu als Estats Units.

Tot això hi ha! Els serveis VPN reputables han mostrat molta més fortalesa que els serveis DNS intel·ligents a l’hora de bloquejar Netflix. No només són millors per desbloquejar contingut, sinó que també són més segurs, ja que tot el trànsit a Internet d’un dispositiu connectat està xifrat..

ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020

Aplicacions disponibles:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

MILLOR UFLIX ALTERNATIVA: ExpressVPN és la nostra primera opció. Una opció ràpida i fiable que desbloqueja tots els serveis de streaming principals inclosos Netflix, Hulu, HBO i Amazon Prime. Característiques de privadesa excel·lents i no guarda registres. Proveu-lo sense risc amb la garantia de devolució de 30 dies.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me