S’ha produït un error del servidor intermediari de Netflix unlocator? Unlocator no funciona amb Netflix, prova aquesta alternativa

unlocator netflix bloquejat
Hem confirmat que el servei de proxy intel·ligent DNS Unlocator no funciona amb Netflix a partir del temps de premsa. Unlocator és l’última versió de serveis de proxy DNS de Netflix que es desterra. Els usuaris no locals que intentin veure Netflix seran rebuts amb un error de proxy.


No obstant això, la prohibició de Unlocator Netflix no suposa necessàriament el final dels temps per als usuaris de Netflix residents a l’estranger. Diversos proveïdors de DNS i VPN intel·ligents continuen estant en negoci, tot i que els recomanem amb anterioritat als primers. El motiu és que els servidors DNS són molt fàcils de bloquejar Netflix, mentre que les VPN poden emprendre accions més sofisticades per evadir l’error del proxy..

A més d’això, les VPN xifren les connexions mentre que els representants DNS deixen el trànsit sense xifrar. Això fa que les VPN siguin molt més privades, amagant l’activitat web de l’usuari als proveïdors de serveis d’internet, els pirates informàtics i les autoritats legals. Les VPN són legals al 100% a la majoria de països.

Alternatives Netflix unlocator

La nostra millor recomanació VPN per veure Netflix és ExpressVPN ja que ha funcionat constantment durant les nostres proves. Després de registrar-vos i configurar-lo, només cal que feu clic al xat d’atenció al client en directe al lloc web de ExpressVPN i pregunteu quins servidors funcionen actualment amb Netflix. No tots els servidors són compatibles amb Netflix, però ExpressVPN té almenys un parell de funcionaments.

ExpressVPN

ExpressVPNGener 2020

Aplicacions disponibles:

  • PC
  • Mac
  • IOS
  • Android
  • Linux

Lloc web: www.ExpressVPN.com

Garantia de devolució de diners: 30 DIES

Podeu llegir la nostra llista completa de proveïdors de VPN i DNS que funcionen amb Netflix aquí.

MILLOR VPN ALTERNATIVA PER UNLOCATOR: ExpressVPN és la nostra opció # 1. Una opció ràpida i fiable que desbloqueja tots els serveis de streaming principals inclosos Netflix, Hulu i Amazon Prime. Característiques de seguretat i privadesa excel·lents i no guarda registres. Proveu-lo sense risc amb la garantia de devolució de 30 dies.

Si utilitzeu l’aplicació Netflix en una consola de jocs, un dispositiu mòbil o un quadre de configuració (per exemple, Roku, Apple TV), en contraposició a veure Netflix en un navegador d’internet, és possible que hàgiu de configurar la VPN al router wifi. L’aplicació Netflix obligarà el vostre dispositiu a utilitzar els servidors DNS del vostre ISP, mentre que la versió del navegador no. En fer-ho, Netflix pot filtrar els usuaris la ubicació DNS que no coincideix amb la seva adreça IP.

La majoria dels routers wifi utilitzen el firmware DD-WRT o Tomato. ExpressVPN té instruccions per configurar OpenVPN en routers DD-WRT aquí i enrutadors de tomàquet aquí, juntament amb algunes altres configuracions.

No deixeu que l’error del proxy de Unlocator Netflix us impedeixi veure els vostres programes preferits. Apagueu ara per una VPN fiable!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me