PrivateVPN Review 2020 – Estalvieu un 83% en aquesta VPN ràpida i segura

PrivateVPN és un proveïdor de VPN relativament petit amb base sueca. Amb només uns 100 servidors en funcionament, afirma ser la millor VPN per a streaming, privadesa i seguretat. Amb Netflix es redueix a les VPN, la reclamació de transmissió és forta, però PrivateVPN té la confiança suficient per oferir una garantia completa de devolució de 30 dies a tots els paquets. Això és superior a moltes altres VPN del mercat i competeix amb proveïdors més valorats com ExpressVPN.


Tot i que els seus nombres de servidor són petits, sembla que estan ben posicionats. I aquest proveïdor és important per altres maneres, incloent oferir múltiples opcions de xifrat per adaptar-se a les vostres necessitats específiques. Anem a veure com s’atura!

Característiques i preus

Descompte de lector: PrivateVPN està oferint actualment als nostres lectors un 83% de descompte, inclòs 12 mesos de franc. Podeu accedir durant 24 mesos a 1,89 dòlars, convertint-lo en un dels VPN més barats del mercat.

De forma alternativa, podeu optar per termes més curts de tres mesos a 4,50 dòlars (GBP 3,32 GBP) al mes o un mes a 7,12 dòlars (5,25 GBP £) al mes. En tots aquests paquets s’ofereix una garantia de devolució de 30 dies. Si encara no voleu participar amb les dades de pagament, també ho podeu fer prova-ho gratuïtament durant 24 hores; Podeu trobar els detalls complets de la prova gratuïta aquí.

Preu de PrivateVPN

Sense el nostre descompte per a lectors, els plans tenen un preu mitjà, que oscil·la entre 3,88 dòlars (2,87 GBP £) al mes per un pla anual i 7,67 dòlars (5,66 GBP) al mes per un pla mensual. Aquests preus cobreix fins a sis dispositius, mentre que molts altres proveïdors només permeten cinc o menys amb paquets estàndard.

El pagament es pot fer mitjançant la majoria de targetes de crèdit principals, PayPal o bitcoin. PrivateVPN també ofereix un esquema de derivació pel qual es poden guanyar punts (intercanviables per crèdit) quan aconsegueixi que altres persones es registrin.

Les aplicacions estan disponibles per a Windows, MacOS, iOS i Android. També hi ha instruccions per connectar-se mitjançant Linux, Amazon Fire TV i OpenELEC Kodi. Si voleu protegir contínuament tots els dispositius de casa vostra, fins i tot podeu instal·lar PrivateVPN a nivell d’encaminador.

Igual que molts altres proveïdors de VPN, PrivateVPN proporciona protecció contra fuites IPv6, protecció contra filtracions DNS i un interruptor de matança integrat. Una característica destacada amb aquesta VPN que no veus sovint és que podeu triar el vostre protocol en funció de com i on voleu utilitzar-lo. Per exemple, si voleu connectar-vos a la Xina, podeu optar pel protocol L2TP, ja que altres opcions probablement estaran bloquejades pel tallafoc de la Xina..

Si us pregunteu torrent, PrivateVPN afirma en la seva pàgina de preguntes freqüents que ho és permet P2P i recomana utilitzar els servidors de Suècia per a aquest propòsit. Ofereix un ús i una amplada de banda il·limitats, de manera que tampoc us haureu de preocupar per aquest aspecte. Si afegeix tot això a les seves capacitats de transmissió, aquest proveïdor demostra que és realment sòlid.

Configuració i interfície

El lloc web PrivateVPN inclou una guia d’instal·lació pas a pas completa (incloses les descàrregues i captures de pantalla) per a cada configuració que ofereix. Simplement entra al directori Guia d’instal·lació pestanya i escolliu el vostre sistema operatiu i protocol. A continuació, seguiu els passos per descarregar i instal·lar la VPN al dispositiu.

Als efectes d’aquesta revisió, utilitzarem la norma APP PrivateVPN configuració amb Windows 10 i iOS.

Escriptori

Un cop hàgiu descarregat i instal·lat la VPN, se us demanarà que reinicieu l’ordinador. Aleshores, podeu buscar i executar l’aplicació, que us demanarà que introduïu les dades d’inici de sessió. Un cop executat, serà accessible des de la barra de tasques o de la safata.

La interfície en sí és molt senzilla, amb poques opcions. La pantalla principal us permet seleccionar la ubicació del servidor al qual voleu connectar-vos. A part del país, també podeu veure a quina ciutat es troba el servidor. Algunes VPN no ofereixen aquesta informació, però pot ser útil, sobretot si intenteu trobar el servidor geogràficament més proper..

La pantalla principal.
Si feu clic a sobre Avançat a la pantalla principal, podreu veure algunes opcions més.

La pantalla del Tauler de control.

A la panell pestanya, teniu informació similar a la que veieu a la pantalla principal, a més del tipus de connexió, el reenviament de ports i el temps de connexió. Aquí podeu canviar la ubicació del servidor i el tipus de connexió mitjançant els menús desplegables. Tingueu en compte que heu d’assegurar-vos que la VPN està desconnectada abans de fer aquests canvis. Si intenteu fer-ho mentre esteu connectats, els menús desplegables simplement no s’ampliaran.

Pantalla de configuració PrivateVPN.

Sota la Configuració pestanya, teniu unes quantes opcions de connexió per controlar, una configuració d’idioma (tot i que l’anglès és l’única opció) i un enllaç als fitxers de registre que s’emmagatzemen al vostre ordinador..

Pantalla Guard Connection.

Finalment, a la secció Protecció de connexió pestanya, teniu l’opció de desactivar-la (estan activades de manera predeterminada) Protecció contra filtracions IPv6, protecció contra filtracions DNS i interruptor de matança. L’interruptor de mort actua com a salvaguarda per tancar determinades aplicacions si es perd la connexió VPN. L’aplicació es reiniciarà automàticament un cop recuperada la connexió.

Hi ha menys campanes i xiulets que algunes altres VPN que hem provat, però, en general, aquesta aplicació és intuïtiva i té totes les opcions que realment necessita.

Mòbil

La versió mòbil és una mica més lleugera en funcions que l’escriptori. A la pantalla principal, podeu canviar la ubicació del servidor, veure la vostra adreça IP i veure quant de temps heu estat connectats.

Aplicació mòbil PrivateVPN.

Si feu clic a la icona de l’engranatge a la cantonada superior dreta, arribareu a la ubicació Ambientació fitxa Tot i que, l’única configuració real aquí és una opció per desactivar Torneu-vos a connectar automàticament i canvieu el protocol de connexió. A més d’això, podeu accedir a la informació del compte i al registre de connexió (que teniu l’opció d’esborrar).

Sens dubte no hi ha res dolent en cap de les aplicacions, però manquen funcions que alguns usuaris poden perdre, com ara opcions de bloqueig d’anuncis i programari maliciós.

Servidors i rendiment

El lloc web de PrivateVPN estableix que té més de 80 servidors en 56 països. Segons la llista de servidors, això inclou múltiples en alguns països europeus i sis als EUA. El nombre d’ubicacions de servidors segons els països coberts és superior al de molts altres proveïdors. Tot i això, el nombre total de servidors és reduït en comparació amb ExpressVPN amb més de 1.500 o CyberGhost amb més de 1.200.

Afortunadament, la petita xarxa de servidors no correlaciona amb el mal rendiment. Hem pogut emet un vídeo 1080p perfectament sense interferències estant connectat a servidors de Nova York, Los Angeles i Londres, des de la ubicació de la prova al Canadà. Tampoc hi va haver problemes quan es jugava a jocs amb els mateixos servidors. La connexió a diferents servidors rarament va trigar més d’uns segons i no es van observar cap connexió caiguda durant la navegació, la baixada o la transmissió.

Quan realitzem les nostres proves de velocitat, l’objectiu és ser el més empíric possible. Utilitzem un servidor de prova al Canadà i ens connectem a servidors de diverses ubicacions (EUA, Regne Unit i Hong Kong) per a cada proveïdor. Realitzem proves de velocitat a cada ubicació tres vegades al dia, a intervals regulars. Es registra la velocitat mitjana de descàrrega de cada prova i les dades agregades es mostren al gràfic següent.

resultats de proves de velocitat vpn 2020

Tot i que no és la VPN més ràpida que hem provat, PrivateVPN ha obtingut una puntuació superior a la mitjana global amb una taxa de descàrrega mitjana de 59 Mbps a totes les ubicacions.

Tingueu en compte que aquestes proves només poden servir com a indicació general del rendiment que podríeu veure i no es pot considerar definitiva. La volatilitat inherent a Internet afegeix un factor significatiu d’atzar. A més, és possible que vegeu una velocitat més lenta o més ràpida o depenent de la vostra connexió i discrepàncies més petites o més grans en els resultats.

PrivateVPN desbloqueja Netflix?

Fins i tot amb la seva petita flota de servidors, PrivateVPN és un dels pocs proveïdors de VPN que actualment poden desbloquejar Netflix. Ho vam provar amb Windows, iOS i Android i tots van treballar perfectament. PrivateVPN fins i tot marca certs servidors de la seva llista que funcionaran amb Netflix i altres serveis.

Aquesta és una notícia benvinguda, ja que sembla que Netflix està afectant els usuaris de VPN que hi accedeixen des de diferents parts del planeta. PrivateVPN no és clarament immune a això, ja que alguns servidors no sempre funcionen, sinó que només podeu visitar el lloc web per obtenir una llista actualitzada i útil per a la qual els servidors no estan bloquejats en aquest moment..

A més de Netflix, hem pogut desbloquejar amb èxit altres llocs de streaming. Aquests inclouen BBC iPlayer, Hulu i Amazon Prime Video.

PrivateVPN funciona a la Xina?

Amb les grans VPN bloquejades pel gran tallafoc de la Xina, es tracta de fer seleccions força primes quan es tracta de trobar una que funcioni de manera fiable. Afortunadament, gràcies a la gran quantitat d’opcions de configuració de PrivateVPN, hauríeu d’estar d’enhorabona.

A la seva pàgina de preguntes freqüents, PrivateVPN us ho aconsella utilitzeu L2TP per connectar-vos a la Xina. Això es deu al fet que l’OpenVPN i, de vegades, el PPTP, es poden bloquejar fàcilment pel tallafoc del país. Tingueu en compte que alguns llocs VPN poden estar bloquejats a la Xina, així que assegureu-vos de saber com canviar a L2TP a tots els dispositius abans de viatjar. Podeu alternar les aplicacions, però per si no funciona, el lloc web ofereix guies per instal·lar-les manualment.

PrivateVPN també funciona als Emirats Àrabs Units i a l’Orient Mitjà, on moltes altres VPN estan bloquejades.

Seguretat i privacitat

Amb seu a Suècia, PrivateVPN estaria sotmès a algunes lleis de retenció de dades força estrictes. Tot i això, aquest proveïdor ho diu mai emmagatzema registres de trànsit de dades de manera que no es va poder tossir cap registre encara que se li hagués sol·licitat. Per registrar-vos, haureu de proporcionar una adreça de correu electrònic i una contrasenya i podreu pagar a través de Stripe, PayPal o bitcoin. Els detalls s’utilitzaran per a la correspondència del compte i possiblement per a material promocional, però mai es comparteixen amb tercers.

Quant a la seguretat de les dades, PrivateVPN utilitza el xifrat CBC de 128 bits per a TAP i AES de 256 bits per a TUN en el protocol OpenVPN per defecte.. Totes dues són efectivament inassegables, tot i que els 256 bits són els més forts dels dos. SHA256 s’utilitza per a l’autenticació, juntament amb les claus RSA de 2.048 bits. A més, s’utilitzen 2.048 tecles DHE per proporcionar un secret de transmissió perfecte.

Depenent del dispositiu que utilitzeu, tindreu diverses opcions de xifratge diferents, incloses IKEv2, L2TP i PPTP, IPSec i OpenVPN – Viscositat. Podeu alternar entre aquestes opcions al menú panell pestanya al client de l’escriptori o Configuració pantalla de l’aplicació mòbil.

De manera predeterminada, està activat un commutador de mort, de manera que si la connexió VPN cau, el trànsit a Internet es bloquejarà. Això funciona com a còpia de seguretat per garantir que les vostres dades siguin privades. Si preferiu no tenir aquesta funció activada, podeu desactivar-la a la secció Protecció de connexió pantalla (dins del client de l’escriptori).

PrivateVPN protegeix contra les fuites IPv6 i filtracions DNS. PrivateVPN solia utilitzar servidors DNS de Google, però des de llavors ha creat els seus. Amb els servidors DNS de Google, Google té la possibilitat de fer un seguiment dels llocs web que visiteu quan utilitzeu la VPN, tot i que no coneixerà la vostra adreça IP real. Ara que PrivateVPN ha implementat completament els seus propis servidors, això no deixa de ser una preocupació.

Servei d’atenció al client

PrivateVPN promet un servei de xat en viu i un suport de control remot per configurar i solucionar problemes. Afirmen que és el dia 24/7, però hi va haver ocasions (sobretot caps de setmana) quan vam visitar el lloc web i que no estava disponible. En un dels casos, vam contactar el servei d’assistència un dissabte i el temps de resposta va ser d’1 a 4 hores. Això no va malament i van demanar disculpes per la lentíssima resposta, però no és un xat en directe 24 hores / 24.

A més del xat en viu, PrivateVPN també ofereix assistència de control remot per ajudar amb la configuració i la resolució de problemes. Això és especialment útil perquè algunes de les opcions de protocol requereixen configuracions que vagin més enllà de l’assistent d’instal·lador estàndard.

Veredicte

Tot i que és una petita xarxa, PrivateVPN té una gran oferta. Amb tants sistemes operatius i protocols inclosos, no hi ha dubte que trobareu allò que busqueu aquí. La seva connexió fiable i la seva capacitat per desbloquejar llocs com Netflix el fan ideal per la transmissió en temps real. L’amplada de banda il·limitada, les velocitats elevades i la bonificació de P2P també significa que és adequat per al torrent.

Tot i que no és 100% fiable, el servei de xat en viu i el control remot certament venen funcions i fan que aquesta sigui una opció ideal per a principiants i usuaris avançats..

Visita PrivateVPN

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me