Revisió 2020 de VPN GOOSE

La VPN GOOSE basada en Països Baixos és relativament recent a la posada en marxa de la escena VPN el 2014. Aquest proveïdor es considera “un proveïdor VPN accessible que escolta els seus clients realment”. Afirma garantir la vostra seguretat mentre s’utilitza internet mitjançant un servei segur i fàcil d’utilitzar.


Vam agafar aquesta VPN per fer una prova de prova per veure com funciona.

OFERTA DE LECTURA: Proveu GooseVPN Free

Característiques i preus

GOOSE VPN ofereix dos paquets diferents, un amb una capa de dades de 50 GB i un altre amb dades il·limitades. Tots dos es poden comprar mensualment, però el pla Unlimited també està disponible de forma anual a un preu reduït.

El paquet de 50 GB us farà tornar 2,99 dòlars al mes. Permet un nombre il·limitat de connexions simultànies, tot i que potser 50 GB no us permetran arribar massa lluny si teniu diversos usuaris.

Taula de preus VPN Goose.

El pla Unlimited no té cap cas de dades i també permet una nombre il·limitat de connexions simultànies. Us haureu de preguntar com és sostenible, ja que podríeu tenir algú que comparteixi les seves credencials amb diversos usuaris, potser fins i tot per un preu. És probable que els comptes siguin monitoritzats per l’abús del sistema, però, tot i així, suposem que en algun moment de la carretera hi hauria una limitació per a les connexions simultànies. La majoria ofereix al voltant de cinc, que sol ser àmplia per a un usuari individual.

Aquest pla us costarà 12,99 dòlars al mes, que és pràcticament una mitjana en aquests dies en comparació amb altres proveïdors. Guanyeu un descompte del 62 per cent quan opteu per un pla anual i a 4,99 dòlars mensuals, aquest és, una vegada més, aproximadament mitjà respecte als competidors. Tot i que, algunes empreses ofereixen termes de dos o tres anys amb descomptes més forts, així que vostè llauna cerqueu tarifes mensuals inferiors a 3 dòlars, fins i tot per als proveïdors més importants.

GOOSE VPN ofereix una opció addon a tots els seus plans. Podeu pagar un dòlar addicional al mes (o 0,83 USD al mes amb el pla anual) per afegir protecció antivirus, antivirus, anti-phishing i tallafoc addicional. Segons un representant d’atenció al client, “la seguretat addicional és un control addicional del nostre costat de la connexió”. Encara es recomana que els usuaris utilitzin un programari antivirus addicional.

Addon VPN Goose

Si us heu registrat a GOOSE VPN i gaudiu del servei, hi ha una manera d’obtenir un retorn.

Programa de referència VPN Goose

El programa de referència us ofereix 10 dòlars cada vegada que feu referència a un amic. A més, el teu amic aconsegueix un 30 per cent del seu pla, de manera que tothom guanya.

Un excel·lent avantatge amb GOOSE VPN és que el primer mes és gratuït per a tots els plans. Heu d’haver de lliurar la informació de pagament per poder-vos qualificar, però no us cobrarà fins que s’acabi el primer mes. Podeu optar per cancel·lar qualsevol moment durant el primer mes. Es tracta d’una sortida de la garantia de devolució de 30 dies on realment pagueu el primer mes si continueu utilitzant el servei. Hem vist que altres proveïdors ofereixen proves gratuïtes similars durant dos, tres, set o fins i tot 14 dies, però un mes complet és bastant rar.

Per pagar GOOSE VPN, teniu diverses opcions: PayPal, una targeta de crèdit important, Giropay o iDEAL. No hi ha tantes alternatives que trobareu amb altres proveïdors. En particular, falta l’opció de pagar amb bitcoin, directament o a través d’una plataforma de pagament de monedes. Això pot suposar un desactivament per a usuaris més conscients de la privadesa.

Les aplicacions estan disponibles per a Windows, MacOS, Android i iOS. GOOSE VPN es pot configurar manualment per a Linux i alguns encaminadors. Tot i que us connecteu, tindreu accés a una xarxa de gairebé 100 servidors concentrats principalment a Europa, amb una desena més o menys a Amèrica del Nord i diversos a Àsia i Austràlia.

Les característiques destacades de seguretat i privadesa inclouen xifrat fort i un interruptor de matança integrat. Aquest últim matarà automàticament la connexió a Internet en cas que la connexió VPN es deixi per algun motiu. Això actua com a còpia de seguretat per evitar que la vostra activitat sigui exposada inadvertidament. Actualment, el commutador kill està disponible per a Windows i MacOS, però no per a iOS ni Android.

Configuració i interfície

Un cop registrat amb GOOSE VPN, el procés de configuració és senzill. Als efectes d’aquesta revisió, hem utilitzat les aplicacions per a Windows i iOS.

Escriptori

Un cop hàgiu descarregat i instal·lat l’aplicació, la primera vegada que accediu al client, us rebran una sèrie de consells inicials. Aquests tracten els fonaments bàsics, com ara connectar-se a un servidor diferent i utilitzar l’aplicació per reproduir contingut.

Suggeriments d’inici VPN d’Oca

Un cop sortit, quedaràs amb una pantalla principal senzilla i una mica fechada. Es tracta d’un crit molt lluny d’alguns dels elegants dissenys moderns que estàvem acostumats a veure. El disseny casual és una mica menys intuïtiu que altres clients VPN, però és probable que s’hi acostumi ràpidament. Podeu tancar el client en qualsevol moment, però continuarà funcionant a la safata del sistema.

Pantalles principals VPN Goose

El menú desplegable de selecció del servidor es troba al centre de la pantalla just a sota de la vostra adreça IP actual. Notareu que alguns servidors tenen l’etiqueta amb un símbol P2P o vídeo. Aquests servidors estan optimitzats per a P2P o streaming respectivament. Podeu fer que qualsevol servidor sigui el vostre favorit si feu clic a l’estrella situada a l’esquerra de la ubicació. Tot i que alguns clients us permeten crear una llista de preferits, en aquest cas només es pot seleccionar un servidor com a favorit en un moment determinat.

Un cop hàgiu seleccionat el servidor que desitgeu, podeu fer servir el ON / OFF commuta cap al cantó superior esquerre de la pantalla per connectar-se. Quan esteu connectat, veureu que la vostra adreça IP antiga encara es mostra, però la vostra nova adreça IP VPN apareix a sota mateix.

L’altre punt destacable d’aquesta pantalla és el botó de configuració, a l’extrem dret de la vostra adreça IP. Si feu clic a això, es portarà a una nova pantalla del client amb quatre pestanyes.

Configuració general de la VPN Goose

El General la pestanya té un parell d’opcions per al comportament general de l’aplicació. Si acostumeu a estar desconnectat durant períodes de temps, us recomanem que desactiveu el recordatori de 15 minuts, ja que això pot resultar força molest. L’altra opció aquí és canviar la vostra llengua d’anglès a alemany o holandès.

A la Connexió , podeu optar per habilitar la VPN per connectar-se automàticament a l’inici, ja sigui a un servidor favorit o al més proper a la vostra ubicació. Tingueu en compte que aquesta és desactivada de manera predeterminada. A continuació, podeu triar si voleu utilitzar la “llista de servidors intel·ligents”. Quan estigui habilitat (que és per defecte), la vostra llista de servidors de pantalla principal estarà limitada als millors servidors de cada país. Per contra, desactivant aquesta opció es mostrarà la llista completa.

Pestanya Connexió VPN Goose.

L’opció final a la secció Connexió la pestanya és habilitar el commutador matar. Això està desactivat de manera predeterminada, de manera que si teniu un focus especial en la seguretat, pot ser que sigui una de les primeres configuracions que canvieu.

El Protocol , com és d’esperar, és el lloc on podeu canviar el protocol. Val la pena assenyalar que les opcions aquí s’ofereixen amb explicacions breus, realment útils, especialment per a principiants. De fet, veiem un patró similar a totes les pantalles de configuració. És un bon toc, ja que es nega la necessitat de recórrer constantment per la documentació si no esteu segur del que vol dir alguna cosa.

Pestanya Protocol VPN Goose.

Pel que fa al protocol, podeu fer una tria o simplement configurar el client perquè selecioni automàticament el millor protocol per al vostre dispositiu i servidor seleccionat.

Pestanya FAQ VPN VPN.

La pestanya final aquí és la FAQ / Assistència a la pantalla on trobareu un enllaç a la secció de preguntes freqüents i l’opció d’enviar un bitllet d’assistència. Tingueu en compte que fent clic Envia depurarà i obrirà automàticament un bitllet. Se us dirigirà a una pantalla del navegador on podreu introduir detalls addicionals.

En general, tot i que l’estètica està una mica datada, aquest client és intuïtiu i les explicacions de la configuració aporten un toc agradable, especialment per a principiants..

Mòbil

L’aplicació per a mòbils té una estètica més moderna que la seva contrapartida d’escriptori i està ben dissenyada i intuïtiva. En cas que necessiteu orientació addicional, un cop heu iniciat la sessió, veureu una sèrie de missatges que expliquen l’aplicació.

Pantalles principals d'aplicacions mòbils Goose VPN.

La pantalla principal consisteix en un menú desplegable del servidor i la vostra adreça IP actual. Un cop connectada la VPN, també es mostrarà la vostra nova adreça IP VPN.

Per accedir a la configuració de l’aplicació, podeu seleccionar la icona del compte (persona) a la cantonada superior esquerra i, a continuació, triar AVANÇAT.

Configuració de l'aplicació per a mòbils VPN Goose

A la pantalla resultant, teniu algunes opcions, incloent si voleu mantenir la VPN en tot moment, quin protocol heu d’utilitzar i si feu servir o no automàticament el millor servidor per a la vostra ubicació.

Es tracta de l’aplicació iOS. Atén els seus propòsits, però té un conjunt limitat d’opcions, per la qual cosa alguns usuaris podrien perdre funcions addicionals.

Servidors i rendiment

VPN de GOOSE petita xarxa comprèn al voltant de 90 servidors, més de 70 dels quals es troben a Europa. Hi ha una mica més d’una dotzena de servidors nord-americans per triar i tres al Canadà. Els restants són a Àsia i Austràlia. Si bé molts usuaris estaran contents amb les seleccions d’Europa i Amèrica del Nord, els que busquen accedir a contingut d’altres parts del planeta poden necessitar buscar-se a un altre lloc.

Com s’ha esmentat, podeu utilitzar l’opció de servidor intel·ligent perquè l’aplicació triï la millor VPN per a cada país. També podeu basar la selecció en el cas d’ús, com ara P2P o streaming. També podeu afegir un servidor favorit i ajustar la configuració de manera que us connecteu automàticament a aquest servidor des de l’inici.

Tot i que la xarxa és relativament petita, el rendiment que vam experimentar va ser sòlid. Canviar entre servidors era senzill i mai va trigar més de deu segons, cosa que és fantàstica. Vam jugar a jocs en línia mentre vam estar connectats a diversos servidors de proves i no vam tenir problemes. Hem utilitzat els mateixos servidors per transmetre vídeo de 1080p sense buffer.

Rendiment de la prova de velocitat de GOOSE VPN

Amb les nostres proves de velocitat, intentem ser el més empírics que possiblement puguem. Utilitzant un servidor de prova al Canadà, descarregem un fitxer de 50 MB d’un servidor dels Estats Units. Ho fem mentre estem connectats per provar servidors VPN als EUA, Regne Unit, Hong Kong, Austràlia i Alemanya. Realitzem la prova per cada ubicació quatre vegades al dia, cada sis hores. Es registra la velocitat mitjana de descàrrega de cada prova i es mostren les dades agregades.

El Senzill a la fitxa del gràfic següent es mostra com es compara la VPN GOOSE amb altres serveis de VPN que hem provat només a partir de la velocitat de descàrrega mitjana. Com veieu, es troba en el costat més ràpid del nostre conjunt de proves, amb alguns competidors que tenen una velocitat mediana més ràpida.

& amp; amp; amp; amp; amp; lt; a href = “#”& amp; amp; amp; amp; amp; gt;& amp; amp; amp; amp; amp; lt; img alt = “” src = “https:& amp; amp; amp; amp; amp; # 47;& amp; amp; amp; amp; amp; # 47; public.tableau.com& amp; amp; amp; amp; amp; # 47; estàtic& amp; amp; amp; amp; amp; amp; # 47; imatges& amp; amp; amp; amp; amp; # 47; VP& amp; amp; amp; amp; amp; 47; VPNSpeedTestResults& amp; amp; amp; amp; amp; # 47; simple& amp; amp; amp; amp; amp; # 47; 1_rss.png ‘style =’ border: none ‘/& amp; amp; amp; amp; amp; gt;& amp; amp; amp; amp; amp; lt; / a& amp; amp; amp; amp; amp; gt;

var divElement = document.getElementById (‘viz1525284276716’); var vizElement = divElement.getElementsByTagName (‘objecte’) [0]; vizElement.style.width = ‘100%’; vizElement.style.height = (divElement.offsetWidth * 0,75) + ‘px’; var scriptElement = document.createElement (‘script’); scriptElement.src = ‘https://public.tableau.com/javascripts/api/viz_v1.js’; vizElement.parentNode.insertBefore (scriptElement, vizElement);

A la Detallat , podeu veure una versió més detallada dels nostres resultats. Això demostra que GOOSE VPN té efectivament una velocitat excel·lent, la qual cosa és una sorpresa agradable per a un proveïdor tan petit.

A més, la difusió dels resultats que tenim fins ara és força reduïda, cosa que indica que és bastant fiable en termes de velocitat.

Hem de tenir en compte que aquestes proves no són del tot definitives i només proporcionen una indicació del rendiment que podeu esperar. La volatilitat inherent a Internet afegeix inevitablement un factor significatiu d’atzar. A més, és possible que vegis temps d’espera molt més llargs amb una connexió més lenta i que les discrepàncies puguin ser més petites o més grans.

GOOSE VPN desbloqueja Netflix?

Hem provat l’accés a Netflix dels Estats Units mitjançant la selecció de EUA, servidor de streaming opció amb la llista de servidors intel·ligents activada. Hem pogut reproduir programes sense problemes. Per curiositat vam intentar accedir a Netflix dels EUA mitjançant l’opció de servidor regular dels Estats Units i ni tan sols podíem accedir al lloc web. Hem desbloquejat perfectament Netflix UK mitjançant la secció Regne Unit, servei de streamingselecció r.

Amb les opcions de streaming dedicades, està clar que aquest proveïdor està centrat en garantir que els usuaris tinguin accés a llocs populars. Netflix s’ha estat complicant l’ús de VPN per accedir a les seves biblioteques bloquejant el trànsit de les adreces IP VPN conegudes. Molts proveïdors han lluitat per evitar aquests blocs, alguns renunciant del tot i centrant-se en altres zones. Com a tal, és fantàstic veure un accés senzill a Netflix sense necessitat de contactar amb el servei d’atenció al client.

A part de Netflix, vam provar Amazon Prime, que funcionava amb servidors del Regne Unit, però no dels Estats Units. Hem pogut accedeix a BBC iPlayer encara que sigui un servidor del Regne Unit.

Funciona VPN GOOSE a la Xina?

Tenim una resposta mixta al respecte, però sembla que no heu tingut sort si voleu utilitzar la GOOSE VPN a la Xina. Un agent de xat en directe ens va dir que funcionaria bé, però un representant a casa ens va dir que el servei ha estat bloquejat. En canvi, GOOSE VPN se centra a habilitar l’accés dels usuaris als Emirats Àrabs Units i Egipte, on els tallafocs també dificulten els intents d’utilitzar VPN.

Si esteu residents a la Xina o viatgeu a la Xina, és probable que hàgiu de mirar cap a un altre lloc, però no us preocupeu, encara hi ha algunes VPN que haurien de passar per alt “El gran tallafoc”.

Seguretat i privacitat

GOOSE VPN es troba als Països Baixos, un país de 14 ulls sotmès a una possible vigilància massiva del govern. Tot i això, aquest proveïdor manté una política estricta de registres i no fa el seguiment de cap activitat de l’usuari. Els registres de connexió inclouen un segell de data i el sistema operatiu utilitzat, però no es registren les adreces IP. De manera que, fins i tot si la VPN de GOOSE es va veure obligada a lliurar els registres, no hi hauria informació d’identificació personal disponible. A més, se suprimeixen tots els registres de connexió al cap de 30 dies.

Per a seguretat, aquest proveïdor utilitza Xifrat AES de 256 bits, que es considera tan bo com aconsegueix. Això va conjuntament amb 2.048 claus RSA per autenticar-se juntament amb un secret perfecte de transmissió. Teniu diverses opcions de protocol segons les vostres necessitats, incloses OpenVPN, IKEv2, L2TP / IPSec i PPTP.

Malauradament, La protecció contra filtracions IPv6 i DNS no s’inclouen a l’aplicació VPN GOOSE. Aquestes filtracions poden suposar un risc per a la vostra privadesa i molts proveïdors de VPN ofereixen protecció contra ells de forma normal. Tot i això, vam provar GOOSE VPN per detectar filtracions DNS mentre vam estar connectats a diversos servidors i no vam trobar problemes. Ens van dir que en un futur pròxim se li afegirà protecció integrada.

Un switch switch funciona com a còpia de seguretat matant la connexió a Internet si la connexió VPN cau. Això està disponible als clients de Windows i MacOS, però no a les aplicacions per a mòbils.

Servei d’atenció al client

Si necessiteu ajuda per configurar o solucionar problemes, teniu diverses opcions. La secció de preguntes freqüents està ben organitzada i respon a preguntes generals, així com a les relacionades amb el pagament, la privadesa i la configuració.

Si teniu un problema més específic, hi ha una opció de xat en directe 24/7/365. Teníem resultats barrejats amb el servei, que està subcontractat a LiveChat. Si bé els representants van poder respondre algunes preguntes i ajudar-nos a accedir a llocs de streaming, vam obtenir respostes pobres en altres àrees. Per exemple, un representant de xat en directe ens va dir que la VPN funcionaria a la Xina (que va resultar ser inexacta) i no va poder respondre algunes preguntes bastant bàsiques sobre seguretat..

Una millor opció per a preguntes més específiques és utilitzar el formulari de contacte, que us connectarà per correu electrònic a un representant intern. Tenim una resposta professional i amb coneixement al cap de sis hores després de presentar una sol·licitud, cosa que no serveix per a l’assistència per correu electrònic. Sembla que la VPN GOOSE és força activa a Facebook i Twitter, per la qual cosa podrien ser opcions alternatives per entrar en contacte.

Veredicte

GOOSE VPN ofereix un servei fiable per desbloquejar contingut geo-restringit i una amplada de banda il·limitada significa que és especialment indicada per a la realització de torrents. És possible que la petita xarxa de servidors sigui un problema per a alguns, especialment aquells que intenten desbloquejar contingut fora d’Europa o d’Amèrica del Nord.

L’ús en dispositius il·limitats és un gran avantatge, però l’aplicació d’escriptori podria utilitzar un aspecte actualitzat. GOOSE VPN ofereix un fort xifratge i un interruptor de matança (en els clients de l’escriptori), però es deixa caure una mica al front de seguretat per la falta de protecció IPv6 i DNS contra filtracions.

OFERTA DE LECTURA: Proveu GooseVPN Free

Visita VPN Goose

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map